Obertan.
Obertan.
Nani ![]()
Owen![]()
that was a joke,right?
that was a joke,right?
Do you speak Romanian? ![]()
La inceput a fost o gluma... dar daca stau si ma gandesc mai bine, Owen este un fost balon de aur... a jucat pe la una dintre cele mai bune echipe din Anglia, Liverpool... a jucat si pe la cea mai buna echipa din lume, Real Madrid... de ce sa nu poarte numarul 7? ![]()
Totusi cred ca Nani, Obertan, Owen sau Macheda va purta acest numar 7... sau poate va mai veni un jucator surpriza la United...
la varsta lui te gandesti ?
Trebuie un jucator mai tanar sa poarte acest numar 7
Mister spulberat...daca prostsportul nu minte,e Owen noul 7..de ce oare...asta numai Ferguson stie
Unde vezi tu pe prosport ca scrie asa ceva?
LE: Am gasit pe sport.ro. Sper sa nu fie adevarat.
Mda... merita 7 ![]()
Poate am depasit eu prea rapid cativa ani ai copilariei, da' dupa Owen ce p... mea sa caute si Trezeguet la Manchester United?
Poate am depasit eu prea rapid cativa ani ai copilariei, da' dupa Owen ce p... mea sa caute si Trezeguet la Manchester United?
7 va purta ![]()
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...amp;bioid=93894
Trezeguet mai lipseste si MUFC devine cimitirul elefantilor!
foarte interesant, nu stiam de trezeguet.
Sa ii mai aduca si pe Nedved, Davids... ca tot sunt liberi de contract ![]()
Malaysia XI - United 2-3.
Pentru Utd au marcat Rooney,Nani si Owen.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6636399
Eee... incepe sa va placa Owen a? ![]()
Nu.Trebuie sa isi faca treaba si...atat.
In al doilea meci jucat cu Malaysia XI , United a invins cu 2-0.Golurile au fost marcate de Macheda si ... Owen!
si ... Owen!
Mereu mi-a placut Owen ![]()
Sper sa redevina jucatorul care era la Liverpool, si sa le inchida gura UNORA de pe aici ![]()
Nu o sa redevina.Va juca bine si atat.
Cei de la Soccerlens.com au relizat un prim 11 al celor mai proaste achizitii facute de United in era Ferguson.
Asa arata primul 11:
Massimo Taibi - David May , Laurent Blanc , William Prunier , Quinton Fortune - Jordi Cruyff , Juan Sebastian Veron , Eric Djemba-Djemba , Ralph Milne - David Bellion , Diego Forlan .
Campioana Angliei, Manchester United, a câștigat cu 8-2 meciul amical disputat duminicã, împotriva echipei chineze Hangzhou Greentown, informeazã AFP, citat de NewsIn.
Gazdele au înscris prin Wang Hangyou (77) și Valdo (90). Manchester United a marcat prin Owen (23, 39), Berbatov (30), Tosic (32), Nani (49) și Giggs (62, 70, 88).
gsp.ro
Vad ca Owen marcheaza meci de meci , iar Gigga e in mare forma chiar si la varsta aceasta!
Owen marcheaza in amicale iar in meciurile oficale face pauza nu?
Oricum Chelsea ia campionatul si poate si CL.
Go Blues ![]()
apropo cu cine joaca liverp00l si man utd amicale si cu cine a jucat Chelsea?? :>
Pe ce loc a terminat Chelsea ca nu imi merge netul bine?
Oricum Chelsea ia campionatul si poate si CL.
Campionatul se va juca intre United si Liverpool; Chelsea o sa se bata cu Arsenal, Villa, City, Totthenham pentru locurile europene
@ Ronnie daca nu iti merge bine netu cum ai putut intra pe forum ? ![]()
@ Moweed City e varza se bate iarasi la locurile 9-10 ![]()