Nu stiu unde vedeti voi ca am scris ca Steaua bate pe ireal dar ma rog...
Asta reiese din postarea ta de mai sus.
Nu stiu unde vedeti voi ca am scris ca Steaua bate pe ireal dar ma rog...
Asta reiese din postarea ta de mai sus.
Cei care fumati sunteti chiar voi. Nu stiu unde vedeti voi ca am scris ca Steaua bate pe ireal dar ma rog...Si da, runi e praf amice. La fel ca si crapchester uni0ted, un fel de dinamu1a.
Ce este ireal si crapchester uni0ted? ![]()
Lyon, Lyon, Lyon ![]()
Lyon, Lyon, Lyon![]()
Deci stresu' mai lipsea de aici... ![]()
Ce este ireal si crapchester uni0ted?![]()
Jargoanele dansului.
Jocuri de copii fara buletin facute de Vlad Bogdan. Ti se scoala ma cand zici "runi e praf", Crapchester uni0ted sau ireal?
Realul nu are antrenor si cu asta basta. La pauza meciului cu Lyon nu a fost in stare sa-i mobilizeze sa castige meciul. I-o mai trebui cateva vedete lui pellegrini? ![]()
Si despre Rooney, are calitati dar nu sunt sigur ca va lua balonul de aur anul acesta, pentru ca acest trofeu mai are cativa pretendenti dupa parerea mea, in speta Drogba si Xavi.
Cei care fumati sunteti chiar voi. Nu stiu unde vedeti voi ca am scris ca Steaua bate pe ireal dar ma rog...Si da, runi e praf amice. La fel ca si crapchester uni0ted, un fel de dinamu1a.
Mai usor pustiule.Ti-am mai zis eu tie ceva legat de cunostiintele tale despre fotbal.
Care sunt la nivelul celor 15 ani pe care ii ai.
Ce pot sa zic de Real...ei sunt zmei doar in Spania,unde in afara de Barca,n-are cu cine juca.Barcelona e intr-o pasa proasta,asta e singurul motiv pentru care Real e pe primul loc.Nu v'a ramane acolo mult timp.Singurii care joaca la Real sunt Higuain si Ronaldo,iar cu 2 jucatori nu poti emite pretentii la Liga...
Valladolid [1 - 4] Real Madrid
28' [0 - 1] C. Ronaldo
45' [0 - 2] G. Higuain
52' [0 - 3] G. Higuain
58' [1 - 3] R. Albiol (o.g.)
65' [1 - 4] G. Higuain
Daniel, tu ai facut analiza de mai sus? Daca nu ai facut-o tu, cred ca e normal sa precizezi sursa!![]()
@Daniel-ionut
Cred ca foarte corect fata de oamenii aia de acolo care fac o treaba excelenta ar fi sa precizezi sursa, Astristul are ca de obicei dreptate. Cam tot ce ai postat tu provine de pe http://realmadrid.footballclub.ro care inteleg ca e siteul oficial al fanilor madrileni din Romania. Keep up the good work. Eu revin la 'oile' mele ![]()
Pai se stia ma ca iau cronicile dp realmadrid.footballclub
ca am mai spus.
Valladolid - Real Madrid 1-4
Notele madrilenilor in aceasta partida:
Iker Casillas: 6.5 ( Providential in prima repriza cand a intervenit salvator la doua dintre ocaziile gazdelor a parut ceva mai nesigur in partea a doua a meciului, insa per total s-a achitat bine de sarcini)
Arbeloa: 6.5 (A fost extrem de preocupat de partea defensiva a jocului sau si nu a incercat sa-si impuna jocul prea des in faza de atac)
Raul Albiol: 7 (Si-a trimis mingea in propria poarta in repriza secunda dar a si scos un gol ca si facut. Per total joc sigur din partea levantinului)
Ramos: 7 (A asigurat solididate defensivei madrilene; foarte puternic si excelent in jocul aerian, a avut unele erori de plasament rezolvate prin experienta si capacitate de efort exemplara)
Marcelo: 6.5 (A facut bine ca nu s-a aventurat prea des in atac. A reusit un meci bun in care erorile au fost destul de mici)
Xabi Alonso: 8 (Excelent! Extrem de muncitor, extrem de abil si acelasi excelent ordonator. Un pasator de exceptie, Xabi a ordonat jocul madrilen la mijlocul terenului si a reusit cateva executii tehnice extrem de subtile)
Lass Diarra: 7 (Un adevarat luptator francezul, a reusit un meci sigur si bun. Foarte taios in multe momente ale jocului, bataios si inteligent, Lass s-a remarcat prin munca impresionanta depusa de-alungul celor 90 de minute)
Granero: 7 (Foarte muncitor si el. A alergat pentru fiecare pasa gresita a coechipierului si s-a zbatut pentru orice minge care parea pierduta. A oferit putin jocului in faza de atac)
Van der Vaart: 7.5 (Assist la primul gol al lui Higuain, muncitor si tehnic, Rafa reuseste cam ceea ce nu face Kaka de multe meciuri. Cu el in teren, Real este extrem de periculoasa in faze fixe)
Cristiano Ronaldo: 7.5 (A deschis balul printr-un euro-gol. A fost egoist in unele faze si un excelent servant in altele. Din pacate astazi a ratat cu seninatate, dar jocul sau a multumit)
Higuain: 9 (Ce i-am putea reprosa astazi? Probabil tot bara cu Lyon, pentru ca multi dintre noi ar da hattrickul din seara asta pentru acel gol de pe Bernabeu. Insa istoria asa se scrie, iar Pipita a fost astazi atacantul de care Real avea nevoie. Pentru el e important sa continuie pe aceasta linie iar evolutiile sale sa se ridice la cel mai inalt nivel)
Raul: 6.5 (A intrat si a mai egalat un record. Evolutie buna intr-un interval scurt de timp. Si-a trecut in cont o mare ocazie)
Guti: 6 (Sters din momentul intrarii, Guti nu a parut in apele sale, ba chiar mi s-a parut obosit)
Gago a evoluat prea putin.
Arbitrul Mejuto Gonzalez a fost depasit de meci. A permis jocul extrem de dur al gazdelor si nu a acordat o lovitura de pedeapsa pentru Valladolid (cea de-a doua ramane cel mult discutabila). In plus a gresit si invers cand nu l-a eliminat pe Nivaldo dupa intrarea la Cristiano Ronaldo. Nota 3
realmadrid.footballculb
Arbitrul Mejuto Gonzalez a fost depasit de meci. A permis jocul extrem de dur al gazdelor si nu a acordat o lovitura de pedeapsa pentru Valladolid (cea de-a doua ramane cel mult discutabila). In plus a gresit si invers cand nu l-a eliminat pe Nivaldo dupa intrarea la Cristiano Ronaldo. Nota 3
realmadrid.footballculb
Asta este o parere subiectiva.
Nu se poate sa existe in Romania un site de genul asta. Niste cocalari cu tricouri cu sclipici au facut asa ceva in Romania? Pana unde s-a ajuns cu prostia!
Asta este o parere subiectiva.
Nu se poate sa existe in Romania un site de genul asta. Niste cocalari cu tricouri cu sclipici au facut asa ceva in Romania? Pana unde s-a ajuns cu prostia!
la cine te referi vlad
.
la cine te referi vlad.
La cei care au facut realmadrid.ro sau com,chiar nu ma intereseaza.
La cei care au facut realmadrid.ro sau com,chiar nu ma intereseaza.
Daca acest articol ti se pare un articol scris de "cocalari" http://realmadrid.footballclub.ro/editoria...ou-cu-suflet-ud atunci avem perspective si proiectii total diferite. Intreaga retea Footballclub.ro propune altceva decat 'manelisme' des intalnite la noi. In fine poate e doar opinia mea ![]()
@Daniel-Ionut
Sa nu te superi, eu citesc mereu discutiile de aici, insa intervin destul de rar. Ma bucura interesul tau, atata tot. Felicitari!
Daca acest articol ti se pare un articol scris de "cocalari" http://realmadrid.footballclub.ro/editoria...ou-cu-suflet-ud atunci avem perspective si proiectii total diferite. Intreaga retea Footballclub.ro propune altceva decat 'manelisme' des intalnite la noi. In fine poate e doar opinia mea@Daniel-Ionut
Sa nu te superi, eu citesc mereu discutiile de aici, insa intervin destul de rar. Ma bucura interesul tau, atata tot. Felicitari!
Mai bine l-ai felicita pe Daniel daca ar pune mana pe o carte. Ce crezi ca-l intereseaza pe el la Real? Ce ruj de buze si-a mai tras Ronaldo,cu siguranta.
Mai bine l-ai felicita pe Daniel daca ar pune mana pe o carte. Ce crezi ca-l intereseaza pe el la Real? Ce ruj de buze si-a mai tras Ronaldo,cu siguranta.
