Am castigat 12 beri cu acest meci
... eu am zis ca se califica Milan , colegii mei , aproape toti ca se duce Manchester =)) ...
Despre meci ... nu cred ca pot spune nimic ... pentru ca AC Milan putea chiar sa dea mai multe goluri
) ... Manchester a facut cel mai prost meci din Champions League ... si sincer ... ma asteptam ... pentru ca pare anemica atunci cand nu este pe Old Trafford !!! Pe teren propriu : 3-2 cu Celtic , 3-0 FK Kopenhaga , 3-1 Benfica , 1-0 Lille , 7-1 Roma (vad ca a castigat tot pe Teatrul viselor) ... dar in deplasare : 1-0 cu Benfica , 0-1 cu Kopenhaga , 0-1 cu Celtic , 1-0 Lille , 1-2 AS Roma
Acum ... as avea o intrebare ... de ce toata lumea o vedea pe Manchester principala favorita (in afara de fanii lu' Manchester) ... de ce ? ... ca i-a umilit pe descultii de la Roma ??? ... fiti seriosi ... in afara de acel meci , nimic nu a jucat Manchester ... si chiar si rezultatele arata asta !!! (fara suparare ... dar asta e realitatea)
Despre finala ... cred ca AC Milan este principala favorita , pentru ca este mai in forma ca cei de la Liverpool ... insa , se tine minte finala de acum 2 ani
) ... pe care nu m-ar deranja sa se repete !