Cu jumatate din titulari absenti, Manchester United - Newcastle 1-1 in prima etapa din Premier League.
Cu jumatate din titulari absenti, Manchester United - Newcastle 1-1 in prima etapa din Premier League.
P`mouth 0-1 Manchester United, gol Darren Flatcher, al 2-lea sau gol din campionat dupa cel de etapa trecuta, cu Newcastle.
Maine de la 21:45, pe Pro TV, Supercupa Europei, Manchester UNITED - Zenit St.Petersburg
GRUPA E:
1.Manchester UNITED
2.Villareal
3.Celtic Glasgow
4.Aalborg
Usoara grupa....
Usoara grupa....
A mai avut Manchester odata o grupa "usoara" si a terminat pe 4.
@f234567k
Si atunci erau cu Villareal in grupa...
Nu stiu cat de mult conteaza pt ei adversarii din grupa.Oricum sunt prea puternici ca sa nu se califice
Supercupele sunt pentru looseri! ![]()
Supercupele sunt pentru looseri!![]()
Exact!Or sa vina multi acum care or sa ne spuna...ca Zenit,mare echipa(e o echipa buna,intr-adevar,dar nu mare),ca United e-n criza,ca nu stiu ce,ca nu stiu cum...roicum,eu fac o predictie(oracolul din Dristor)-tot United va lua titlul in Anglia!
Supercupele sunt pentru looseri!Exact!Or sa vina multi acum care or sa ne spuna...ca Zenit,mare echipa(e o echipa buna,intr-adevar,dar nu mare),ca United e-n criza,ca nu stiu ce,ca nu stiu cum...roicum,eu fac o predictie(oracolul din Dristor)-tot United va lua titlul in Anglia!
Imi permit sa va atrag atentia ca si noi am castigat candva supercupa... ![]()
Manchester nu-i in criza,dar nici Zenitul nu-i de colea...
Nu oricine ar putea sa bata Manchesterul,fie chiar si in supercupa...
@c.ronaldo17
Unde era marele Manchester? Ieri ati jucat ca o echipa de duzina; v-au batut echipa de nivel mondial Zenit St. Petersburg ![]()
Fara Ronaldo sunteti o echipa slaba de tot in atac!
PS: Nici eu nu m-am putut abtine ![]()
United intotdeauna incepe mai greu, dar isi revine. Daca se materializeaza transferul lui Berbatov sper ca se vor mai rezolva si problemele din atac. Iar Ferguson sa nu se mai incapataneze si sa joace cu Giggs sau Park, nu cu "Banel" Nani ![]()
Eu cedez psihic daca il mai vad pe Park in teren. ![]()
Park e chiar bun, nu e atat de tehnic dar e mai muncitor si pierde mingea mai greu. A avut un final de sezon foarte bun. In schimb, Nani tine foarte mult de minge, se incurca in driblinguri pentru ca in final sa fie deposedat.
Park e un fel de Banel asiatic...eu asa il vad...
Park e chiar bun, nu e atat de tehnic dar e mai muncitor si pierde mingea mai greu. A avut un final de sezon foarte bun. In schimb, Nani tine foarte mult de minge, se incurca in driblinguri pentru ca in final sa fie deposedat.
Nani vrea sa fie ca Ronaldo , doar ca n-are suficient skill si risca sa cada in ridicol
Liverpool - Manchester United, sambata.
Fara Gerrard si fara Cristiano Ronaldo.
Minutul 3: 0-1, pasa Berbatov, sclipire Anderson, golazzo Tevez!
Azi a castigat echipa mai buna
Frumos meci
A castigat pe merit Liverpool
Asa se joaca fotbalul. ![]()
@c.ronaldo17
Astia ai tai ce tot fac, ca vad ca nu prea dau goluri sezonul asta?
Fara Cristiano Ronaldo sunteti o echipa medie in atac!
Da MU este dependenta de Cristiano Ronaldo,au demonstrato aseara,de cind a intrat el parca sa inceput alt meci pentru Manchester(suporterii au inebunit cind a intrat).
@c.ronaldo17
Astia ai tai ce tot fac, ca vad ca nu prea dau goluri sezonul asta?
Fara Cristiano Ronaldo sunteti o echipa medie in atac!
Asa e cand in loc sa joace,c. Ronaldo sta pe forumuri! ![]()
c.Ronaldo s-a uitat la Steaua aseara, ce sa faca? :biggrin:
Daca de 3 ani tot se nimereste mereu ca Steaua si Manchester sa joace in aceiasi seara, ce sa-i faci? :tongue: