Am exagerat si eu, ca sa dau aroma discutiei. Poate a fost cel mai bun al lui Liverpool in Premier League.
Eu as zice ca a avut cel mai bun lot din ultimii ani..la anul presimt ca o sa ne bucuram din nou din atatia ani.
Am exagerat si eu, ca sa dau aroma discutiei. Poate a fost cel mai bun al lui Liverpool in Premier League.
Eu as zice ca a avut cel mai bun lot din ultimii ani..la anul presimt ca o sa ne bucuram din nou din atatia ani.
Gabita Tamas a fost cel mai bun,chiar daca n-a jucat in Anglia.Englezii ar fi trebuit sa se uite si spre est si sa-l nominalizeze....desi ar putea aparea proteste din partea lovinistilor.
Amu' scotete scotete... ![]()
Manchester United si restul.
Idei putine.Dar fixe! ![]()
Manchester a jucat un fotbal perfect aseara. Cu jocul acesta sunt sigur ca vom reusi sa castigam din nou Liga si campionatul.
Manchester a jucat un fotbal perfect aseara. Cu jocul acesta sunt sigur ca vom reusi sa castigam din nou Liga si campionatul.
Si eu zic la fel.Ar fi prima echipa care ia Liga consecutiv.
Middlesbrough 0-2 Manchester United
Ryan Giggs, J.S.Park
Si Manchester este la doar 3 puncte de un nou titlu de campioana a Angliei.
Meci absolut linistit si lejer astazi contra lui Boro, incheiat cu o victorie la pas, fara fortari inutile si obosirea excesiva a jucatorilor. Remarc jocul excelent al lui Rooney in primul rand, cu cateva pase geniale (absolut de antologie cea de la golul 2!!), in opinia mea jucatorul cel mai complet si mai determinant in acest joc. De asemenea, jocul lui Giggs si Scholes, cei doi "batrani", absolut impresionant!!
Cred ca pasul de azi a fost cel decisiv pentru titlu. E adevarat ca si restul partidelor trebuie tratate cu maximum de seriozitate, dar eu cred cu tarie ca vom fi din nou campioni si inca cu 2 etape mai devreme. Si in plus castigam si UCL!!
Iar despre Boro, mare distanta intre echipa din UEFA 2006 (aceea de trista amintire...dar care tb sa recunoastem ca juca destul de bine, cel putin faza de atac) si dezastrul de azi, chiar imi pare rau de Southgate (un jucator pe care l-am apreciat mult), dar, la fel ca si pentru "Simbolul" nostru, palaria de antrenor ii vine prea mare. Anul acesta Boro ajunge in B.
Glory Man United ! Forza Steaua!
Middlesbrough 0-2 Manchester UnitedRyan Giggs, J.S.Park
Si Manchester este la doar 3 puncte de un nou titlu de campioana a Angliei.
De 6 puncte mai are nevoie.
Poate chiar si 7 puncte... Deocamdata au +40 la golaveraj amandoua echipele.
@Joga Bonito
Se tine cont de rezultatele directe, nu golaveraj.
@Joga Bonito
Se tine cont de rezultatele directe, nu golaveraj.
In Anglia de golaveraj se tine cont.Deci matematic ar avea nevoie de 7.
United e campioana,
Manchester si restul.
Arsenal e o echipa de inexistenti. Sa nu se supere expertii daca'i numesc pomanagii. :X
Sincer sa fiu, Chelshit e mai periculoasa in finala decat Zbarca. Acum sa vedem deznodamantul de maine. La cat mai multi suspendati si accidentati.
De multe ori m-a facut fericit echipa asta ! ![]()
:thumbup: ![]()
United s-a calificat in finala dupa un 3-1 si un joc perfect! M-am temut ca Rooney sa nu i-a cartonas galben si sa rateze finala.E bine cum a iesit.
Astept finala cu Barca...Va fi un meci fabulos!
Ieri am vazut adevarata Manchester UNITED. Prefer o finala Manchester-Chelsea in finala. Un meci Manchester-Barca ar fi unul in care ambele echipe s-ar inchide in defensiva si ar iesi un meci slab dpdv calitativ.
Aseara am vazut un meci exceptional al lui United: calificarea rezolvata intr-un timp foarte scurt, o defensiva foarte sigura (cu exceptia fazei cu penalty-ul comis de Fletcher, la care chiar si acolo am dubiile mele; daca arbitrul era englez sunt convins ca aceasta interventie nu era penalty) si in ansamblu un joc absolut magnific!! Iar contraatacul de la golul 3 a fost de manual, ar trebui prezentat in toate scolile de fotbal si de antrenorat din lume ca model.
Acum ne asteapta finala, sa vedem contra cui; as prefera Chelsea, adica reeditarea finalei de anul trecut, asta deoarece recunosc ca Barcelona imi da ceva fiori in vederea finalei. Sunt convins ca, pentru frumusetea fotbalului, o finala United-Barça ar fi maximul posibil, dar ca fan United imi doresc pe Chelsea in finala, asa nu o sa am emotii si vom lua o noua UCL. Contra Barça, ca sa fiu obiectiv, vad doar 50% posibilitati de ambele parti, in schimb pe Chelsea intr-o eventuala reeditare a finalei de anul trecut ii batem la sigur din nou.
Sincer sa fiu, Chelshit e mai periculoasa in finala decat Zbarca. Acum sa vedem deznodamantul de maine. La cat mai multi suspendati si accidentati.
Ma tem de Chelsea. E o echipa periculoasa. Sper sa aibe noroc MU.
Depiero10, ce ziceai de Zbarca? O saptamana o sa rad de elucubratiile tale.
PS: Manchester si restul.
ce tare LOL... luam 100% Champions League.
Manchester United va trebui sa arate lumii intregi cine joaca cel mai bun fotbal din lume.
Manchester United va trebui sa arate lumii intregi cine joaca cel mai bun fotbal din lume.
)
Fotbalul jucat de Manchester United nu se compara cu ce joaca Barcelona.
Ce sa zic nene...uite jucam si noi in finala.
Stii ce e culmea?Nu eu am fost cu nasul pe sus,dandu-ma mare cu echipa mea si luand peste picior celelalte.Respect United,au o echipa f buna,dar si noi avem.Eu cred ca tu vei iesi mai naspa daca United pierde...si atunci sa te vad.Eu stiu un proverb cu fudulia...deci fii atent. ![]()