Nu mai e trendy mah, nu stii ca suporterii realului cumpara tricouri an de an. Asa inteleg ei sa-si ajute clubul sa atinga performante economice impresionante. Ca de performante sportive nu poate fi vorba in cazul lor...
Nu mai e trendy mah, nu stii ca suporterii realului cumpara tricouri an de an. Asa inteleg ei sa-si ajute clubul sa atinga performante economice impresionante. Ca de performante sportive nu poate fi vorba in cazul lor...
Nu vreau.
In cazul acesta sa imi sugi pul.a.
Tricou cu Messi nu vrei?
Asa e. Doar suporterii lui Real cumpara tricouri an de an.
Ei inteleg sa-si ajute clubul, devenind socios.
Socios socios, da' 4 milioane jumate pe un tricou? Eu in tricou ba tata, nu e BMW.
E prost cine da, nu cine cere....
A mai fost discutia asta cand s-a comparat pretul tricourilor de la noi cu cele din afara. 4 milioane jumate fiindca am pus personalizarea si taxa de transport de vreo 20 euro. Fara astea, tricoul costa 67 euro sau 280 lei, adica mai putin decat unul cu Steaua. Pentru nivelul lor de trai e un pret excelent, oricine si-l poate permite.
Real deja vinde tricouri cu Murinho!
Ce previzibili is!
Printre jucatorii din Spania propusi de Gica Craioveanu lui Piti se regasesc si "fratii" Ibra si Pique!Cred ca si a dat seama si el ca sunt foarte apropiati si vrea sa i aduca la pachet!
I-auzi Danutza!!! ![]()
Sergio Ramos: "Eu abordez Mondialul cu multă incredere si mă bucur că sunt intr-o formă excelenta E un vis care devine realitate pentru mine. Dacă voi lua Cupa Mondială mă voi tunde scurt. Nu-mi amintesc ultima dată cind a fost asta, am de atita timp parul lung, dar o s-o fac dacă vom cîștiga!"
![]()
Royston Drenthe- nu ar strica sa ramana inca un sezon.
Diarra: sa plece
Gago: sa plece
Granero: sa plece
Garay: sa plece.
Daca va ajunge pe Bernabeu,Chivu va acoperi toate posturile. Joke
Cu "Piratul" Granero, nu prea sunt de acord sa plece.
A facut unele meciuri bune, spre foarte bune in sezonul precedent.
Si daca ar ramane Granero,ar trebui sa fie cel mult rezerva,nu titular intr-o echipa ca Real...
Real Madrid ar putea veni in Ghencea pentru un amical cu Steaua! ![]()
Real Madrid ar putea veni in Ghencea pentru un amical cu Steaua!![]()
Vrajeala.
Real Madrid ar putea veni in Ghencea pentru un amical cu Steaua!![]()
O sa jubileze toti cocalarii ca i-a adus ne-a Gigi ![]()
Povesti de adormit copii, ma, ce dracu.
"ProSport scrie ca Steaua a anuntat LPF ca trateaza pentru un amical de lux contra celor de la Real Madrid. Prieten cu Becali, Mourinho ar urma sa vina la Bucuresti cu toate vedetele, inclusiv Cristiano Ronaldo.
Anul trecut Steaua a ratat un amical de lux contra celor de la Manchester United. Englezii s-au hotarat sa renunte la turneul din estul Europei, iar Steaua a jucat cu Genclebirligi. In urma cu doi ani, AS Roma a venit in Ghencea. In august este randul celor de la Real Madrid sa vina sa joace cu Steaua. LPF a fost anuntata de catre oficialii Stelei, care vor sa amane o etapa din campionat pentru a juca cu Ronaldo si compania.
ProSport mai scrie ca prietenia dintre Becali si Mourinho poate conta, insa banii care ar urma sa fie platiti nu sunt deloc de neglijat. Ultima oara cand Steaua a jucat cu Real Madrid a fost in urma cu 4 ani, in grupele Ligii Campionilor.
Top amicale de lux in Romania:
2005 Timisoara - Juventus 300.000 euro
2007 CFR - Benfica Lisabona 400.000 euro
2007 Timisoara - Fiorentina 300.000 euro
2008 Steaua - AS Roma 220.000 euro"
Eu as vrea sa vina.De abia astept sa vad cum li marcheaza Dorel Stoica pe Benzema,Raul,etc. ![]()
Poate cineva explica prietenia dintre Mourinho si Becali? Poate mai bine zis,cu Giovanni Becali,dar nu si cu Gigi.Sau este si cu Gigi? Mi se pare foarte ciudat ca un om ca Mourinho isi poate pierde timpul pe langa unul precum Gigi...
E prieten pe naiba Mourinho cu Jiji...Daca ciobanului ii place sa spuna asa,sa se laude,nu inseamna ca e si adevarat...Si nu cred sa vina Real pentru un amical la Bucuresti.
