Nu imi e de ajuns cu ala ce e cu Real , mai apare unul si cu Chelsea.
Pacat ca o sa plangeti iarasi.
Si City se va bate pentru un loc de Liga anul acesta prietene.
Nu imi e de ajuns cu ala ce e cu Real , mai apare unul si cu Chelsea.
Pacat ca o sa plangeti iarasi.
Nu imi e de ajuns cu ala ce e cu Real , mai apare unul si cu Chelsea.Pacat ca o sa plangeti iarasi.
Cine e ala cu Real? ![]()
Eu.
Si eu.
Am vazut astazi echipamentul de rezerva in finala Cupei Audi de la Munchen.
Bayern - ManU 0-0 , 7-6 dupa penalty-uri.

In alta ordine de idei , United a compleatat trecerea lui Mame Biram Diouf de la Molde , dar l-a imprumutat inapoi pe atacant pana in ianuarie 2010.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6637077
Aoleu, ce e cu poza aia? ![]()
Aoleu, ce e cu poza aia?![]()
Demichelis era sa-i rupa piciorul lui Owen!
In meciul de prezentare de la Old Trafford , United a invins Valencia cu 2-0 prin golurile lui Rooney si tanarul Tom Cleverley.
United a pierdut Supercupa Angliei (Community Shield) la penalty-uri impotriva lui Chelsea 4-1.In timpul regulamentar scorul a fosr 2-2 ,pentru United au marcat Nani si Rooney.La penalty-uri a marcat Carrick si au ratat Giggs si Evra.
Primul gol al celor de la Chelsea a fost dupa un fault la portar si al doilea si-au aratat fair-play-ul pe fata. Evra era pe jos de secunde bune si ei nu dadeau mingea afara. Muistii!
Pai de aia era Lampard liber la golul 2 , pentru ca Evra era pe jos in partea lui Chelsea.
Ronnie
Si rooney...? Ce a facut ?
yang , imi permit eu sa raspund.Rooney a facut un meci slab si a marcat golul care ar fi trebuit sa fie cel al victoriei.
Si la faza aceea a crezut ca Evra se ridica dar cand s-au uitat la el s-au cam oprit toti , iar Lampard a marcat de pe partea celui cazut.
Nici nu se simte ca a plecat Ronaldo.
Te referi la golul lui Rooney daca a fost offside?
Nici nu se simte ca a plecat Ronaldo.
E mai bine.Lipsesc cursele alea duse pana in tusa degeaba.Si vad ca Nani compenseaza ca reusite ![]()
La Rooney a fost o idee de offside, dar si la primul gol a lui Chelsea a fost fault la portar, iar la al doilea a fost o lipsa de fair-play cum n-am mai vazut de pe vremea lui Murinho.
Da! La off-side ma refeream.
United e foarte departe de titlu cu jocul acesta.Foarte departe.In seara asta parca am vazut Steaua de anul trecut jucand.
United a dovedit inca o data ca este cea mai buna echipa din Regat.
Trupa lui Ferguson a fost condusa cu 1-0 din secunda 49 prin reusita lui Defoe.
United a revenit si a intors scorulprin reusitele lui Giggs,Anderson si Rooney.Ultimul gol a fost incris in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Scholes din minutul 60.
Tottenham - Manchester Utd 1-3
Salut
Aveti idee pe ce program TV sau site putem vedea meciul Besiktas - United?
Ms
Manchester 4-3 City
Super-meci!
Pacat ca l-a prelungit arbitrul prea mult ![]()