A bagat Ferguson butelii la federatie....mie scarba deja de acest personaj. Devine un fel de Gigi Becali...
A bagat Ferguson butelii la federatie....mie scarba deja de acest personaj. Devine un fel de Gigi Becali...
Astazi au calcat pe bec ... doar 2-2 cu modesta sunderland ...
Cate bilete au rupt ...au fost mana cereasca pt casele de pariuri !
Cate bilete au rupt ...au fost mana cereasca pt casele de pariuri !
In Anglia, de obicei se joaca cu stadioanele pline sau aproape pline
Modesta Sunderland ?![]()
Sunderland mai nou e surpriza campionatului englez, mai uitati-va fratilor pe statistici si echipe inainte sa vorbiti si sa pariati. ![]()
Ce prost sunt ![]()
se referea la bilete de pariuri.
Aoleu, care l-a pus pe Mo moderator? ![]()
Aoleu, care l-a pus pe Mo moderator?![]()
Nu stiu , dar mare prostie a facut.
Modesta Sunderland ?
Sunderland mai nou e surpriza campionatului englez, mai uitati-va fratilor pe statistici si echipe inainte sa vorbiti si sa pariati.
Nu te supara frate, dar pe langa Man U , sunderland e o echipa mica rau , sunt si nou promovati anul acesta, au ei 6 titluri in palmares dar astea le-au obtinut demult !
Si stai linistit ca ma uit si eu pe statistici si echipe ... uita-te si tu numai ce cota avea Man U cu ei ieri la pariuri si o sa-mi dai dreptate cand spun ca e o echipa modesta !
Nu te supara frate, dar pe langa Man U , sunderland e o echipa mica rau , sunt si nou promovati anul acesta, au ei 6 titluri in palmares dar astea le-au obtinut demult !
Si stai linistit ca ma uit si eu pe statistici si echipe ... uita-te si tu numai ce cota avea Man U cu ei ieri la pariuri si o sa-mi dai dreptate cand spun ca e o echipa modesta !
Sunderland nu e nou promovata. Burnley, Birmingham City si Wolverhampton Wanderers sunt venite sezonul asta din Championship.
Sunderland nu e o echipa mica.Este o echipa care se comporta excelent in acest sezon cu un cuplu de atacanti (Bent-Jones) in mare forma si cu un manager (Steve Bruce) foarte bun.Deci nu ar trebuie sa mire (asa tare) rezultatul obtinut de nordici.
Arsenal a castigat 6-2 acasa cu Blackburn.Iar vor aparea entuziastii sa spune ca vor lua campionatul.
Semifinalele Cupei Ligii, tur:
Manchester UNITED 2-0 TOTTENHAM H,
Ambele goluri ale diavolilor au fost marcate de Daron Gibson prin 2 suturi superbe de la distanta.
Aaahahhhaahaaahhhhaaaa, v-a batut Leeds acasa cu 1-0 si v-au eliminat din Cupa! ![]()
Echipa care a jucat: Kuszczak, Neville, Vidic, Jonathan Evans, Fabio Da Silva, Welbeck, Gibson, Anderson, Obertan, Berbatov, Rooney. Rezerve: Amos, Brown, Owen, Giggs, Tosic, Carrick, Rafael Da Silva.
Ar trebui trasi pe roata pentru eliminarea asta.
Fantastica echipa are Leeds. De Premier League! Au adus aminte de vremurile lor de glorie si de meciurile senzationale pe care le faceau cu United. La anul in Championship o sa fie printre favoriti si nu m-ar mira sa promoveze din prima.
Leeds, Leeds, Leeds, Leeds, Leeds! ![]()
Jermaine Beckford e piesa lor de rezistenta, nu stiu cat o sa mai stea la Leeds . Oricum , anii de glorie se apropie din nou pentru Leeds.
Eu unul deabia astept sa ii vad in championship sezonul urmator.
si eu care credeam ca Liverpool sunt ca ... ![]()
Si mai radeati de Liverpool ca a facut 1-1 la Reading ![]()
Are cineva idee pe ce program este transmis Manchester City - Manchester United in aceasta seara? Sau un link unde as putea sa il vad pe internet.
era parca un site rojadirect sau ceva de genu'.vezi k are barca un fel de club pt fani...trebe sa dea link si pentru alte meciuri.
Edit:vezi veetle!acolo sigur trebuie sa posteze cineva...
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Te-ai bucurat putin cam repede Mariuse
Razbunarea lui Carlitos.