Sa inteleg ca te mai uiti la poza de mai sus cand o mai dai in onanie.
Sa inteleg ca te mai uiti la poza de mai sus cand o mai dai in onanie.
Daniel,noi astia de simpatizam cu Real Madrid,trebuie sa keep low pana vine vreun trofeu sau vreo victorie impotriva Barcelonei,chiar daca Barcelona are doar o perioada in care domina fotbalul spaniol si a fost la varf in Europa.
Zic doar o perioada fiindca se va incheia si ciclul acesta,e inevitabil.
Ceea ce conteaza acum,cu prioritate,este prezentul.Iar prezentul,pentru Real Madrid,este agonizant.
A fost un meci caritabil zilele astea,Madrid vs Ac Milan.
A fost un meci caritabil zilele astea,Madrid vs Ac Milan.
Superb!!!Ce jucatori au fost pe teren!!!
A castigat Real cu 4-3...A jucat la Milan si Contra,la un moment dat l-au pus si capitan... ![]()
Se mai intoarce roata,mai devreme sau mai tarziu va fi iar Real in top! ![]()
De asta ce zici Alecs?

Sau : 
Pare mai "deep" decat niste strangeri de mana ![]()
Bai Alecs , sa mor eu , daca eu ma imbat nu ma pup cu fatalaii.
Imi e cam ciudat.
Or fi intalnite la orice club , dar Real tot ramane club de gay ![]()
Pique e poponar , nu-i bai. ![]()
Pai poate faceau parte din antrenament !!! Exersau scheme pentru a-l anihila pe Pique! ![]()
Hai ma... Lovin si Goian ce au facut dupa meciul cu Standard, sa fim seriosi.
Dar Pique asta este cam dubios ![]()
Ce-i drept, are o figura de homosexual.
La petrecerea de dupa castigarea titlului, coincidenta sau nu, Pique a dat tonul la cantecul suporterilor adresat lui Ibrahimovic si tragea de el. ![]()
Observ ca discutiile au luat o alta turnura p'aici!Poate si din cauza faptului ca este intersezon...
Cum zicea Maye. Sa vorbim despre nimic. ![]()
Mai face Roby cate un offtopic, sa mai animeze situatia.
Lista de plecari, preluata din AS:
Royston Drenthe-La cei 23 de ani ai sai are avantajul faptului ca este inca tanar si in ascensiune. Adus pentru 13 milioane de euro, poate pleca pe o suma cuprinsa intre 12 si 15 milioane de euro. Drenthe poate fi inclus in operatiunea Di Maria.
Diarra-Jucatorul originar din Mali are sanse mari sa paraseasca Real Madrid in vara, mai ales ca ofertele pe adresa sa nu intarzie sa apara. In plus Mourinho pare sa-l prefere pe Lass Diarra in lot. A costat 26 de milioane, iar Real spera sa obtina de pe urma sa macar 15 milioane de euro.
Gago: Curtat intens de Manchester City, argentinianul va pleca si el in aceasta vara de pe Bernabeu. Calderon si Mijatovic au platit pentru el 18 milioane de euro, Perez il lasa sa plece pentru 15 milioane.
Granero: AS scrie ca desi a inceput bine anul, sezonul l-a terminat evoluand slab. In Statele Unite are ocazia sa-l impresioneze pe Mourinho care va decide daca il pastreaza sau il vinde.
Garay: Poate fi inclus in tranzactia Di Maria. I-a costat pe madrileni 10 milioane de euro, dar reprofilarea lui Sergio Ramos in centrul defensivei il transforma intr-o rezerva de lux, mai ales in contextul in care Albiol ar putea fi prima rezerva.
Gago: Curtat intens de Manchester City, argentinianul va pleca si el in aceasta vara de pe Bernabeu. Calderon si Mijatovic au platit pentru el 18 milioane de euro, Perez il lasa sa plece pentru 15 milioane.
In sfarsit! Nu l-am suportat niciodata pe acest "Lovin".
la Barca e ceva dubios...
Ps: Nu se mai poate adauga video direct?
Observ ca discutiile au luat o alta turnura p'aici!Poate si din cauza faptului ca este intersezon...
Lasat frate sa vorbim despre poponari.
Pai daca sunt ce dracu vrei sa le fac eu?
Despre nimic RObi , despre nimic.
Imi place ala de acasa ![]()
Mi'ar trebui si mie unu'... neaparat cu Sergio Ramos ![]()
Pe site-ul oficial pretul unui tricou simplu este de 67.48 euro. Daca vrei sa scrie si Sergio Ramos si numarul 4, costa 85.41 euro. La aceasta suma se adauga taxele pentru Romania, ajungandu-se la un total de 103.65 euro, cam 435 lei.
Eu zic ca se merita. Un tricou original cu Steaua costa 350 lei, pret in care nu stiu daca intra si printarea numelui si numarului.
Se merita 4 milioane jumate pe un tricou?
In sfarsit! Nu l-am suportat niciodata pe acest "Lovin".
Gago.....Si mai ziceau ca e urmasul lui Redondo...O jignire adusa acestuia...
Eu unul, nu as da atatia bani.
Lovin Gago, a fost dorit si in iarna la City, dar transferul a cazut cu o ora inainte de inchiderea mercato.
Palarevedere! nu este jucator de Real, si acum nu incepeti cu... "nu vinde" ... nu joaca.
Bai Daniele am unul original cu Real cumparat de pe Bernabeu.Cat dai pe el?
Bai Daniele am unul original cu Real cumparat de pe Bernabeu.Cat dai pe el?
Din ce sezon?!
Si mie imi trebuie cel putin XL ![]()
Ti bun bai.
E din 2007-08 sau 08-09.
Cu B Win pe fata.
Alb , cu Clima Cool.
Nu vreau.