FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Manchester United

«1181920212238»
razvani17.04.2009 10:33

Del Piero: sunt de acord ca Porto, fara a fi o echipa rea, nu este la nivelul niciuneia din Big Four; insa United venea dupa o perioada mai modesta de joc si cu dezavantaj din tur, si victoria obtinuta, mai ales ca a fost obtinuta cu un joc tactic precis, reprezinta un impuls psihologic important. Se va vedea ca nivelul lui United va creste din nou spre ultimele meciuri. Duminica avem cu Everton in FA Cup (meci mai greu decat cu Porto in opinia mea) si sper intr-un nou pas spre un trofeu.

Ronnie19.04.2009 17:41

Manchester U. 0-0 Everton (2-4 dupa penalty-uri) in semifinelele Cupei Angliei.

Dany's19.04.2009 17:55

Au ratat Berbatov si Ferdinand / Cahill (lamentabil)

cRiss4Steaua19.04.2009 18:50

numai ei nu mi`ai iesit la pariuri :-<

maye20.04.2009 19:26

Imi este teama ca acest esec din cupa inseamna mai mult decat un simplu esec.

Kellerman21.04.2009 17:35
Ronaldo e nr.1 in lume la ora actuala,la fel si United ca echipa.

Nr 1 my ass. Iti spun cel putin 2 jucatori mai eficienti si mai buni decat el. Messi si Gerrard. Orice ai zice, Cristina nu e peste Messi sau Gerrard.

Daniel-Ionut21.04.2009 17:45
Nr 1 my ass. Iti spun cel putin 2 jucatori mai eficienti si mai buni decat el. Messi si Gerrard. Orice ai zice, Cristina nu e peste Messi sau Gerrard.

Sa vina la Real, si sa vezi atunci Ronaldo :rolleyes: , s-a cam plictisit la United cred... dupa atatia ani...

dalexandru2021.04.2009 18:08

Este probabil mai tehnic decat Messi dar nu este la fel de decisiv ca el. barca fara Messi nu era unde este acum in schimb Manchester fara Ronaldo cred ca da.

redondo21.04.2009 18:44

Messi nu trage cu ambele picioare,nu are lovitura de cap,nu are forta.

dalexandru2021.04.2009 22:17

La aproape 1.70 normal ca nu da bine cu capul. Forta ... depinde la ce te referi, nu e tocmai omul care sa faca umar la umar cu Ronaldo dar duce 3-4 oameni dupa el cand dribleaza iar Ronaldo nu o sa plece asa in veci, intotdeauna dupa driblinguri face o mica pauza sa vada unde poate da mingea, Messi nu. Nu conteaza daca da cu ambele picioare sau doar cu unul ci cat de bine o face, oricum se poate intoarce sa loveasca mingea cum doreste, si parca deseneaza mai bine decat Ronaldo pasele,Ronaldo iti face faza care duce la gol iar Messi golul... Ronaldo are si cu cine daca nu joaca bine un meci are de cine sa fie acoperit , la lot nu compari Manchester cu Barca, Manchester e un fel de Romania'94: merge bine si fara antrenor(chiar ma intreb ce mai poate spune Iordanescu varianta englezeasca unuia ca Ronaldo) ; cred ca mai mult a contat faptul ca Manchester luat cupa campionilor cand Barca inca se redresa dupa Rijkaard. Uita-te cum se inverseaza raportul la nationalele lor, cum arata Ronaldo la Portugalia(un soi de Mutu la noi: cere toate mingile si uneori ii si iese) si Messi la Argentina, si Argentina inca nu are antrenor(sau il are pe Hagi, ca tot aia e si la ei) ...

Joga Bonito22.04.2009 13:21

Manchester United si restul.

Kellerman22.04.2009 13:42

Se incurca azi United, i can feel it ! :hypocrite:

maye22.04.2009 21:43

Manchester United - Portsmouth 2-0.Rooney si Carrick.

