nu mai fi asa optimist.Ieri s-a jucat foarte slab.
Si in tur la fel s-a jucat nu? ![]()
nu mai fi asa optimist.Ieri s-a jucat foarte slab.
Si in tur la fel s-a jucat nu? ![]()
1.Manchester United
2. restul
![]()
Ce frumos ar fi un Man.Utd-Liverpool in Liga.
Mo in tur sti cum s-a castigat?Vidic eliminat(devine obisnuinta in meciurile cu cormoranii),plus ziua in care Van der Sar a redevenit Van der Comisar plus eroare uriasa a lui Giggs in prpriul careu.Deci pana la urma asa s-a castigat si in tur..pe greseli...Nu sunteti peste United!
Ronnie si eu imi doresc din tot sufletul un asemenea meci!
Nu este Liverpool peste United, dar nici United peste Liverpool.
Singura diferenta este faptul ca United a castigat tot cu echipele mici, pe cand Liverpool a avut probleme cu echipele care se aparau mai mult.
Ar fi frumos un astfel de meci Ronnie
Pana la urma sti cum e Mo?peste ani n-o sa isi aduca aminte cine a jucat mai bine.Ci o sa ramana rezultatele si trofeele.Si o sa vedem la sfarsit care o sa ramana in istorie ![]()
Mo in tur sti cum s-a castigat?Vidic eliminat(devine obisnuinta in meciurile cu cormoranii),plus ziua in care Van der Sar a redevenit Van der Comisar plus eroare uriasa a lui Giggs in prpriul careu.Deci pana la urma asa s-a castigat si in tur..pe greseli...Nu sunteti peste United!Ronnie si eu imi doresc din tot sufletul un asemenea meci!
Dar United cu ce e peste noi? ![]()
le: in afara de noroc.
Dar United cu ce e peste noi?![]()
Cu 4-7 puncte.
7 plus inca alte multe lucruri.
Nu este Liverpool peste United, dar nici United peste Liverpool.Singura diferenta este faptul ca United a castigat tot cu echipele mici, pe cand Liverpool a avut probleme cu echipele care se aparau mai mult.
Ar fi frumos un astfel de meci Ronnie
Dar nu din sferturi.
Eu am zis de mult ca United se va distanta deoarece de 10 ani castiga aproape tot in perioada decembrie-martie....si aici se joaca un campionat.
Vidic suspendat 2 etape in campionat dupa meciul cu cormoranii.
Poate o sa fie iesit din forma si la meciul cu noi ![]()
Pentru Manchester ar fi ideal sa intalneasca maine pe Vilarreal sau pe Porto. ZBarca, Liverpenis si Chelsie sa se intalneasca intre ele si sunt 70% campioni europeni din nou.Dar tare ma tem ca cei de la UEFA umbla cu vrajeli pe tragerile la sorti si din considerente comerciale, ca tot e criza, se ajunge la aceleasi semifinale de anul trecut. Cred ca ar fi o premiera.
Manchester U. - Porto
Chelsea - Villareal
Liverpool - Bayern
Barcelona - Arsenal
Da da... Nici ca se putea mai bine. Chelsie si Liverpenis in sferturi si cu Zbarca pe acesi parte de tablou. Iar MU joaca cu Porto, cum prevazusem acum o saptamana.
Fulham 1-0 United
Manchester in 10
**** stupid man utd & rronaldo
Din pacate Manchester se afla intr-o evidenta scadere de forma. Am incredere ca isi vor reveni pana nu este prea tarziu. Glory Manchester!
Fulham-United 2-0 si s-a relansat campionatul
Din fericire si Chelsie a luat bataie azi, iar maine sau cand va juca Liverpenis, presimt ca se vor incurca.
Din nefericire pentru MU, au deja 3 eliminati in 2 meciuri. Se acumuleaza oboseala, stres. Sa speram ca-si vor reveni la timp pentru meciul din CL.
