FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1454647484975»
*Alecs*10.04.2010 21:57

Slabut El Clasico.

Programul celor doua echipe pana la final:

Real Madrid

Almeria (A)

Valencia (H)

Zaragoza (A)

Osasuna (H)

Mallorca (A)

Bilbao (H)

Malaga (A)

Barcelona

La Coruna (H)

Espanyol (A)

Xerez (H)

Villarreal (A)

Tenerife (H)

Sevilla (A)

Valladolid (H)

David10.04.2010 21:58

Real nu are antrenor.

f234567k10.04.2010 21:59

Nu m-ar mira sa castige Real 7/7

Dany's10.04.2010 21:59

Si Real ia campionatul, din nou.

Maye10.04.2010 22:05
Slabut El Clasico.

Deci nu sunt singurul care gandeste asa.

Hull - Burnley a fost peste azi.

Nu m-ar mira sa castige Real 7/7

O sa ii stopeze liliecii.

plecotus.gif

red&blue_boy10.04.2010 22:14
Realul nu are cocalari si nici bombe. Are jucatori chiar foarte buni. Dar le trebuie echipa.

Si un antrenor.S-a mai vazut inca o data,daca mai era nevoie,ca Pellegrini nu e mare antrenor,cel putin nu de Real...

Slabut El Clasico.

Ai dreptate,la fel mi s-a parut si mie.In primul rand,Real l-a facut slabut...

LanDSharK10.04.2010 22:24

Barcelona domina Realul la TOATE capitolele de ani buni. Ca sa facem o comparatie, Real plateste 97 mil. $ pt Ronaldo in timp ce Barca il promoveaza la echipa mare pe Pedro ( marcator in El Clasico ). Messi si-a facut datoria iar insa omul meciului si cel care tine Barcelona in spate este Xavi, la ora actuala cel mai bun mijlocas central din lume, dupa parerea mea. ( nu degeaba a fost best player la Euro08, nu-i asa?! )

Rezultat echitabil atat pt Barca cat mai ales pt real care a avut o singura ocazie importanta, cea ratata de Vaart, scapat singur cu V.Valdes.

Real are doar fotbalisti, nu are echipa ( si dupa cum am putut observa nici spirit nu mai are.) !!!

Numai bine.

MoWeed10.04.2010 22:28

Real Madrid au fost mediocrii azi. Dar nu conteaza ca au pierdut pe teren El Clasico, sa salutam lansarea noii colectii de lenjerie cu Real Madrid. In definitiv, asta-i intereseaza pe "galactici"

LanDSharK10.04.2010 22:39
Real Madrid au fost mediocrii azi. Dar nu conteaza ca au pierdut pe teren El Clasico, sa salutam lansarea noii colectii de lenjerie cu Real Madrid. In definitiv, asta-i intereseaza pe "galactici"

:)) AUCH! Right in the balls !!! :thumbsup:

vlad11.04.2010 04:27
Slabut El Clasico.

Si strugurii erau acrii.

Colegu',poate Real este o echipa slaba.

Voi chiar sunteti chinuiti de asemenea echipa. Vorbiti de "marele Real" doar postand statici si poze de pe la 1800. Ti-am zis ca si Chinezu a castigat campionatul in Romania? Scula de echipa. Hala Chinezu ca sa parafrazez pe suporterii galactici.

De prin blocurile vecine se urla la golul 2 a lui Pedro mai ceva ca la golurile Nationalei de la CM din '94 (exagerez putin).

Nu-l vad pe suporterul numarul 1 al Realului dupa acest meci. In loc sa-si serbeze ziua de nastere probeaza lamele pe nevinovatele vene.

Ofticosii,ofticosii....

PS Dibuiesc eu ceva la suporterii madrileni. Parerea exagerat de buna despre persoanele lor. Ce sa mai tura-vura,au 3 oua astia,frate! Ca deh,sunt "neam" cu Ronaldo!

Daniel-Ionut11.04.2010 08:00

Ba eu m-am cam saturat sa ii tin pe astia in spate de vreo 2 ani... am zis ca anul asta o sa fie mai special dupa transferurile din vara, dar nimic.

Real Madrid poate ca are cele mai bune individualitati, dar deocamdata nu este o echipa... si un antrenor capabil sa conduca un asemenea lot. Nu oricine poate pune la un loc o adunatura de vedete si sa joace ca un grup compact... poate doar Mourinho ar reusi asa ceva.