Ronnie25.04.2009 18:18

Manchester United 5-2 Tottenham, la pauza 0-2. O repriza secunda in care am revazut Diavolii dezlantuiti.

Ronaldo 2, Rooney 2, Berbatov.

Manchester United este 99% campioana Angliei, din nou.

Ronaldo este din nou foarte aproape de a iesi golgheterul Premier League. Are 2 peste Anelka.

Clasament:

1.Man United 77p - 33 meciuri (restanta cu Wigan, acasa)

2.Liverpool 74p - 34 meciuri

gio_stgloria25.04.2009 18:47

hai umfla-te in pene, ca oricum v-o da arsenal in CL :bananadance:

Dany's25.04.2009 19:34
Manchester United 5-2 Tottenham, la pauza 0-2. O repriza secunda in care am revazut Diavolii dezlantuiti.

Ronaldo 2, Rooney 2, Berbatov.

Manchester United este 99% campioana Angliei, din nou.

Ronaldo este din nou foarte aproape de a iesi golgheterul Premier League. Are 2 peste Anelka.

Clasament:

1.Man United 77p - 33 meciuri (restanta cu Wigan, acasa)

2.Liverpool 74p - 34 meciuri

Si arbitrul a fost dezlantuit :)) penalty'ul ala aiurea la 0-2

Ronnie27.04.2009 17:32

Echipa anului in Premier League aleasa de jucatori:

Edwin Van der Sar (Manchester United) – Glen Johnson (Portsmouth), Rio Ferdinand (Manchester United), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United) – Ashley Young (Aston Villa), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United) – Nicolas Anelka (Chelsea), Fernando Torres (Liverpool)

Cel mai bun jucator al campionatului englez, ales de jucatori, este Ryan Giggs.

Joga Bonito27.04.2009 18:15

redondo27.04.2009 19:28

Cu Vidic....se cam exagereaza.

Dany's27.04.2009 19:52
Cu Vidic....se cam exagereaza.

Da,a avut multe evolutii proaste.L-as fi bagat pe Alex langa Ferdinand.

Giggs..poate a fost o alegere pentru tot ceea ce a facut,pentru ca anul asta au fost multi jucatori mai buni ca el.

Kellerman28.04.2009 11:40

Giggs jucatorul anului in Anglia? f**k off. Asta e vrajeala mai mare decat Cristina balonul de aur sau Cannavaro. :| Erau cel putin 5 jucatori peste Giggs. (sezonul asta).

Gerrard

Torres

Cristina

Agbonlahor

Gareth Barry

Mentiune: KUYT.

Ronnie28.04.2009 11:50

Iar aduci Liverpool in discutia "cei mai buni"? Anul asta a fost cel mai bun an al lu Liverpool din istoria ei. Si nu au castigat nimic. La fel, anul asta a fost unul dintre cele mai proaste ale lui Manchester dpdv al jocului, si uite ca au castigat deja 2 trofee, sunt in semifinalele UCL si pe primul loc in Anglia.

Dany's28.04.2009 12:08
Iar aduci Liverpool in discutia "cei mai buni"? Anul asta a fost cel mai bun an al lu Liverpool din istoria ei. Si nu au castigat nimic. La fel, anul asta a fost unul dintre cele mai proaste ale lui Manchester dpdv al jocului, si uite ca au castigat deja 2 trofee, sunt in semifinalele UCL si pe primul loc in Anglia.

A iesit si din cupa ligii devreme,la fel si din FA si din UCL.Au fost destule momente mai bune in istorie.

Gerrard a fost dupa parerea mea cel mai bun.Chiar daca tineam cu MU,Arsenal,etc aceeasi parere o aveam.

MoWeed28.04.2009 12:59
Anul asta a fost cel mai bun an al lu Liverpool din istoria ei.

Fara suparare, dar prostie ca asta n-am mai auzit :D

Ronnie28.04.2009 13:04

Am exagerat si eu, ca sa dau aroma discutiei. Poate a fost cel mai bun al lui Liverpool in Premier League.

«1181920212238»