Sir Alex Ferguson a fost numit antrenorul anului in Anglia, iar Vidic a fost desemnat jucatorul anului, informeaza The Sun.
PS: Pacat ca meciul din aceasta seara dureaza doar 90 (sau 120) de minute.
Sir Alex Ferguson a fost numit antrenorul anului in Anglia, iar Vidic a fost desemnat jucatorul anului, informeaza The Sun.
PS: Pacat ca meciul din aceasta seara dureaza doar 90 (sau 120) de minute.
Asta cu Vidic mi se pare cam exagerata...
Succes United! Va marca Rooney!...
Succes United! Va marca Rooney!...
In alt meci =))
Manchester si restul. De abia astept finala!
Barcelona si restul.
United si-a facut si pe anul acesta norma de trofee.Ramane totusi cea mai buna echipa din lume ![]()
Barcelona si restul.
Rahat.
Felicit echipa Barcelona, a fost mai bine pregatita d.p.d.v. psihologic.
Manchester si restul.
Rahat.
Manchester si restul.
@JB
Nu a fost doar d.p.d.v. psihologic mai buna.
Si fotbalistic a fost peste Manchester. Manchaester a dominat doar 10 minute! Atat! Pana la golul lui Et'o.
Si eu te felicit ca feliciti ![]()
Barcelona si fotbalul spectacol.
Daca nu venea golul lui Eto'o atat de repede, Manchester castiga. Parca s-a rupt ceva dupa minutul 10.
Au fost mai bine pregatiti tactic. United au pierdut pe mana celui care le-a adus atatea trofee...
Corect,au pierdut pe mana celui care le-a adus atatea trofee interne,dar care ar fi putut sa le aduca de mai multe ori Liga. Acel Manchester de aseara l-am mai vazut in meciuri decisive din Liga si, ca si acum,n-am inteles nimic.
Sa va aud!Plangeti?Joga,unde esti?Ronnie,ai aruncat televizorul?Redondo,unde e suprematia Angliei?BARCA ESTE REGINA EUROPEI! ![]()
United si-a facut si pe anul acesta norma de trofee.Ramane totusi cea mai buna echipa din lume![]()
Ramane...in urma Barcelonei.
Bun titlul topicului 'Manchester United-probably the best team in the world'.Probabil,poate.Dar nu este.Cea mai buna e FC Barcelona.Hai,taieti-va vena.![]()
Bun titlul topicului 'Manchester United-probably the best team in the world'.Probabil,poate.Dar nu este.Cea mai buna e FC Barcelona.Hai,taieti-va vena.
Hai Alessandro,lasa vrajeala.United e cea mai constanta echipa din istoria Ligii.Nu poti castiga mereu.Au ratat jocul si gata.Pacat ca in fotbal consumul de energie este urias si nu pot exista regulile play-off-ului din basket.Acolo se joaca mai multe meciuri sio poti spune cu certitudine cine e cel mai bun.
Hai mah.Ce naiba.Fotbalul e fotbal.Degeaba esti cel mai bun pana in finala daca n-o si castigi.Barca a castigat si asta conteaza.Daca si victoria asta o puneti la indoiala...
Nu pun la indoiala victoria.Eu regret ca United n-a aratat deloc ceea ce inseamna spiritul britanic...de asta Liverpool va ramane cea mai mare echipa engleza,pentru ca indiferent daca pierde nu o face in asa hal. Regret de asemenea ca intr-un sezon in care fotbalul englez a dominat foarte clar Europa,n-au reusit sa ia Liga...ca si in 2007.
Hai sa vedem daca Barcelona mai ajunge anul viitor in finala UEFA Champions League. Hai sa vedem daca Barcelona poate castiga 3 titluri de campioana in Spania, totusi, consecutiv. Si daca se intampla asa, cu mana mea editez topicul "FC Barcelona" si scriu "The best team in the world".
Hai sa vedem daca Barcelona mai ajunge anul viitor in finala UEFA Champions League. Hai sa vedem daca Barcelona poate castiga 3 titluri de campioana in Spania, totusi, consecutiv. Si daca se intampla asa, cu mana mea editez topicul "FC Barcelona" si scriu "The best team in the world".
Poate nu va reusi. Poate ca da. Insa anul acesta a fost "The best team in the world"
Poate sa castige si 6 in Spania caci nu are concurenta acolo. Pai daca Real care a fost umilita de ei sau de Liverpool a avut vreo 12 victorii la rand,ce sa mai zici. Acolo meciurile sunt antrenament cu public.
Rusinos totusi.Sa nu marchezi deloc in finala si sa nu pui nici o problema!
Anderson si-a dat masura valorii sale si in general linia de mijloc a lui United. Multe s-au intamplat care au dus la deznodamantul asta si nu ma asteptam sa nu revina dupa golul primit aiurea cu un Vidic visator si cu o linie de mijloc anesteziata care nu a reusit nici o recuperare. Pacat.
Ronaldo a plecat la Real!
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6634291
Ronaldo a plecat la Real!http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6634291
O prostie mai mare nu puteau face...
O prostie mai mare nu puteau face...
Nu sunt de acord cu tine.