Farsor, farsor... dar este balonul de aur si castigatorul UEFA Champions League.
Asta anul trecut.Anul asta... ![]()
Farsor, farsor... dar este balonul de aur si castigatorul UEFA Champions League.
Asta anul trecut.Anul asta... ![]()
Este incredibil ce se intampla cu clubul asta, ce antrenor au, ce jucatori au (ma refer la Scholes, Giggs), chiar si C.Ronaldo. Fotbal la superlativ, rezultatul a ani de munca in care a fost implementata filosofia lui Ferguson si manageriata in cel mai coerent mod posibil. Cel mai bun antrenor, cea mai buna echipa, cel mai bun fotbal. Surpriza in dubla mansa cu Inter a fost ca pe alocuri Inter a contrat destul de bine pe Man. dar niciodata nu m-am gandit ca Man. U poate fi eliminata, chiar daca ajungeau in situatia din finala cu Bayern! ![]()
A fost un meci normal spre modest a celor de la ManUnited aseara.
Man. United si Aston Villa sunt echipele mele fav din Anglia...mai ales Manchester dupa ce a batuto pe Dinamo >![]()
Nu m-ati impresionat aseara.Zau!Inter a avut ghinion in anumite momente ale jocului.Si fara prea multe laude la adresa lui Ronaldo.Messi e peste el!![]()
Amatorism. Messi nu rezista un sfert de sezon in Premier League. Acolo se joaca la rupere si e fragil din punct de vedere fizic. Anul trecut a suferit vreo 4 leziuni musculare. C. Ronaldo e mai eficient, e mai rezistent din punct de vedere fizic si mai util echipei, face si faza defensiva de la o vreme, sa nu mai pomenesc ca marcheaza la foc automat.
Multa lume il idolatrizeaza pe pustiul asta subnutrit doar din considerente sentimentale, fie nu-i suporta pe cei de la Man UTD, fie se simt lezati de superioaritatea si aroganta lui Ronaldo.
Om trai si om vedea, Barcelona se distreaza cu echipele mici insa cand joaca cu echipe valoroase... se cam pierd. Pentru Manchester ar fi ideal sa intalneasca maine pe Vilarreal sau pe Porto. ZBarca, Liverpenis si Chelsie sa se intalneasca intre ele si sunt 70% campioni europeni din nou.
Dar tare ma tem ca cei de la UEFA umbla cu vrajeli pe tragerile la sorti si din considerente comerciale, ca tot e criza, se ajunge la aceleasi semifinale de anul trecut. Cred ca ar fi o premiera.
Manchester U. - Porto
Chelsea - Villareal
Liverpool - Bayern
Barcelona - Arsenal
@Joga
Tragerile la sort vor avea loc vinerea viitoare, pe 20.
A fost un meci normal spre modest a celor de la ManUnited aseara.
A fost un meci in care United pur si simplu n-a fortat!daca fortau se umplea poarta lui Cesar.Totusi au meci mai important cu L`pool sambata! ![]()
De acord ca United nu a fortat aseara; fiti convinsi ca daca acea bara a lui Ibrahimovici intra, atunci ai fi vazut un tir de toata frumusetea la poarta lui Inter. Si asa, raportul ocaziilor mari a fost 5-3 in favoarea lui United. Pe de alta parte, sunt de acord ca si Inter a dat o replica peste asteptari (cel putin ale mele).
Insa trebuie inteles ca sambata, exista un meci United-Liverpool...care pe buna dreptate este tratat cu mult mai multa atentie decat cel cu Inter (Liverpool este un adversar muuuuuult mai puternic....). Avand in vedere ca United a jucat de nu stiu cate luni numai la 3 zile diferenta (fara absolut nicio pauza), este de inteles ca aseara au facut strictul necesar ca sa treaca mai departe, si atat... In fotbalul actual si urmarind istorica cvintupla, efortul trebuie dozat.
Sunteti total subiectivi.Atat am de spus.Vom vedea.Sper Barca-United in sferturi.
Sunteti total subiectivi.Atat am de spus.Vom vedea.Sper Barca-United in sferturi.