Mai sunt 7 etape... din care Real o sa castige... 7... Pentru a castiga titlul, are nevoie ca Barcelona sa faca un egal si o infrangere in urmatoarele 7 meciuri, dar la cum joaca este foarte greu de "obtinut".

Eu imi pastrez pozitia cand spun ca Real Madrid este cel mai mare club din lume, dar in momentul de fata...

Poate la anu' :D

RedScorpyON11.04.2010 08:02

E un subiect interesant ce se intampla in Spania intre echipele astea doua! Toata tara,cu exceptia Cataluniei si Bascilor a tinut cu Real,dar s-a dovedit inca o data ca regele fotbal mai da cate o palma marketingului,sponsorilor si dorintei de profit!

Tin cu Barca de mult,de pe vremea cand erau mediocrii,dar acum imi plac mai mult pt ca au jucatori crescuti de propriul club,un nucleu de jucatori care joaca cu inima pt echipa si pt ce reprezinta ea,nu pt salariul de 10 mil si pt a vinde 2 mil de tricorui!

AGAINST MODERN FOOTBALL!

laur_2311.04.2010 08:44

Sunt fan Real, dar trebuie sa recunosc ca Barca ii este superioara ca joc, ca tactica, asezarea in teren propusa de Pep este extraordinara, indiferent ca lipsesc Iniesta, Yaya, Ibrahimovici, Henry sau altii.E drept, la Real a lipsit un jucator care, dupa parerea mea, este mai bun decat C.Ronaldo si anume, Kaka.Dar si cu el in teren, cred ca Barca s ar fi impus, deoarece il are pe cel mai bun pasator din lume in acest moment, Xavi, cel mai bun fotbalist al ultimului CE.Un fotbalist urias!In ceea ce l priveste pe Messi, este de prisos orice comentariu, este pur si simplu The Best!In fotbalul actual se poate intampla orice, mai ales la acest nivel, chiar si succesul Interului in dauna Barcei in dubla mansa(sau Bayern in finala), insa e greu de crezut ca o poate opri cineva pe Barca in drumul ei de a triumfa din nou pe Bernabeu ,in mai, in finala UCL.Ceea ce nu ar fi umilinta suprema pentru Real, mai umilita cred ca a fost aseara, in meciul direct.Mai sunt 7 etape.Hala Madrid!

RobYnho11.04.2010 09:25

Pisda aia a fost readusa la tacere de catre Messi. :D

*Alecs*11.04.2010 09:54
Si strugurii erau acrii

Fail!

Voi chiar sunteti chinuiti de asemenea echipa. Vorbiti de "marele Real" doar postand statici si poze de pe la 1800. Ti-am zis ca si Chinezu a castigat campionatul in Romania? Scula de echipa. Hala Chinezu ca sa parafrazez pe suporterii galactici.

Asa o fi. Chinezu a luat tot de 31 de ori campionatul? Si ultima oara in 2008?

De prin blocurile vecine se urla la golul 2 a lui Pedro mai ceva ca la golurile Nationalei de la CM din '94 (exagerez putin).

Ma mir ca nu s-a iesit la Universitate. Banciule, tu esti?

Dibuiesc eu ceva la suporterii madrileni. Parerea exagerat de buna despre persoanele lor. Ce sa mai tura-vura,au 3 oua astia,frate! Ca deh,sunt "neam" cu Ronaldo!

Te-ai gandit ca poate unii simpatizeaza cu Real Madrid dinainte sa vina chiar primul Ronaldo, brazilianul ?

laur_2311.04.2010 10:06

Probabil ca nu s a gandit!

Daniel-Ionut11.04.2010 10:21

Salgado, Helguera, Roberto Carlos, Figo, Beckham, Zidane, Ronaldo, van Nistelrooy, Redondo, Makelele, Solari, Hierro, Morientes... sa nu mai zic inca de Guti, Casillas si Raul...

Cred ca au mari dureri de cap.

vlad11.04.2010 10:56
Te-ai gandit ca poate unii simpatizeaza cu Real Madrid dinainte sa vina chiar primul Ronaldo, brazilianul ?

Colega,scuza-mi greselile gramaticale. Sunt inerente cateodata. Dar ma poti scuti cu aerele astea de Hala Madrid?

