S-a dat lumea peste cap. 93 de milioane de euro ??? What the **** ??? Pe criza asta, luau 3-5 jucatori excelenti de banii astia.
S-a dat lumea peste cap. 93 de milioane de euro ??? What the **** ??? Pe criza asta, luau 3-5 jucatori excelenti de banii astia.
Acum vom vedea diferenta dintre Ronaldo si Messi. Daca este.
Acum vom vedea diferenta dintre Ronaldo si Messi. Daca este.
Perfect de acord!
Cu achizitionarea lui Ronaldo,trebuie sa ne miscam si noi(Barca) pe piata transferurilor.Avem echipa f buna,doar suntem campioana Europei,insa Realul devine periculoasa cu Kaka si Ronaldo.Si probabil Villa...eu unu,sper sa vina Ribery si Aguero.Henry imbatraneste,iar Eto'o nu da semne ca vrea sa-si prelungeasca contractul...
Cu achizitionarea lui Ronaldo,trebuie sa ne miscam si noi(Barca) pe piata transferurilor.Avem echipa f buna,doar suntem campioana Europei,insa Realul devine periculoasa cu Kaka si Ronaldo.Si probabil Villa...eu unu,sper sa vina Ribery si Aguero.Henry imbatraneste,iar Eto'o nu da semne ca vrea sa-si prelungeasca contractul...
In sfarsit recunosti si tu forta Realului...
Sau cel putin forta pe care o va avea Realul ![]()
O sa va intariti si voi(barca) se pare ca din pacate Ibrahimovici va veni la Barca
(mare greseala), Zhirkov, si mai sunt zvonuri despre Bruno Alves, Luca Toni, Forlan, Ashley Cole, Ribery si Mascherano...
Aguero nu prea cred... a declarat si presedintele lui Atletico ca nu prea vede realizabil transferul, da... orice e bosibil (PS: Are oferta buna si de la Chelsea Aguero)
Din cate se pare Manchester United este aproape de a-l achizitiona pe Karim Benzema de la OL. Dupa cum a jucat Manchester United in ultimele meciuri din acest sezon, Wayne Rooney probabil va prelua toate sarcinile avute de Ronaldo pana acum.
Oricum, fotbalul englez ramane cu o clasa peste fotbalul european. Cristiano Ronaldo va fi probabil cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul urmator.
Nu se compara Rooney cu Ronaldo
Sunt diferiti,dar sunt mari amandoi. Rooney se pune mult mai mult in slujba echipei si de aceea iese mai rar in evidenta.
ai dreptate...rooney e fotbalist iar Ronaldo mai degraba circar ![]()

Primele imagini cu noul echipament al lui Manchester UTD ![]()
Arata E-X-C-E-P-T-I-O-N-A-L !
Acum sa vedem noua ce ne furnizeaza Nike.
Arata foarte bine echipementul. Sper ca noua sa nu ne mai bage in gat dungile alea. Albastru complet suntem noi!

Mie mi se pare urat.
P.S.Cu spume.![]()
In cel mai scurt timp posibil Antonio Valencia de la Wigan va semna cu campioana lumii.
Achizitie utila , nu pentru vanzari de tricouri cum fac "galacticii"...
OFFICIAL: Manchester United Sign Antonio Valencia From Wigan Athletic!
Urmatoarele tinte ale lui Manchester United sunt Benzema si/sau Aguero.
Sau Luis Fabiano ![]()
Din cate se pare Michael Owen va semna in curand cu Manchester United venind liber de contract.
Poate ii aducem si pe Ronaldinho, Canavaro sau Figo.
Chiar mi-am dorit enorm ca Owen sa ajunga la United. Sigur va renaste daca va veni.Sper sa se-ntample asta.
Eu sunt foarte nefericit ca ala va ajunge la United.Niciodata nu l-am putut vedea si niciodata nu o sa-l accept in tricoul lui United.O sa inchid teveul cand il vad pe teren!
Din cate se pare Michael Owen va semna in curand cu Manchester United venind liber de contract.
Ar fi o prostie atat pentru jucator(va fi contestat de fani) cat si pentru club(nu se compara cu Owen dinainte de accidentarile alea; e un jucator mediu acum)
Ar fi o prostie atat pentru jucator(va fi contestat de fani) cat si pentru club(nu se compara cu Owen dinainte de accidentarile alea; e un jucator mediu acum)
o sa faca treburi bune la united owen.pentru ca vrea sasi gaseasca zilele trecute.bun jucator.bravo united.felicit... ![]()
![]()
sunt curios cine va lua nr 7,si daca ii mai iese o data lui Sir Alex(Cantona->Beckham->Ronaldo->?)ca de fiecare data s-a crezut ca nu poate fi cineva mai bun ca predecesorul
sunt curios cine va lua nr 7,si daca ii mai iese o data lui Sir Alex(Cantona->Beckham->Ronaldo->?)ca de fiecare data s-a crezut ca nu poate fi cineva mai bun ca predecesorul
Owen ![]()