Stiu ca ii place sa spuna asa.Si totusi de ce vine la Gigi Becali?Ar fi interesant un istoric al relatiei Giovanni-Mourinho.Deja am deviat un pic,scuze.
Real Madrid asteapta finalul Mondialului pentru transferuri,ceva vesti?
Asa cum ProSport v-a anuntat in editia tiparită de astazi, Steaua este foarte aproape de a perfecta un amical de lux in această vara cu Real Madrid. Mihai Raduț este la curent cu acest aspect si spune că a vorbit cu Ronaldo pe această tema
" Ne-am bucura foart mult să jucam cu Real. Am putea face față, nu cred că o să luam multe goluri; au valore mare, dar si ei sunt fotbalisti. Am vorbit si cu Cristiano Ronaldo, ne stim de la juniori, are un caracater puternic ", a spus mijlcoasul, din cantonamentul Stelei, din Austria.
După plecarea lui Dica Steaua a fost deficitară la capitolul lovituri libere, dar pare să iși fi gasit, in sfarsit, un executant pe masura
" Steaua e cea mai puternică echipă din Romania, toti jucatorii au valore. Exersez loviturile libere, am un atu, as putea bate; mi-au iesit bine executiile, dar si Banel si Tanase sau Stancu bat bine. Mie imi placea mult cum executa Beckham, el a fost un model pentru mine. ", a mai spus internationalul roman.
Eliminarea din semifinalele Cupei UEFA, cu Boro, este una dintre cele mai urate borne din istoria recentă a clubului din Ghencea, iar Raduț iși aminteste cu tristete că a plans după acel meci.
"Țineam cu Steaua de cand eram mic. Cea mai recentă amintirre placută a fost cand a ajuns in semifinale; am plans cand au luat bataie de la Boro. Să câștig campionatul si să ajung la Barcelona, asta imi propun"
"Abia astept să jucam maine, să ne cunoastem mai bine. Dacă vine domnul Becali, speram să câștigam si să fie multumit"
" Ne-am bucura foart mult să jucam cu Real. Am putea face față, nu cred că o să luam multe goluri; au valore mare, dar si ei sunt fotbalisti. Am vorbit si cu Cristiano Ronaldo, ne stim de la juniori, are un caracater puternic ", a spus mijlcoasul, din cantonamentul Stelei, din Austria.
Asta-i atitudinea!
Come on, boys!
Stiu ca ii place sa spuna asa.Si totusi de ce vine la Gigi Becali?Ar fi interesant un istoric al relatiei Giovanni-Mourinho.Deja am deviat un pic,scuze.Real Madrid asteapta finalul Mondialului pentru transferuri,ceva vesti?
Da,Giovanni se cunoaste cu Mourinho,dar nu cred ca asta inseamna ca ar fi prieteni.Probabil Jiji s-a milogit pe langa varu' sau,sa-l cunoasca pe Mourinho... ![]()
Deocamdata n-am mai auzit nimic de vreun interes al Realului pentru un jucator.Cum spui si tu,probabil asteapta sa se termine mondialul. ![]()
Real Madrid asteapta finalul Mondialului pentru transferuri,ceva vesti?
Pai Sergio Ramos a refuzat mega oferta de la Chelsea.
Despre transferuri, tot numele alea pe care le stiti... Maicon, Di Maria, Taiwo, Schweinsteiger...
"Giovani Becali a confirmat informatia aparută astazi in exclusivitate in ProSport , conform careia Steaua va juca in august un meci amical de lux cu noua echipă a lui Jose Mourinho, Real Madrid.
Conform impresarului, data partidei este deja stabilită pentru 22 august, iar suma pentru care "galacticii" vor veni in Micul Paris este de 500.000 de euro.
"Ar fi facut vreodată Real Madrid vreun meci in Romania, fară să mă intrebe pe mine, avandu-l pe Mourinho antrenor?! Mourinho mi-a spus să gasesc un milion si jumatate de euro ca să vină să joace cu Steaua. I-am spus că ii gasim cu 750.000. Apoi le-am spus că le putem da 500.000. Mourinho mi-a spus că vine să joace cu echipa familiei Becali. Meciul e batut in cuie pe 22 august! Urmează ca Steaua să vadă cu cine joacă in campionat ca să poată negocia amanarea meciului. Piturcă e perfect de acord cu meciul. Mourinho stia de revenirea lui Piturcă la Steaua! Chiar si-a adus aminte de nationala de tineret cu Piturcă antrenor.
Mourinho mi-a trimis un mesaj: 'Dacă tu ai reusit să il convingi pe Perez să vină la Bucuresti pentru 500.000 de euro, inseamnă că esti al dracului rau'", a spus Giovani Becali la gsptv."