FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1505152535475»
vlad26.06.2010 17:31
Mourinho mi-a trimis un mesaj: 'Dacă tu ai reusit să il convingi pe Perez să vină la Bucuresti pentru 500.000 de euro, inseamnă că esti al dracului rau'", a spus Giovani Becali la gsptv."

Pai daca or veni aia doar cu jucatori de la echipa a 3-a ,normal sa coste "doar" 500 de mii de euro. N-o sa-l vedem noi pe Ronaldo??? N-o sa-i strigam numele? N-o sa-l aduleze femeile? Mi se sfasie inima. Sunt asa de trist ca mi-am facut rezervare la mare in perioada aia si n-o sa-i pot vedea pe manjii lui Real contra manjilor Stelei. :(

Sunt ferm convins ca stadionul va fi arhiplin,iar vuvuzelele vor crapa timpanele spectatorilor!

Goarna a murit! Traisca Vuvuzela!

PS Poate reusiti sa identificati stolul ala de sustinatori care croncaneau in fata la Judecatoriile de sector: "Free Gigi!" sau "Free Dan!"

MoWeed26.06.2010 21:36

Eu cred ca banii aia ar fi fost mai bine investiti in creearea unei echipe care sa joace cu "galacticii" meciuri oficiale, dar la ce sa ma mai astept de la o echipa condusa de Becali.

Daniel-Ionut26.06.2010 21:38

Pai o sa se scoata din bilete banii astia.

red&blue_boy27.06.2010 07:03

In loc sa dam ceva bani pe un jucator mai calumea,noua ne arde de amicale cu Real Madrid... :dry: Vine Real doar pentru 500 de mii?O fi ceva oferta pentru Becali,poate-l lasa si in rate! :) Sau poate vin cu juniorii...

Daniel-Ionut27.06.2010 07:05

Dar tu crezi ca Real nu s-ar gandi si la o strategie de marketing daca ar veni aici?

MoWeed27.06.2010 07:55

Ar veni cu un camion plin de chiloti fosforescenti

red&blue_boy27.06.2010 08:54
Dar tu crezi ca Real nu s-ar gandi si la o strategie de marketing daca ar veni aici?

Las' ca la noi nu prea tin chestiile astea de marketing,un exemplu in acest sens e chiar Steaua...Marketing face Real prin Asia si in alte parti...Ok,sa vina Real,dar ma deranjeaza ca se spune ca vine pentru clanul Becali,nu pentru Steaua.Pai sa mearga sa joace la Becali in Pipera,cu Fc Steaua... :dry:

Bogdan27.06.2010 08:59

dar credeti ca ei vin pentru Steaua? vin intr-un turneu in estul europei.

red&blue_boy27.06.2010 09:01
dar credeti ca ei vin pentru Steaua? vin intr-un turneu in estul europei.

Pai vad ca sunt unii care cred ca ei vin pentru Steaua,adica pentru Becali... :dry:

danimarcu30.06.2010 20:33

Noul antrenor al lui Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a iesit in apararea lui Cristiano Ronaldo, după criticile pe care acesta le-a primit din cauza eliminarii echipei de la Mondial de catre Spania, 0-1, de la jurnalisti, suporteri, dar si de la selectionerul Carlos Queiroz.

"sunt antrenorul lui Real Madrid si Cristiano Ronaldo e jucatorul meu. Am dreptul să fac un comentariu, pină acum am tot tacut: la echipele mele, cind cîștigam, cîștigam toti. Cind pierdem, pierd eu. De aceea, Cristiano poate sta linistit si se poate bucura de vacanță, pentru că in sezonul viitor nu voi lasa pe nimeni să-i pună in spate toate responsabilitățile unei echipe.

Marii jucatori sunt cei care fac diferenta, pentru că sunt cei mai buni. Portugalia a pierdut pentru că Spania a fost mai bună si gata", a zis Mourinho in AS.

LE.

Banel Nicolita:. Daca vom juca impotriva lui Real Madrid, va fi o revanșă personală pentru mine".

