La fel ca in sezonul trecut.
La fel ca in sezonul trecut.
Si ieri inca o victori cu 4 goluri inscrise. Man.Utd 4-0 D.Kiew.
This season 4 is the number.
Manchester United 2-0 Blackburn. A marcat Ronaldo in minutele 34 si 35.
A.Villa 0-2 Man.Utd
A marcat Ronaldo (81) si Rooney (90). Inca un meci fantastic facaut de Ryan Giggs. Joaca de parca ar avea 20 de ani si are o viziune a jocului cum nu cred ca am mai vazut la nimeni.
Superb! Noroc cu sport.ro mai vad si eu meciuri din afara. ![]()
In urmatorul tur din Cupa Angliei, Manchester va juca pe Old Trafford cu Reading/Tottenham.
Meci superb pe Old Trafford. Diavolii s-au impus in fata celor de la Newcastle United cu scorul de 6-0 dupa ce la pauza tabela arata doar 0-0. Golurile au fost marcate de catre Ronaldo(3), Tevez(2) si Rio Ferdinand.
Tot astazi, Arsenal a facut doar 1-1 acasa cu Birmingham, astfel, Man.Utd trecand pe primul loc.
Spectacol pe Teatrul Viselor. ![]()
Reading - United 0-2 (Rooney, C.Ronaldo)
Magnific gol marcat de Cristiano Ronaldo in victoria de aseara, 2-0 cu Portsmouth.
si asta din meciul cu Pourtsmouth:
http://www.youtube.com/watch?v=aKtBi1WWY94
am ajuns la concluzia ca-s un prost,deoarece eu credeam ca nu pot fi 2 goluri la fel,in halul asta!!!am inteles ca ar mai fi cateva goluri in exact acelasi fel,marca C.Ronaldo!!!
sincer,e super,super,super-jucator si daca il ia Realul,probabil va fi unul din cele mai bune transferuri din istoria clubului!!!
1-1 in deplasare la Tottenham, cu gol marcat de Tevez in min 93, meritat insa dupa numeroasele ocazii din repriza secunda.
MANCHESTER UNITED 4-0 Arsenal
Clasa..
O victorie in stil mare, sper sa fie asa si in meciul din campionat.
Newcastle - Manchester 1-5
Rooney x 2, C.Ronaldo x 2, Saha.
Manchester United 0-1 Portsmouth
Un fel de "Mingea nu a vrut sa intre in poarta" sau "Ocaziile se razbuna".
S-a dus visul numit 'treble'... ![]()
Champions League si Premier League sunt importante. Cupele sunt pentru looseri sa-l citez pe MM. :biggrin:
Derby C. 0-1 Manchester United
(gol marcat de, logic, C.Ronaldo)
PS: Arsenal 0-1 Boro, min 90.
Azi, de la 15:30 Man United - Liverpool
O victorie a diavolilor urmata de un esec al tunarilor pe Stamford Bridge ar apropia Manchester de titlu.
Come on United!
Man United - Liverpool 3-0
Brown
C.Ronaldo
Nani
Meci superb facut de campioni. Scorul putea fi chiar mai mare, dar oricum spectacolul a fost asigurat.
Umilinta!
Liverpool nici nu a existat pe teren. Ronny si Nani au facut show.
Este al 5`lea an consecutiv in care Liverpool nu reuseste sa marcheze impotriva lui Man.United!
Premier League s-a terminat dupa Chelsea 2-1 Arsenal si Man.United 3-0 Liverpool!
Manchester UNITED este campioana Angliei a 2a oara consecutiv!
Felicitari baieti! ![]()
P.S. C.Ronaldo,iar ai marcat? :laugh: