Este o rusine aceasta echipa a Realului. Credeam ca noi, ca si stelisti, suferim groaznic, dar fanii Realului ar trebui sa fie la 30 de metrii sub pamant.
si umilinta maxima ar fi daca Barcelona ar juca finala pe bernabeu si ar si castiga-o.
Este o rusine aceasta echipa a Realului. Credeam ca noi, ca si stelisti, suferim groaznic, dar fanii Realului ar trebui sa fie la 30 de metrii sub pamant.
si umilinta maxima ar fi daca Barcelona ar juca finala pe bernabeu si ar si castiga-o.
Sunt jalnici,o echipa vopsita si umflata cu pompa,daca nu vor mai vinde nici tricouri or sa dea faliment,pentru ca de performante sportive nu poate fi vorba.
Personal sper sa dea faliment,s-asa au distrus echipele mici cu sumele ridicol de mari pe care le dau pe jucatori.
Sunt jalnici,o echipa vopsita si umflata cu pompa,daca nu vor mai vinde nici tricouri or sa dea faliment,pentru ca de performante sportive nu poate fi vorba.Personal sper sa dea faliment,s-asa au distrus echipele mici cu sumele ridicol de mari pe care le dau pe jucatori.
Real Madrid nu are cum sa dea faliment deoarece guvernul va interveni mereu.
Daca nu stiai, Real Madrid este considerata perla de pe coroana Spaniei.
Real Madrid nu are cum sa dea faliment deoarece guvernul va interveni mereu.Daca nu stiai, Real Madrid este considerata perla de pe coroana Spaniei.
Deci sa inteleg ca Real Mardid e un fel de Dinamo a Spaniei, mereu se bazeaza pe mila statului sa le repare tampeniile
Deci sa inteleg ca Real Mardid e un fel de Dinamo a Spaniei, mereu se bazeaza pe mila statului sa le repare tampeniile
Hai ca o dai in diverse ![]()
Pai, ma intreb oare ce ar zice un locuitor al Cataluniei sau al Tarii Bascilor in cazul in care banii pe care-i plateste la stat ar ajunge la Real pentru a finanta grandomania si transferurile pe sume de-a dreptul ridicole? Nu s-ar gandi si el, de ce nu ajung banii aia la Barcelona sau la Athletic Bilbao, daca tot ajung in fotbal?
sa scap de RMadrid si Inter Milano.
![]()
Da ce le nimeresti... ![]()
Daca Cristiano Ronaldo ar pleca de la Real Madrid, aceasta echipa ar fi la nivelul Valenciei sau Sevilliei.
Daca Cristiano Ronaldo ar pleca de la Real Madrid, aceasta echipa ar fi la nivelul Valenciei sau Sevilliei.
Si nici n-ar mai vinde atatia chiloti
Daniele ... cum mai ai puterea sa vorbesti?
Chiar esti o persoana puternica bag de seama ![]()
Daniele ... cum mai ai puterea sa vorbesti?Chiar esti o persoana puternica bag de seama
Ca Ghita Muresan vreau s-o dau numai de sus, lupt sa ma mentin mai mult la fel ca Marius Lacatus... ![]()
Asta este... dar eu tot nu inteleg cum s'a rupt echipa dupa prima repriza. O prima repriza in care Realul a sublclasat clar aceasta echipa a Lyonului... daca in prima repriza era 3,4-0 nu cred ca se supara nimeni.
Dupa pauza, parca a intrat alta echipa pe teren... (aici se vede cat de "mare" este Pellegrini) si Lyon a facut ce a vrut... si la fel spun ca in prima repriza, dar de data asta invers, daca meciul se termina 3-1 pentru Lyon, nu se supara nimeni.
Cine'i Real Madrid intr'o cupa europeana ? ![]()
@Daniel-Ionut
Daca Claude Puel nu le cerea propriilor fotbalisti sa se apere si astfel sa-i lase pe "galactici" sa aibe initiativa, nu mai facea Real nicio repriza magnifica. Din patru reprize, Lyon a castigat clar trei. Daca meciul din tur se termina cu trei sau patru la zero pentru francezi nu se mira nimeni.
Real Madrid nu are cum sa dea faliment deoarece guvernul va interveni mereu.Daca nu stiai, Real Madrid este considerata perla de pe coroana Spaniei.
Asta o zici ca ai auzit-o la Bocanaciu aseara dar nu ai nicio cunostiinta despre ce vorbea ala aseara.
Asta o zici ca ai auzit-o la Bocanaciu aseara dar nu ai nicio cunostiinta despre ce vorbea ala aseara.
Daca ai arunca o privire mai in urma in acest topic, ai sa vezi ca am mai spus acest lucru.
Te cred pe bun cuvant de crestin -ortodocs.
Bha! Sunteti ca fanii de sub pod dupa semifinala de cosmar. Ati umplut 3 pagini de aseara si pana acum din cauza frustrarilor. M-am abtinut dupa egalul de la Almeria, dar sa vedeti ce spam fac de acum incolo ![]()
Nu compara tu Valencia cu gluma asta de echipa, iReal Madrid. Pana si Steaua a reusit sa ii dea 3 lui Lyon si mai mult, in vremea cand erau mai puternici.
Real lame.
Pana si Steaua a reusit sa ii dea 3 lui Lyon si mai mult, in vremea cand erau mai puternici.
Asa, si ? Asta insemnand ca acum Steaua ar bate Real Madrid dupa logica ta ?
Hai sa nu aberam.
Pai ba , echipa asta de la plecarea lui Del Bosque a ajuns o gluma proasta si o adevarata jignire la adresa marelui Real din 56-60 si o blasfemie la adresa marilor Puskas sau Di Stefano.
Mare greseala a facut Real cand a renuntat la Del Bosque...Echipa actuala e o jignire si la adresa Realului de la sfarsitul anilor '80,cu Beenhakker pe banca,sau a Realului din anii '90 cu Capello sau Heynckes...
Nu stiu ce credeti voi,dar eu unul duc dorul echipelor mari(dar sa fie mari si pe teren nu numai cu numele),mai ales cand vad ce se intampla si pe la noi,cand totul se niveleaza in jos.
Corect,ce vremuri erau...Acum o echipa mare inseamna in primul rand sa aiba bani,sa arunce cu bani aiurea,nu prea mai conteaza cum joaca.Totul pentru bani si marketing...Si sume date aiurea pe jucatori,care in majoritatea cazurilor nu-i merita.Altadata se juca si mai frumos,nu erau atatea interese la mijloc,sponsori,televiziuni etc...
Asa, si ? Asta insemnand ca acum Steaua ar bate Real Madrid dupa logica ta ?Hai sa nu aberam.
Suntem obisnuiti cu Vlad Bogdan: Rooney e cel mai prost atacant din lume dar are bulan, Chelsea e multipla campioana a Europei... mai nou Steaua bate pe Real ![]()
Mai fumeaza lumea, Ronnie.
asta e realu trece prin momente dificile si vad ca unii se bucura mai ca ar da petrecere,nu-i nimic cu atat "succesurile" vor fi mai dulci
eu inca am incredere in Pellegrini, e greu sa faci o echipa campioana a europei intr-un an, dar daca ia campionatul putem spune ca a fost un an ok
hala real
Cei care fumati sunteti chiar voi. Nu stiu unde vedeti voi ca am scris ca Steaua bate pe ireal dar ma rog...
Si da, runi e praf amice. La fel ca si crapchester uni0ted, un fel de dinamu1a.