Oare s-a gandit vreo clipa ca s-ar putea sa ia din nou 4?Ce revansa ar mai fi aia?... :rolleyes:

blindica30.06.2010 20:56

offtopic : Despre Carlos Queiroz am surprins sa aflu ca a antrenat ,la juniorat-tineret,generatia de aur a Portugaliei,aceea cu Baia,Nuno Gomes,Xavier,Helder Postiga,Rui Costa,Figo,Couto,Pauleta.Cel putin asa spusese comentatorul.Am crezut ca a invatat ceva din atata perioada de asistenta pentru Sir Ferguson si toate experientele sale.

Revenind la jucatorii Real-ului,nu are voie sa-l critice pe Cristiano Ronaldo,atata timp cat din locul unde a fost plasat in teren,rar primea mingi si,sa fim seriosi,nu avea cu cine! Cum sa-i lasi pe Liedson si Danny pe banca.

E drept,intr-un astfel de meci,s-a vazut diferenta de clasa intre jucatorul Real-ului si Messi,desi cel de-al doilea nu este atacant,dar nici eu nu-l vad pe Cristiano Ronaldo ca fiind atacant.

red&blue_boy01.07.2010 04:31

Declaratie in stilul Mourinho.A jucat slab Ronaldo,dar nici coechipierii nu l-au ajutat prea mult.

Banel Nicolita:. Daca vom juca impotriva lui Real Madrid, va fi o revanșă personală pentru mine".

Oare s-a gandit vreo clipa ca s-ar putea sa ia din nou 4?Ce revansa ar mai fi aia?... :rolleyes:

Asta e buna! :D Ce revansa,isi da poate doua autogoluri!Barem de era oficial meciul...

ady.fcsb02.07.2010 20:58

Meciul nu se mai joaca. Spaniolii s-au speriat dupa declaratia lui Banel si de dorinta lui de razbunare :D

blindica26.07.2010 06:27

Sport Life

Ronaldo, surprins intr-un bar de gay!

ProSport

MoWeed26.07.2010 07:31

Nu m-ar surprinde. Era cumva cu Pique de la Barcelona?

Daniel-Ionut26.07.2010 07:38

Pique este cu Ibrahimovic ma...

Si toate ca toate... dupa ce la inceputul sezonului trecut a plecat Salgado, inca 2 stele au parasit galaxia, Guti si Raul s-au despartit de Real.

:finger: politicii acestui club!

red&blue_boy26.07.2010 09:43

Raul e aproape de Schalke,nu?

Sper barem ca Guti sa nu mearga la Besiktas.

Daniel-Ionut26.07.2010 09:50
blindica26.07.2010 11:10

Viata trebuie sa mearga inainte,eu unul sunt fan blanco,asta e clar.Dar nu-i mai poti pune in teren la romantism,cand vrei sa ii faci fata Barcelonei.Este si problema lor ca nu si-au acceptat conditia de rezerva de lux,nici eu nu as fi facut-o,sunt convins ca li s-a propus sa fie alaturi de echipa.

Mourinho va face echipa buna.

Maye26.07.2010 14:25

Perez isi freaca mainile ca a plecat Raul.

Urmeaza CR7 si alte milioane de tricouri vandute.

Buna afacerea.

Daniel-Ionut26.07.2010 14:57

:wall: pot sa schimb numele in Real Madrid SRL? :wall:

:ce_oameni: Raul a plecat cu lacrimi in ochi... nu imi imaginam ca o sa vad momentul asta, Raul sa imbrace tricoul altei echipe... :sleep:

RobYnho26.07.2010 15:37

Hai, frate. Ce mai stire .. A plecat Raul de la Real. Ne pisam pe Real Madrid si pe Raul. Iar aceeasi poveste. Ce ii mai idolatrizam pe altii. Fix asta ne apasa cel mai mult, in loc sa ne vedem de propria echipa, de prima si singura iubire.

MoWeed26.07.2010 16:43

Asa mah, fii rau.

Intr-adevar tragica ar fi o stire despre plecarea lui Banel de la Steaua

RobYnho26.07.2010 17:00

Ce-i drept, Banel chiar este o legenda!

Maye26.07.2010 17:46
Intr-adevar tragica ar fi o stire despre plecarea lui Banel de la Steaua

De ce ba?

Nu ii stiu astia natia, ca l-ar fi cumparat maine. Astfel, tiganii world wide o sa fure si mai mult sa isi procure tricouri cu Banel16.

«1505152535475»