FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1434445464775»
Daniel-Ionut29.03.2010 16:36

Real Madrid - Atletico Madrid 3-2

Notele madrilenilor in partida cu Atletico Madrid:

Iker Casillas: 6.5 (Pare cu gandul la Sara in multe momente ale meciului. A avut insa putin de aparat in seara asta si a intervenit atunci cand a fost cazul)

Alvaro Arbeloa: 7.5 (Oscilant in evolutii in ultima vreme, canteranul a fost constant astazi. Usor imobil, Alvaro merita insa o nota mare pentru golul doi reusit de albi. Sigur pasa lui Xabi te lasa fara cuvinte, dar felul in care s-a descurcat Alvaro a fost incantator)

Sergio Ramos: 7.5 (Foarte bun. Prestatia sa a fost aproape perfecta. A respectat intocmai indicatiile dinaintea meciului. Inclusiv pe cele care cereau un avertisment pentru ca El Clasico sa-l gaseasca pe teren. Sigur, puternic si impunator, nu le-a dat nici o sansa lui Forlan si Aguero)

Albiol: 6.5 ( A gresit la primul gol dar a evoluat bine in rest. In plus contributia sa la golul egalizator nu poate fi trecuta cu vederea)

Marcelo: 7 (Meci bun pentru brazilian. Absent de langa Reyes la golul oaspetilor, brazilianul a evoluat bine pe faza de atac si l-a anulat pe Jurado dupa pauza)

Xabi Alonso: 8 (Poate fi considerat inger si demon in seara asta, insa dincolo de toate acea pasa fabuloasa face toti banii. Golul egalizator a venit de la el iar golul doi dupa o lansare computerizata a bascului. Impresionant in repriza a doua, Xabi a incasat un galben care-l face indisponibil pentru meciul cu Racing, dar disponibil pentru El Clasico)

Gago: 7 (Mie mi-a placut si in seara asta argentinianul. Ma surprinde faptul ca joaca totusi constant bine desi a lipsit mult de pe gazon sau cel putin din primul unsprezece. Cel mai bun recuperator al albilor in seara asta, Gago s-a descurcat de minune in cuplu cu Alonso)

Granero: 5 (Se asteapta mult de la el si poate critica e constructiva la un jucator tanar si de perspectiva cum e Granero. Absent in prima parte, a incercat sa iasa in evidenta ceva mai mult dupa pauza dar a ramas sters)

Van der Vaart: 6.5 (A muncit mult, a alergat si a incercat sa creeze. Efortul poate l-a ajuns in ultimele meciuri, mai ales ca a fost titular in mod constant fata de sezonul trecut)

Cristiano: 7 (Prestatie buna pentru portughez caruia i-a lipsit poate norocul in seara asta. A ramas insa un pericol constant pentru poarta lui De Gea si a ratat doua sanse mari de gol)

Higuain: 7.5 (Excesiv de individualist in unele momente, Pipita si-a facut din nou datoria. Desi a ratat uluitor in prima parte, a marcat si a lovit bara inca odata in partea a doua. A atins deja cota 23 in Primera)

Raul: 6.5 (A intrat bine in meci si a ratat o ocazie uriasa dupa o actiune superba a lui Cristiano Ronaldo)

Guti si Diarra au jucat prea putin.

Undiano Mallenco nu a acordat un penalty in partea a doua la Marcelo si a fluierat in virtutea unui vechi obicei aproape fiecare contact. Nota 6

Sursa: realmadrid.footballclub

Si Benzema este inca accidentat Ronnie! :)

Daniel-Ionut30.03.2010 11:11

După ce a jucat o viață pentru Real Madrid, se pare că Raul nu-și va incheia cariera la echipa "blanco". Astfel, conform cotidianului Sport, se pare că Rafa Benitez l-a sunat pe Raul si l-a intrebat dacă nu ar dori să mai joace incă două sezoane pe Anfield Road.

Se pare că Raul ar fi tentat de oferta connationalului sau, mai ales că singurele oferte de pană acum venite pe adresa sa sunt mai ales din campionate mai exotice, gen Major League Soccer sau din Țările arabe.

Deci daca ii dau drumul, astia de la Real sunt cei mai terminati oameni dp fata pamantului... dupa Gigi bineinteles.

Mai bine pleaca Ronaldo si Kaka decat sa plece Raul in primul rand, Guti, Casillas si Sergio Ramos (stiu stiu... ce cauta Ramos aici... imi place mie jucatorul asta :D )

dayra30.03.2010 11:19

Ar fi urat sa nu-si incheie cariera la Real, unde este considerat un simbol.