Si eu sper.Sa vedem atunci care o sa fie suparat ![]()
Joga,
Messi nu este chiar asa subnutrit si ma indoiesc ca ar face fata doar 15 minute in campionatul Angliei.Trebuie sa fii putin obiectiv in ceea ce priveste valoarea lui.Si (Z)Barca joaca fotbal.
Eo placere sa-l vezi pe Messi jucand fotbal.
Si daca este echipa mica Barca,de ce nu vrei sa cada cu Manchester acum?Are mai multe sanse sa mearga in semifinale!
Ai grija,ca la Porto joaca Sapunaru si nu prea vad pe nimeni de la Manchester sa treaca de el ![]()
Ai grija,ca la Porto joaca Sapunaru si nu prea vad pe nimeni de la Manchester sa treaca de el![]()
Am vazut eu cum a trecut Sergio "Kun" Aguero de el aseara! :laugh:
Iti spun eu sigur,ca daca vor cadea asa se va califica United. Barcelona nici de Liverpool nu poate trece. Eu sper sa nu cada United cu Liverpool.
Iti spun eu sigur,ca daca vor cadea asa se va califica United. Barcelona nici de Liverpool nu poate trece. Eu sper sa nu cada United cu Liverpool.
S-au vazut multe surprize in fotbal.Nu cred ca cea mai mare surpriza ar fi calificarea Barcelonei in dauna lui United.Manchester e cea mai completa echipa din lume,dar intr-o dubla mansa,orice e posibil,Barcelona e in revenire de forma si are un atac stelar.Iar Messi va lua Balonul de Aur anul acesta.O pot spune asa,ca previziune. ![]()
Manchester e cea mai completa echipa din lume,dar intr-o dubla mansa,orice e posibil,Barcelona e in revenire de forma si are un atac stelar.Iar Messi va lua Balonul de Aur anul acesta.O pot spune asa,ca previziune.![]()
Tocmai, daca e cea mai completa echipa din lume, in dubla mansa se califica lejer. Intr-un meci, sa zicem de Cupa, se pot intampla multe. Chiar si asa, o dubla mansa de calibrul asta se poate decide si prin noroc, forma jucatorilor, lista de accidentati sau indisponibili, pe terenul cui se joaca mansa decisiva (aspect crucial), etc.
Cat despre balonul de aur si acolo conteaza mult cifrele si anumiti factori. Nu ai cum sa-i iei aceasta distinctie portughezului daca marcheaza 3 goluri in finala CL, sau daca are 30 de goluri marcate in Premier League, multe faze decisive, etc. In schimb, nu poti sa-i acorzi lui Messi acest premiu daca marcheaza goluri cu calcaiul impotriva la Osasuna, Numancia sau alti desculti si ti se pare tie ca Barcelona joaca spectaculos cu el in teren. E bine pentru public, nu neg asta. Dar in privinta aceea exista alte distinctii, "cel mai promitator tanar fotbalist, etc" plm...
vlad, normal ca e o placere sa-l vezi jucand, pe maidan... In Premier League, pe la echipele de mijlocul clasamentului, intalnesti des namile de fundasi de 2m ce baga niste alunecari si niste deposedari de-ti muta glezna din loc, sa nu mai pomenesc de jocul aerian si mingile pe sus. Spune-mi si mie cum o sa faca fata Messi acolo? Si n-am zis ca nu e in stare sa joace 15 minute intr-un meci, ci un sfert de sezon. Un teren alunecos si o intrare barbateasca si are fractura de clavicula pustiul din Argentina.
Si Ronaldo cand a sosit in Anglia i-au trebuit 2 ani sa se acomodeze. S-a calit in luptele si Premier League si asta e unul dintre motivele pentru care Manchester nu are probleme cu echipele mici.
vlad, normal ca e o placere sa-l vezi jucand, pe maidan... In Premier League, pe la echipele de mijlocul clasamentului, intalnesti des namile de fundasi de 2m ce baga niste alunecari si niste deposedari de-ti muta glezna din loc, sa nu mai pomenesc de jocul aerian si mingile pe sus. Spune-mi si mie cum o sa faca fata Messi acolo? Si n-am zis ca nu e in stare sa joace 15 minute intr-un meci, ci un sfert de sezon. Un teren alunecos si o intrare barbateasca si are fractura de clavicula pustiul din Argentina.
