Unde a ajuns dragostea asta pentru un club aflat la mii de km distanta de noi. Macar la "Second-Life" se castiga bani.
Unde a ajuns dragostea asta pentru un club aflat la mii de km distanta de noi. Macar la "Second-Life" se castiga bani.
Propun sa incheiam subiectul pentru ca pana la urma e o chestiune de gust. Sunt de acord cu Valentin2day, nu e cazul sa ne batem joc de munca unuia sau altuia, pentru ca si pe siteul nostru au fost si sunt articole la sentiment, care incearca sa "stoarca o lacrima de crocobaur". E vorba de esenta acelui articol si a altor idei propuse de acea comunitate, altele decat "hai sa contestam, hai sa injuram, hai sa cautam vinovati". Pana la un punct ai dreptate Marius si inteleg exact ce vrei sa spui. Pe de alta parte trebuie sa intelegi ca omul ala il vede sau cunoaste pe Raul altfel, asa cum poate noi ne gandim ALTFEL la Marius Lacatus spre ex. Uite iti recomand si alt tip de articol, nu doar din astea "impresionabile" http://realmadrid.footballclub.ro/editoria...ierde-pe-strazi Aici poti spune ca n-are ala dreptate? Chiar sunt curios ![]()
PS>Pana la urma m-a deranjat putin Vlad iar acum am ajuns sa fiu de acord cu el
"Unde a ajuns dragostea asta pentru un club aflat la mii de km distanta de noi. Macar la "Second-Life" se castiga bani."- Corect frate!
PS2>Uite Marius, mi-as dori mai des sa vad in "zona de net" pe care o frecventez astfel de mesaje http://realmadrid.footballclub.ro/editoria...-prin-ignoranta De'asta spun ca nu e cazul sa ne axam pe "sa moara capra vecinului"
Real - Gijon 3:1
Desi Real a prestat un joc slab in prima parte, a reusit sa revina ca o echipa mare inscriind 3 goluri in 15 minute,
53' [0 - 1] D. Barral
55' [1 - 1] R.v.d. Vaart
57' [2 - 1] X. Alonso
68' [3 - 1] G. Higuain
Hala Real!
Gluma duma, da' Benzema ce face?
Gluma duma, da' Benzema ce face?
Este accidentat.
Getafe [2 - 4] Real Madrid
13' [0 - 1] C. Ronaldo
20' [0 - 2] G. Higuain
23' [0 - 3] G. Higuain
37' [0 - 4] C. Ronaldo
38' [1 - 4] D. Parejo
80' [2 - 4] S.G.P. Leon
Real a facut rapid 4-0 prin dublele lui Ronaldo (unu din lovitura libera) si Higuain, dar a s-a relaxat pentru a-si conserva energia pentru derbyul de peste cateva zile cu Atletico Madrid si gazdele au redus din diferenta.
Getafe [2 - 4] Real Madrid
13' [0 - 1] C. Ronaldo
20' [0 - 2] G. Higuain
23' [0 - 3] G. Higuain
37' [0 - 4] C. Ronaldo
38' [1 - 4] D. Parejo
80' [2 - 4] S.G.P. Leon
Notele madrilenilor in partida cu Getafe:
Iker Casillas: 6.5 (A gresit clar la primul gol insa si-a recuperat greseala pe parcurs. Are in continuare problema concentrarii efective pe parcursul celor 90 de minute, dar ramane ingerul pazitor madrilen)
Ramos: 6.5 ( A avut o sansa importanta de gol. A facut in general un meci bun, nu a lasat spatii mari si a inchis zona bine in multe momente)
Albiol: 6.5 (Nu mi s-a parut efectiv conectat la meci in unele momente. Cateva erori nesemnificative si un plasament modest in anumite faze)
Garay: 7 (Mi-a placut. A fost cel mai bun fundas madrilen, joaca simplu, fara a se complica si se plaseaza de fiecare data bine, profitand de faptul ca este un fotbalist foarte inteligent)
Arbeloa: 6.5 (Meci normal pentru canteran. In prima parte l-a blocat perfect pe Leon in repriza secunda l-a pierdut putin din vizor. Evolutie buna insa pentru el)
Gago: 7.5 (Un joc bun pentru argentinian sau cel putin asa l-am vazut eu. Prima repriza a fost excelenta pentru el, a recuperat multe mingi si a pasat decisiv la golul doi marcat de Higuain)
Xabi Alonso: 8 (Excelent din nou bascul! Un adevarat lider al mijlocului terenului, pare sa-si fi gasit locul la Real Madrid)
Granero: 6.5 (Efort urias din nou depus pentru Pirata. Genul de jucator care se vede rar in joc dar care isi face sarguincios treaba)
Van der Vaart: 7 (S-a descurcat bine in prima parte cand a si reusit un assist; nota e una foarte buna pentru repriza I, in partea a doua insa a disparut din joc la fel ca majoritatea colegilor sai)
Higuain: 8 ( A sarbatorit meciul cu numarul 100 marcand o noua dubla si continuandu-si forma excelenta. Ii reprosez faptul ca pare mai individualist chiar si decat Cristiano, dar ii apreciez vivacitatea, inteligenta si feelingul; urias talent acest tanar argentinian)
Cristiano Ronaldo: 8.5 (Fenomenal. A fost indiscutabil cel mai bun si constant madrilen pe Colliseum. Daca la primul gol poate ne asteptam cumva, golul doi este o creatie de exceptie a unui fotbalist care a aratat de ce Real a facut totul pentru a-l cumpara. Nu a micsorat prea tare ritmul nici in partea a doua, dar s-a menajat si el pentru derby)
Raul: 6.5 (Util in cele 20 de minute cat s-a aflat pe teren, Capitanul pare in continuare sa se consume foarte mult pe banca si mai putin pe teren)
Guti si Mosquera au jucat prea putin
Fernandez Borbalan nu a vazut faultul lui Parejo la Casillas si a acordat usor cartonasele galbene pentru ambele tabere. Nota 6
Sursa: realmadrid.fotballclub
Bun Ronaldo asta.
