FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1444546474875»
blindica08.04.2010 06:42

Daca trece pozitiv de Barcelona,Real are un parcurs mai usor dupa.

Daniel-Ionut09.04.2010 16:25
EL BLASICO

Senoras y senores, lasati deoparte orice "mierda'' de partidă locala fiindcă planeta imbracă maine ori rojo-azul catalan, ori en blanco madrilena. Estadio Santiago Bernabeu iși deschide larg portile pentru fanii favorizati de soarta cei care au bilete la fiesta. Pentru o seara reflectoarele de pe Camp Nou se sting. Turistii incetează asediul Muzeului Campionilor, razele aurii rasfrante pe medalii si cupe nenumarate palesc, iar angajatii trantesc portile si fug după sampanie sau sangria din sampanie. Oricum vor bea sampanie sambata Camp Nou, cel mai grande stadion european, e eclipsat de arena Rusinii-lui-Banel. Desi mi-am propus să nu mai calc pe Bernabeu după ce mi-au vajait urechile de rusine in ritm de "Tonto, Tonto'', in ranjetul satisfacut al babelor rujate din spatele meu, aș fi vrut totusi să fiu maine in infernul corridei toreadorului Messi. Dar si biletele la negru, alea de 700 de euro, s-au epuizat.

Am un amic, regizor spaniol din Madrid, mare fan Real, care mi-a marturisit că Barcelona ii place ca oras dar că nu-i suportă pe catalani. Am si un prieten in Barcelona, mare fan FC, care pare un superbaiat. Asa că l-am intrebat pe Eduardo, regizorul, de ce aversiunea asta față de catalani. Mi-a raspuns că e o chestie ciudata de puta Madre mentalitate. Se pare că baietii de la mare ii cam calcă pe bataturi pe baietii din capitală din vremuri istorice. Antipatia banățenilor pentru miticii de Dambovita e floare la ureche pe langă razboiul spaniolo-spaniol. Să nu uitam că ei incă-și mai ling ranile după civilul lui Franco, iar noi razboi romano-roman nu avem decat prin traficul abandonat de militienii lui Blaga.

Asa că el clasico de maine s-ar putea să aibă radacini mult mai adanci. Pozitia in clasament, orgoliile, PlayStation-ul lui Messi si catastrofa de la Madrid, din primavara trecută (2-6), indică sange. Știati că blazonul catalan, reprezentand patru dungi rosii pe fond galben, vine din legenda unui cavaler catalan care si-a inmuiat degetele in sangele prietenului muribund si a trasat urme pe scutul de aur, jurand razbunare?

Spre comparatie, un derby Steaua -Dinamo e vax albina, mai ales cand patronul uneia a purtat la gat fular in culorile adversarei. E un amarat de el blasico, ca cel cu Gloria Bisnita lui Jean Manareanu.

Mihai Gainusa

Daniel-Ionut10.04.2010 13:24

Inegalabil:

snap0014.jpg

RobYnho10.04.2010 13:52

Asta a fost cand era bunica virgina.

RedScorpyON10.04.2010 14:12
Ar fi culmea... la cum joaca.

Dar totusi ar fi ceva :D

Liga Inter si campionatul Real :)

Daca nici Barcelona nu mai joaca fotbal...

Real e o echipa antipatica,pe care o urasc pt ca promoveaza fotbalul modern,jucat pe bani multi,pe cand Barca are nucleul decisiv,inima echipei, 100% catalana.

Sper ca baiatul modest,muncitor,genial Messi sa stearga pe jos cu poponautul de Ronaldo,un laba trista care mai mult vorbeste decat joaca.

Sper ca fotbalul adevarat sa castige,si asta nu inseamna decat o victorie a Barcelonei!

AGAINST MODERN FOOTBALL!

Daniel-Ionut10.04.2010 14:25
Daca nici Barcelona nu mai joaca fotbal...

Pai tocmai... ca joaca prea bine ca sa nu ia macar un trofeu sezonul asta.

RedScorpyON10.04.2010 15:08
Pai tocmai... ca joaca prea bine ca sa nu ia macar un trofeu sezonul asta.

Am inteles acu' ideea;)

andrey_ptm_steaua10.04.2010 15:57

un 2-0 sec pentru Barca...Real are vedete, dar nu are echipa

Daniel-Ionut10.04.2010 18:59

Echipele probabile:

snap0015.jpg

*Alecs*10.04.2010 19:08

Echipe sigure:

Real Madrid : Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart, Cristiano Ronaldo, Higuaín / Rezerve : Dudek, Metzelder, L. Diarra, M. Diarra, Guti, Benzema, Raul

Barcelona : Valdés, Puyol, Milito, Piqué, Maxwell, Alves, Busquets, Keita, Xavi, Pedro, Messi / Rezerve : Pinto, Chygrynskiy, Marquez, Yaya Toure, Jeffren, Iniesta, Boja, Henry

Daniel-Ionut10.04.2010 19:11

Barca joaca cu 5 fundasi? :hmmm:

Autobazaaaaaa... stiu stiu... Dani Alves ofensiv... :P

iNsTiGaToR10.04.2010 19:48

Gago, Garay... mda...