Da ce rau ai dormit ba!
nu mai ma baga p mine la mijloc
!!!!!!!!!!!!!!
@vlad
Interesul pentru un anumit subiect depinde de optiunea, cultura si viziunea fiecaruia. Nu ma intereseaza ce-l preocupa pe Daniel insa ii admir insistenta. Atat! Citeste acel articol si ai sa vezi ca Daniel se poate "cultiva" si fara sa puna mana pe o carte. Exact ceea ce spuneam mai sus. Siteuri cu si despre "cocalari" sunt destule. Acele siteuri din reteaua FootballClub sunt insa foarte ok, chiar mult peste medie. (peste sport.ro spre ex). Nici acolo nu postez asa des nici aici nu o fac din lipsa de timp. Dar esenta lor si a acestui site atrage ![]()
Daca acest articol ti se pare un articol scris de "cocalari" http://realmadrid.footballclub.ro/editoria...ou-cu-suflet-ud atunci avem perspective si proiectii total diferite. Intreaga retea Footballclub.ro propune altceva decat 'manelisme' des intalnite la noi. In fine poate e doar opinia mea![]()
ce e asa special mah acolo? un fel de editorial in care abunda stereotipurile si in care incearca sa se prezinte o falsa drama, intr-un stil pur telenovelistic care este extrem de intalnit in "editorialele" mai tinerilor aspiranti la meseria (daca-i pot spune asa) de formator de opinie.
e ceva fumat de mult pe afara, ba chiar e fumat si la noi, nu aduce nimic nou, nu e nimic special. fii atent:
"Ploua. Madridul pare transformat peste noapte intr-o Londra atipica. Sufletul ii e gol, asemeni sentimentului neputincios pe care ploaia ti-l transmite. Isi pune nelinistit cafeaua in ceasca si toarna putin lapte. Se aseaza si priveste in gol. Se simte inutil."
daca eu scriu ca in dimineata aia raul daduse o **** unei curve iar dupa aceea zambea tamp amintindu-si cum a slobozit-o pe fata sunt mai departe de adevar decat amicul tau care a scris chestia de mai sus? daca as spune ca dimpotriva, nu a mai avut timp nici de cafea deoarece a mai dat un numar si s-a dus, grabit si intristat binenteles, catre antrenament gresesc?
sau te-ai intrebat daca lui Raul ii place ploaia si se simte plin de energie, nu "gol, asemeni sentimentului neputincios pe care ploaia ti-l transmite"?
stii ce, hai sa n-o mai frecam aiurea, saitu ala propune exact aceleasi lucruri pe care le gasesti peste tot.
eu cred ca tu o cam freci aiurea mariuse
ba, io cred ca tu cam incerci s-o freci total aiurea...
ia spune-mi tu, puctual, ce am gresit acolo. sunt chiar curios.
de unde pana unde ai ajuns la?
daca eu scriu ca in dimineata aia raul daduse o **** unei curve iar dupa aceea zambea tamp amintindu-si cum a slobozit-o pe fata sunt mai departe de adevar decat amicul tau care a scris chestia de mai sus? daca as spune ca dimpotriva, nu a mai avut timp nici de cafea deoarece a mai dat un numar si s-a dus, grabit si intristat binenteles, catre antrenament gresesc?
poti sa spui simplu ca ti se pare banal, simplu, rasuflat etc.
nici mie nu mi-au placut multe articole de pe acest site da nu imi bat joc de munca altuia si nici nu fac metafore cu curve, ****, ****
PS: nu am nici o legatura cu acel site sa nu fie vreo confuzie
de unde pana unde ai ajuns la?
pai uite ca am facut ca autorul: m-am dus la wc, am inchis ochii si m-am inchipuit raul. autorul s-a visat un batranel trist intr-un oras plouat, eu m-am visat un jucator faimos, multimilionar, care face ce vrea pl lui.
procedeul e acelasi, rezultatele sunt diferite. al lui e emotionant, foarte bun pentru a stoarce o lacrima de crocobaur unui tanar fan impresionabil, al meu e direct, porcos daca vrei, insa mult mai plauzibil.
acum te-ntreb, poti sa afirmi cu certitudine ca autorul are dreptate in peioratia lui despre introspectia lui raul? poti de asemenea sa spui ca io n-am dreptate si ca raul e atat de integru incat nu apeleaza la curve inainte de un antrenament?