Pe 10 Aprilie,ii calca in picioare pe Barcelona.
Sau 11,din cate vad la parcurs.La Digi ziceau 10,dar nu ma mai mira.
Pe 10 Aprilie, ii calca in picioare pe Barcelona.
Amin! ![]()
Cum plm sa'l idolatrizezi pe pisda aia de Ronaldo ? Fite, figuri.
Mai uitati'va si la un Xavi, la un Gerrard, la un Lampard, la un Messi.
omule tu vezi ca il idolatrizeaza cineva? cred ca sunteti sariti dupa fix astia care au ceva cu Ronaldo. E un jucator foarte bun. (punct)
Vorbeam in general, omule. Cat despre Ronaldo, puteti sa'l pupati in sex cat vreti.
Eventual sa va puneti si un poster pe tavan, deasupra patului.
Vorbeam in general, omule. Cat despre Ronaldo, puteti sa'l pupati in sex cat vreti.Eventual sa va puneti si un poster pe tavan, deasupra patului.
Pai C.Ronaldo e un cocalar de inalta clasa.Dar,joaca foarte bine fotbal in posturile ofensive.Xavi,Gerrard,Lampard,sunt muncitori,oameni seriosi,fotbalisti de certa valoare,acolo la mijloc.Au maturitatea anilor pe care C.Ronaldo nu o stapaneste,inca.Ce esti atat de nervos,nu mai ai bani de pariuri ![]()
Ronaldo e un jucator senzational si cel mai poponar fotbalist.
Real Madrid 3 - 2 Atletico Madrid
49' [1 - 1] X. Alonso
55' [2 - 1] A. Arbeloa
62' [3 - 1] G. Higuain
68' [3 - 2] D. Forlan (pen.)
Dupa un inceput prost in care a luat un gol Realu a presat si revenit in avantaj la 3-1. Un hent stupid a lui Xabi a dus la penalty si gol care a facut sfarsit meciului mai greu.
Urmatorul meci e la Racing Santander si apoi acasa cu Varza.
Urmatorul meci e la Racing Santander si apoi acasa cu Varza.
Abia astept meciul ala, sa va bata Barca cu tot cu sutele de milioane investite in transferuri.
Niciodata n-o sa pot intelege cum simpatizati voi cu un SRL, ca Realul nu mai are obiective sportive de mult timp.
Si Steaua are? Da tot mai tin cu ea. Eu cu Real inainte sa vina Perez in primul mandat. Acu gata sa ma las?
@Valentin
Anume am zis "simpatizati"
pai da, e ca si cum as spune: Cum poti tu sa simpatizezi cu Steaua? E exact acelasi lucru. Eu nu ma dau dupa cum bate vantul.
Ce rau e Valentin asta.Zici ca joaca echipa din satu` natal al bunicilor ![]()
Sincer , mi se rupe plua cine castiga campionatul in Spania.
Mi-as dori din inima sa il castige Xerez cu gol Abel Moreno in minutul 99 x 2 .
Nu ai inteles.
In ideea ca toti suntem pe aici in primul rand suporteri stelisti si in al doilea rand simpatizanti ai echipelor de afara am zis asta. E o diferenta intre cele 2 notiuni
Mi-as dori din inima sa il castige Xerez cu gol Abel Moreno in minutul 99 x 2 .
Si eu. As pune la pariuri
.
@ Mo Hai s-o lasam balta. Normal ca in primul rand sunt stelist. Se subintelege ![]()
Totusi, eu as vrea sa castige Barca, ca sa moara dusmanii de ciuda...cicalacacichicea. ![]()