David10.04.2010 20:35

Un singur cuvant:Messi!

Maye10.04.2010 20:53

Hai Valenciaaaaaaaaaaaaa !

David10.04.2010 21:15

Pedro!!!!

red&blue_boy10.04.2010 21:18

Sperante degeaba...Penibil joaca Real...Bine ca nu joaca Ibrahimovic,ca era mai rau....Din pacate,asta e realitatea,la ora actuala Barcelona e mai buna...

Adrian10.04.2010 21:21

Nu inteleg ce cauta Realul intr-un meci impotriva Barcelonei daca nu vrea sa castige. Nu asa se joaca cu Barca, cu atacuri haotice si suturi telefonate(Tocmai a trimis Van der Vaart un nou sut telefonat si a respins de Valdez, in timp ce eu scriam aceste randuri.).

Se vede clar ca Barca e echipa cu cap. Si golul lui Messi si cel al lui Pedro au fost gandite bine. I-au lasat pe "albi" sa iasa la atac, sa uite de aparare si i-au piscat pe contre asa cum trebuie, asa cum face o campioana.

Cand si Cristiano Ronaldo trimite suturi telefonate, e clar ca Real nu vrea sa castige. Si, daca nu vrei sa castigi cu Barcelona, sigur pierzi.

O sa se termine 3-0 pentru Barca.

red&blue_boy10.04.2010 21:26

Corect,nu asa se joaca cu Barcelona,dar probabil nu poate Real mai mult...

predatorpulse710.04.2010 21:26

Sunt un simpatizant al realului de cand eram pusti insa in derby-uri(ca sa nu mai zic de europa) barca le-a facut felul de cel putin vreo 4 ani de zile. Intr-un fel seamana cam cu ce am patit noi cu pechinezii,desi pechinezii nu sunt peste noi la halul in care este barca peste real.

Am mai zis-o si o sa ma repet,Real este un departament de marketing care trebuie sa mai joace si ceva fotbal din cand in cand. Echipa nu mai este de cel putin 4-5 ani de zile. Erau vremuri in care te uitai la meciurile Realului si ramaneai cu gura cascata. Astazi barca,Manchester si tot asa fac spectacol,Real face spectacol cu echipele mici din Spania insa devine o echipa micuta cand da de o echipa solida a Europei.

Uitati-va ce fundasi centrali a avut Real la derby-ul cu Barcelona si o sa vedeti de ce au un management de doi bani. Bun la scosul banilor,foarte slab la obtinerea performantelor. Real a ratat CL,a fost eliminata din cupa de o echipa din divizia a treia si acum este umilita DIN NOU pe bernabeu de eterna rivala. Din nefericire seamana cu situatia noastra,doar ca aia sunt prosti manageri si atat,nu au nebun cu acte in regula ca patron.

David10.04.2010 21:27

Sa iasa Realul asa bine?

Eu cred ca astia iesau mai bine cu Parpas si Baciu!

red&blue_boy10.04.2010 21:36

Pacat de Casillas si Raul...

Daniel-Ionut10.04.2010 21:43
Pacat de Casillas si Raul...

Guti...

Adrian10.04.2010 21:47

Si va mai zic inca ceva. Desi Messi e in momentul de fata mai sus ca Ronaldo(amandoi sunt extraordinari dar rezultatele si performantele sunt de partea argentinianului cel putin in acest moment), Realul e echipa care joaca cu vedeta, nu Barca.

Uitati-va numai la meci. Ronaldo e peste tot. Din 2 pase mingea ajunge la el. Realul e moarta fara el. Daca el e blocat, daca el nu joaca, Realul e gata.

In schimb, la Barca, Messi nu e deloc in centrul atentiei. Xavi e mult mai prezent in joc. Pe la el trec mingile, nu pe la Messi. Messi, Pedro, astia sunt parte din echipa. Mijlocul face in schimb totul. Xavi, Keita, Busquets - astia fac treaba, astia sunt in prim plan, astia sunt "vedetele", daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Nu degeaba jocul realului a crescut odata cu intrarea lui Guti. Jocul s-a mutat de la Ronaldo, in alta parte, intr-o parte mai puternica.

Realul inca nu are echipa.

gio_stgloria10.04.2010 21:50

Nu obtii performante cu cocalari si bombe sexi, ca sa ating atat problema realului cat si cea a Stelei.

Adrian10.04.2010 21:53
Nu obtii performante cu cocalari si bombe sexi, ca sa ating atat problema realului cat si cea a Stelei.

Lasa tu, ca nu e asa. Realul nu are cocalari si nici bombe. Are jucatori chiar foarte buni. Dar le trebuie echipa. Cand Realul o sa aibe echipa, atunci sa va uitati la Primera Division :)

Ce meciuri vor fi atunci. Un Barca-Real echilibrat!!! :D

Scoruri de 3-3 :D

«1444546474875»