Da,al doilea trofeu.
Da,al doilea trofeu.
al doilea si nu ultimul...
Newcastle United - Manchester United 1-2...goluri Rooney si Berbatov.Un nou pas spre titlu!
Am stat noaptea sa vad meciul de la Newcastle...United castiga fara sa se intrebuinteze!
Managerul 'diavolilor roșii' spune cã astãzi îi este fricã sã se mai gândeascã la retragere dupã ce, la un moment dat, a vrut sã facã acest pas, la vârsta de 60 de ani, în 2002.
Trei motive m-ar putea face sã spun stop: Dacã sãnãtatea mea se deterioreazã, dacã nu voi mai avea plãcerea de a munci, dacã nu voi mai avea forța de a face fațã provocãrilor. Vârsta își spune cuvântul și, de aceea, în fiecare varã, trec în revistã cele trei probleme și merg la doctor înainte de a începe un nou sezon. Sunt conștient de faptul cã acum sunt în faza loviturilor de la 11 m a carierei mele de antrenor, iar totul depinde numai de mine, a spus Sir Alex.
Doctorul i-a spus lui Sir Alex la ultima lor întâlnire:
Boss, aveți 67 de ani și o sã simțiți dureri din ce în ce mai mari de spate. Vor fi dimineți în care ridicatul din pat nu va mai fi atât de ușor.
Boss, aveți 67 de ani și o sã simțiți dureri din ce în ce mai mari de spate. Vor fi dimineți în care ridicatul din pat nu va mai fi atât de ușor.
Inseamna ca nu va mai putea sa arunce cu atata forta cu ghetele in jucatori ![]()
Dupa cum spunea ministrul francez Maurepas in varsta de 76 ani altui batranel,Franklin, trimis de Congresul american in Franta in "Vulpile In Vie" de Feuchtwanger..."oamenilor la varsta noastra, daca le iei activitatea si raspunderea ii bagi imediat in groapa"...
asta primesc cei ce tradeaza United!
ce nesimtit neville ![]()
Foarte bine a facut ![]()
Ma uit la meciul cu Fulham din FA Cup.E minutul 82 scor 4-0 pt United in deplasare.
Sunt absolut I-N-C-R-E-D-I-B-I-L-I....!!!
United s-a calificat in semifinalele Cupei dupa un 4-0 cu Fulham.Goluri - Tevez 2, Rooney si Park.
Intr-adevar asta-seara United ne-a oferit tuturor fanilor un adevarat regal. Fara Berbatov, Scholes, Giggs si C. Ronaldo, si cu toate acestea echipa a jucat absolut incredibil!! Si contra lui Fulham la Londra, unde nu este chiar usor de castigat (a se vedea cate meciuri a pierdut Fulham acasa in Premier League). Am vazut niste combinatii absolut incantatoare, si un spectacol total!
Sper intr-o reeditare miercuri contra lui Inter si alta sambata viitoare contra lui Liverpool! Si daca se intampla acest lucru, cvintupla istorica nu mai e asa departe...practic trei obiective sunt deja atinse (socotind si Premier pe care in cazul victoriei sau chiar si egalului cu Liverpool o dau deja ca si castigata).
Il pui pe Nati Meir sa vorbeasca despre Sir Alex Ferguson..
(aseara pe SportKlub).
Il pui pe Nati Meir sa vorbeasca despre Sir Alex Ferguson..(aseara pe SportKlub).
Pai sunt o televiziune mica normal ca invita si ei..oameni mici...
O sa fie un meci dubios in seara asta pe Old Trafford. Anticipez o victorie a italienilor la penaltyuri.
In aceasta seara va fi lectia de engleza-partea a doua.
In aceasta seara va fi lectia de engleza-partea a doua.
Daca si Interul se duce dupa Real... s-a cam terminat CL pentru mine sezonul asta...
ca nu voi mai avea o preferata... si nu vreau asta... ![]()
Pronostic 1-1 ![]()
Senzationale jocul si victoria lui United!! Cum anticipam, asta seara am parte de o noua mare bucurie, ca mai mereu in ultima vreme. United sunt fantastici!
Pentru cel care spunea ca o sa se termine 1-1.... este o clara dovada de nerealism, cum se putea impiedica cea mai buna echipa din lume de una dintre cele mai modeste din UCL de anul acesta? Sa nu uitam ca Inter a pierdut acasa pana si cu Panathinaikos... si nu a fost in stare sa bata pe Anorthosis... (si a scos egal cu golul egalizator in ultimul minut de prelungire). Sa zica merci Inter ca a scapat cu asa putin, din ambele meciuri, ca normal meritau sa ia de la 3 in sus in fiecare din ele.
Glory, glory Man United!! Catre istorica cvintupla!!
E Ronaldo. Ce seamna tehnica si viteza. Uita-te ma Banele ma, ce seamna pur talent.
Senzationale jocul si victoria lui United!! Cum anticipam, asta seara am parte de o noua mare bucurie, ca mai mereu in ultima vreme. United sunt fantastici!Pentru cel care spunea ca o sa se termine 1-1.... este o clara dovada de nerealism, cum se putea impiedica cea mai buna echipa din lume de una dintre cele mai modeste din UCL de anul acesta? Sa nu uitam ca Inter a pierdut acasa pana si cu Panathinaikos... si nu a fost in stare sa bata pe Anorthosis... (si a scos egal cu golul egalizator in ultimul minut de prelungire). Sa zica merci Inter ca a scapat cu asa putin, din ambele meciuri, ca normal meritau sa ia de la 3 in sus in fiecare din ele.
Glory, glory Man United!! Catre istorica cvintupla!!
Nu m-ati impresionat aseara.Zau!Inter a avut ghinion in anumite momente ale jocului.Si fara prea multe laude la adresa lui Ronaldo.Messi e peste el! ![]()
Nu ai ce sa le faci la momentul asta.Messi e peste Ronaldo, dar United e peste Barca.cred ca asta conteaza cel mai mult!
Cand va juca Messi in fotbalul din Premier League, atunci poate va fi peste Ronaldo. Si nu stiu cat isi va mai permite sa mai faca "trick-urile" care le face acum.
Cand va juca Messi in fotbalul din Premier League, atunci poate va fi peste Ronaldo. Si nu stiu cat isi va mai permite sa mai faca "trick-urile" care le face acum.
Ce trick-uri?Trick-uri=C Ronaldo.Farsorul de profesie. ![]()
@Maye:sa stii,anul trecut,in semifinale,doar dreptul lui Scholes si norocul proverbial al lui Fergie a facut-o pe United sa treaca mai departe.Si vorbim de o Barcelona mai slaba decat anul asta...eu zic sa ai rabdare.Imi doresc enorm sa vad aceasta confruntare,United-Barca,cat mai curand.Multi n-o sa dati sanse Barcei,dar ce mi-ar place sa va vad cum va ofticati dupa...![]()
Farsor, farsor... dar este balonul de aur si castigatorul UEFA Champions League.