Nu cred ca articolul este adevarat, dar daca este, va fi bine primit pe Anfiled, asa cum merita. :D

Daniel-Ionut30.03.2010 11:24

Aiurea... nici macar pentru un schimb cu Gerrrard nu as vrea sa plece la Liverpool.

red&blue_boy30.03.2010 11:24

Real Madrid=Raul !!! Sper sa nu fie adevarat...Nu merita Raul sa plece,dupa tot ce-a facut pentru echipa...Si inca mai are ceva de spus si ca fotbalist,pacat ca nu e folosit mai mult de Pellegrini-Stoichita...

MikStelista30.03.2010 11:24

Lasa-l, ma, sa vina :D A dat destule pt iReal :D

Sa rupa poarta celor de la man. u!

dayra30.03.2010 11:34

Nu va agitati ca nu cred ca pleaca asa usor de la REAL...totusi.

Dar daca pleaca, macar sa mearga la Liverpool, nu la arabi sau eu mai stiu unde. :|

red&blue_boy30.03.2010 11:39
Dar daca pleaca, macar sa mearga la Liverpool, nu la arabi sau eu mai stiu unde. :|

Corect...Aia ar fi prea de tot,sa plece pe la arabi...

Maye30.03.2010 12:28

Mai bine pleaca in State.

David30.03.2010 12:58

Nu-l ia Jiji din vara?

mircea_1030.03.2010 16:27
Nu-l ia Jiji din vara?

nu ca e vedeta si strica atmosfera din vestiar...

RobYnho31.03.2010 12:54

Nu cred ca are nevoie el de banii arabilor.

valentin2day04.04.2010 19:10

Racing Santander [0 - 2] Real Madrid

23' [0 - 1] C. Ronaldo (pen.)

76' [0 - 2] G. Higuain

Realu revine pe primul loc. Urmeaza El Clasico pe 11 aprilie pe Bernabeu.

red&blue_boy05.04.2010 06:44
Realu revine pe primul loc. Urmeaza El Clasico pe 11 aprilie pe Bernabeu.

Meciul decisiv pentru titlu.Se anunta un joc spectaculos,ambele echipe fiind in forma.Ar fi cazul sa mai bata si Real,cel putin sper asta.

RobYnho07.04.2010 12:32

@ Red

Nu cred ca meciul din weekend va fi decisiv.

Arian07.04.2010 13:02

Sa ne reamintim de ultima vizita a Barcelonei pe stadionul Santiago Bernabeu.

video: http://www.youtube.com/watch?v=87LlzzHYeI0

Sambata, 10 aprilie 2010, ora 23:00, se joaca al doilea set. Se disputa pe sistemul doua din trei. Sper sa sa fie set si meci pentru Barcelona. :D

Daniel-Ionut07.04.2010 13:10

Hahaha... :yawn:

Care sunt indisponibilii pentru Barcelona?

*Alecs*07.04.2010 13:45

Sa ne reamintim de asemenea si o parte din victoriile lui Real Madrid :)

2008: Real Madrid - Barcelona 4-1

2006: Real Madrid - Barcelona 2-0

2005: Real Madrid - Barcelona 4-2

P.S. Prima greseala a lui Arian Livescore. Meciul e de la ora 23:00 :D

Daniel-Ionut07.04.2010 14:03
2008: Real Madrid - Barcelona 4-1

Asta imi place cel mai mult... cand ii aplauda la intrarea pe teren :happy:

Arian07.04.2010 14:12
P.S. Prima greseala a lui Arian Livescore. Meciul e de la ora 23:00 :D

De data asta a fost greseala lui Arian Sport365. :D In articolul lor despre El Clasico scrie 22:00 ora Romaniei. Insa trebuia sa-mi dau seama ca meciurile transmise sambata in Primera Division se disputa la 21:00 si 23:00.

valentin2day07.04.2010 16:02

in meciul de duminica vreau sa vad in principal un joc frumos. Cred ca o sa fie cel mai frumos al sezonului din Europa fara sa exagerez. Si bineinteles vreau sa bata Realu :rolleyes: .

Vamos blanco!

Ps: Sper ca Barca sa nu ia nici un trofeu anu asta :notangel:

Daniel-Ionut07.04.2010 16:07
Ps: Sper ca Barca sa nu ia nici un trofeu anu asta :notangel:

Ar fi culmea... la cum joaca.

Dar totusi ar fi ceva :D

Liga Inter si campionatul Real :)

red&blue_boy07.04.2010 19:20

Ar trebui sa fie un meci frumos,dar de multe ori n-a fost asa,cand asteptarile erau mai mari...Cred ca va fi greu pentru Real sa invinga,sper asta,dar trebuie sa admitem ca Barcelona e favorita...Cine-l poate opri pe Messi...

gio_stgloria07.04.2010 21:41

Barca o umileste pe Real, imi pare rau Daniele .

Daniel-Ionut08.04.2010 05:52
Barca o umileste pe Real, imi pare rau Daniele .

Si mie imi pare rau ca nu o sa iti iasa pronosticul si o sa mai faci o gaura in bugetul tau.

«1434445464775»