United isi va reveni de la meciul urmator.Acum oricum urmeaza nationalele.
nori negri si o evidenta scadere de forma pe Old Trafford!
Sa speram intr-o revenire!
United isi va reveni de la meciul urmator.
Sau NU...
Am vazut ieri cel mai prost meci al lui United din ultimul an...realmente pe moment imi venea sa dau cu laptopul pe geam vazand cat de slab joaca si cate greseli individuale grave au comis jucatori importanti si alta data foarte constanti din echipa. Acum, gandind la rece, se pare ca infrangerea severa cu Liverpool ne-a marcat puternic si nu am avut timp sa ne recuperam psihic...
Fiecare echipa are si astfel de momente de criza, dupa atatea victorii la rand si meciuri fara gol primit era de asteptat sa apara si un recul. Bine ca acum vine pauza de 2 saptamani cu meciurile nationalelor, asa ca sunt convins ca la reluare vom vedea din nou la treaba pe adevarata United. De fapt, nu imi fac niciun fel de probleme in acest sens, stie Sir Alex si staff-ul pe care il are in jur cum sa ii monteze din nou--iar in 2 saptamani are si timp. Mai rau este ca vom juca meciul urmator fara Rooney, Vidic si Scholes, si avem cu Aston Villa, care joaca bine.
Iar despre meciul din UCL chiar nu imi fac probleme, Porto este probabil cea mai slaba echipa din sferturi, si cel putin finala o atingem din nou, avand in vedere culoarul de la tragerea la sorti. Si cum Ferguson nu pierde niciodata o finala europeana...
Mai multe griji imi fac legat de Premier (unde Liverpool-Aston Villa de azi va fi extrem de important, daca nu chiar decisiv, pentru aspiratiile ambelor echipe; sper intr-un reviriment dat de ultima sansa pentru Aston Villa la UCL). Daca Liverpool castiga azi, incep sa imi fac ceva griji.
e posibil sa piarda titlul.vine tare Liverpool din spate.nu sunt fan Liverpool dar cred ca joaca la ora actuala un fotbal mult mai frumos decat Manchester
Victorie in minutul 93 in derby`ul etapei jucat acasa pe Old Traforrd contra celor de la Aston Villa.
United-Aston Villa 3-2.C.Ronaldo(2),Macheda.
P.S.Meci absolut fabulos!
ESTE!!!!!! United-Villa 3-2!!!!! Magnific, senzational!!!Incredibil Macheda si incredibil Sir Alex cu schimbarile!!
Sunt extrem de fericit ca am reusit astfel sa depasim o mare incercare: meciul cu Aston Villa (echipa buna, are calitate si s-a vazut si azi; cu psihicul sta ceva mai rau...) in conditiile absentelor a jumatate (sau mai multi) din titularii obisnuiti: Vidic, Ferdinand, Scholes, Rooney, Berbatov, Anderson etc., si in ceea ce a fost realmente unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului (ma refer ca spectacol fotbalistic, intensitate si lupta). O incantare pentru ochiul oricarui spectator.
Recunosc ca am trait la limita acest meci, avand in permanenta niste emotii... cum n-am avut demult. Si descatusarea finala dupa golul lui Macheda, absolut magnific!!! Am descoperit un nou viitor (si actual) mare jucator!! Sunt absolut convins ca se va mai auzi de acesta in viitor.
Si de asemenea, cu dedicatie celor care il critica pe C. Ronaldo ca se pierde in momentele importante: azi s-a vazut, si inca bine!!! Si se apropie un nou titlu de golgheter!
Acelasi noroc incredibil...
Ronnie iti locul Macheda? ![]()
There's only one Ronaldo!
Cat e gluma e panarama, dar Manchester United de acum 3,4 luni nu avea probleme in astfel de meciuri. Imi este frica in meciul cu Porto.
PS: Sa tuf in gura, Steaua se suprapune iar cu meciul lui Manchester.