Ce impresii ai colegule si nici macar nu ai vreo scuza. Am remarcat cum sar suporterii galactici in apararea unui camarad aflat la suferinta. Obisnuieste-te cu asta , galacticule!

Ce te-ai mai bucurat tu cand a venit Real la Bucuresti. Sa vina locul 2! Traiasca nen-tu Gigii!

Vlad Bogdan11.04.2010 11:11

Real Mardid a fost un adevarat fail aseara. Lasa ca le mai baga si David Villa vreo 2 in meciul direct si titlul merge unde trebuie. :>

Maye11.04.2010 11:19
Colega,scuza-mi greselile gramaticale. Sunt inerente cateodata. Dar ma poti scuti cu aerele astea de Hala Madrid?

Ce impresii ai colegule si nici macar nu ai vreo scuza. Am remarcat cum sar suporterii galactici in apararea unui camarad aflat la suferinta. Obisnuieste-te cu asta , galacticule!

Ce te-ai mai bucurat tu cand a venit Real la Bucuresti. Sa vina locul 2! Traiasca nen-tu Gigii!

Mai usor Vlade , confunzi personajele si nu il cunosti pe Alecs.

Cred ca ar trebui sa ne abtinem cand nu cunoastem bine persoana in fapt.

Noroc!

laur_2311.04.2010 11:19

Mi e sila de mistourile astea ieftine si de inteligentele care au impresia ca le stiu pe toate.Nu stiu daca am fost vizat si nici nu conteaza, voi, cei mai buni dintre pamanteni, mai lasati din aerele acestea de atotcunoscatori.

vlad11.04.2010 11:28
Mai usor Vlade , confunzi personajele si nu il cunosti pe Alecs.

Cred ca ar trebui sa ne abtinem cand nu cunoastem bine persoana in fapt.

Noroc!

Mariuse,

De ce nu ai aceasi vehementa si in cazul lui? Ti se pare ca el ma cunoaste? Da-o in plm de treaba. Este doar fotbal. Ce dracu,ne scoatem ochii pentru un sport? Alecs a mai facut cateva comentarii rautacioase ,adresate mie. Eu am discutat despre Real. Nu m-am luat de persoana lui sau de familie. Sa fie sanatos,daca nu distinge granita unde incepe viata adevarata.

@laur_23,taci dracu din gura. Discuta cu prietenii tai. Nu trebuie sa-i ieu tu apararea lui Alecs. Cred ca stie s-o faca si singur.

Un sfat amical pentru voi dragilor. Trezirea la realitate!

Maye11.04.2010 11:33
Mariuse,

De ce nu ai aceasi vehementa si in cazul lui? Ti se pare ca el ma cunoaste? Da-o in plm de treaba. Este doar fotbal. Ce dracu,ne scoatem ochii pentru un sport? Alecs a mai facut cateva comentarii rautacioase ,adresate mie. Eu am discutat despre Real. Nu m-am luat de persoana lui sau de familie. Sa fie sanatos,daca nu distinge granita unde incepe viata adevarata.

O sa am aceasi vehementa si in cazul lui cand va fi nevoie si sesisez lucrul asta.Deocamdata , tu ai fost ma rautacios , scuze ca iti spun asta.

Este doar fotbal , dar pentru unii asta inseamna o pasiune enorma si stii asta prea bine , nu ma indoiesc.

Si pana la urma nu cred ca ti-a atacat familia sau persoana ta , nu pare genul si nici macar nu e.

In rest toate cele bune , te salut , Barca a fost mult superioara si iti doresc o duminica placuta! :)

S.Mariuss11.04.2010 11:34

Realul e de kko :))) cu toate milioanele lor.mie Messi de la inceput mia placut mai mult k Ronaldo(fitosul asta)

laur_2311.04.2010 11:39

As raspunde la jigniri cu jigniri, insa stiu ca pe acest site nu este posibil, fara a fi luat la injuraturi.Pentru ca daca nu ai aceeasi parere cu noi,cei multi si apropiati, risti sa fii tinta tuturor.Nu incep o discutie cu tine, nu are sens, tu esti prea sus in ierarhie si le sti pe toate.Probabil ca vrei sa mi spui si cum sta treaba cu stelismul.Eject!

«1454647484975»