Greseala mea.Scuze,n-am citit bine.MI-ar placea ca Ronaldo sa ajunga la Barcelona la anul.Si Scarface(Ribery) de la Bayern Munchen.
Messi nu a dat goluri doar impotriva echipelor de la jumatatea clasamentului.Si in amicale puternic a facut instructii.
Cate meciuri a pierdut Barcelona in campionat editia asta? Au incins pe toti cu scoruri de maidan (aici ai dreptate cu maidanul).Am remarcat ca Barcelona a scartait exact cat a lipsit Iniesta. Si un meci Barca-Manchester este deschis oricarui rezultat.Nu se stie la forma pe care o arata ambele echipe cine va invinge.Daca va fi acest meci,consider ca sansa va avea cuvant greu de spus.Nu as vrea sa se intalneasca mai devreme in Liga.Ar fi pacat pentru fotbal.
Declaratia lui Rooney pentru televiziunea oficiala a lui United :" Intotdeauna am urat Liverpool si asta nu se va schimba niciodata!"
LE:Echipele din Manchester Utd - Liverpool
MUFC:Van der Sar-O`Shea,Ferdinand,Vidic,Evra-C.Ronaldo,Anderson,Carrick,Park-Rooney,Tevez
Rezerve:Berbatov,Fletcher,Scholes,Nani,Giggs,Evans,Foster
L`pool:Reina-Carragher,Hyypia,Skertel,Fabio Aurelio-Kuyt,Mascherano,Gerrard,Lucas Leiva,Riera-F.Torres
Rezerva:Cavalieri,Arbeloa,Babel,El Zhar,Dossena,Insua,N`Gog.
Meciul este live pe Eurosport 2.
Vidic ne mananca meciul..
Manchester United - Liverpool 1-4. wow!
Ca sa fiu fair-play, incep prin a felicita echipa Liverpool, care azi a fost superioara si a meritat victoria. Noi am avut un mare ghinion cu forma foarte slaba a lui Vidic, cel care alta data era cel mai sigur fundas, dar care azi a prins probabil cel mai slab meci al lui de cand imbraca tricoul lui United. Nu-i nimic, se mai intampla... important e sa mergem inainte si sa castigam ceea ce urmeaza.
Pe de alta parte, de aceasta data Benitez l-a "facut" pe Sir Alex in ceea ce priveste planul tactic. Stiu ca nu sunt in masura sa il critic pe Sir Alex Ferguson, antrenorul fata de care am cel mai mare respect, dar cred ca a gresit ca nu a facut la pauza doua dintre schimbari (si in opinia mea acestea ar fi trebuit sa fie: afara Tevez si Anderson, intra Berbatov si Scholes) pentru a imprima mai multa creativitate echipei. In plus, atunci cand le-a facut, l-a lasat pe Tevez si scos pe Carrick, ceea ce a dezechilibrat echipa (lucru speculat imediat la faza golului 3: in momentul faultului lui Vidic care a cauzat eliminarea, atacul lui Liverpool era deja supranumeric, ca urmare a lipsei unui inchizator care ar fi trebuit sa apara sa blocheze acea gaura; dar Carrick tocmai iesise).
Oricum, inca avem 4 puncte avans si un meci mai putin, cu doar 9 etape ramase; asa ca sanse bune la titlu. Sa speram ca astfel de accidente nu se vor mai repeta.
Vidic ne mananca meciul..
A mancat tot meciul Vidic!!!Macar de ar juca si la Constanta asa...
altceva nu mai am ce sa zic..cea mai grea infrangere dupa 17 ani:|
A mancat tot meciul Vidic!!!Macar de ar juca si la Constanta asa...altceva nu mai am ce sa zic..cea mai grea infrangere dupa 17 ani:|
Ma da nemancat mai e Vidici... va manancat meciu'... pfff ![]()
Pai nemancat , mancat a distrus tot meciul.
probably the best team in the world
Sa va rugati sa nu picati cu Liverpool asa devreme ca zburati din UCL. ![]()
nu mai fi asa optimist.Ieri s-a jucat foarte slab.daca mai joaca 30 de meciuri nu se mai repeta scorul asta.Si uite ma rog sa picam cu Liverpool in UCL , sa vedem care zboara mai repede.