c.Ronaldo
Van Der Sar nu a jucat in acest meci
... a aparat Kuszczak (sry daca l`am scris gresit, n`am facut`o intentionat).
c.Ronaldo
Van Der Sar nu a jucat in acest meci
... a aparat Kuszczak (sry daca l`am scris gresit, n`am facut`o intentionat).
@alexynho
Nu am reusit sa urmaresc meciul asta. Am crezut ca a fost Van der Saar in poarta. ![]()
S-a spart recordul lui Manchester United.A lui Van der Saar este in picioare inca:)
Cel putin pana la meciul din etapa viitoare cu Newcastle ,de pe Saint James Park.Asta pentru ca nu stiu daca finala Ligii Angliei,care va avea loc duminica 1 martie , va fi pusa la socoteala!
In sfarsit i-a iesit lovitura preferata lui Ronaldo ![]()
Pacat de golul marcat de Santa Cruz. Van der Saar merita sa sparga recordului belgianului aluia de nu a luat gol 20 si ceva de ore.
A fost si o bara a lui Dunne si un penalty neacordat la pedersen,blackburn a avut o prestatie excelenta ieri si merita sa plece cu cel putin un punct,dar asta e fotbalul si n-ai ce face.
P.s. Super golul lui Ronaldo.Chiar daca nu-l sufar,a fost o reusita mai mult decat superba.
A fost si o bara a lui Dunne si un penalty neacordat la pedersen,blackburn a avut o prestatie excelenta ieri si merita sa plece cu cel putin un punct,dar asta e fotbalul si n-ai ce face.
Eu n-as fi dat penalty la Morten Gamst Pedersen...Mi`a adus aminte de Fl.Dumitru.asa se arunca si el pe jos ![]()
Echipa pe care o va trimite Sir Alex Ferguson diseara pe teren va fi: Van der Sar - O'Shea, Rio Ferdinand, Evans, Evra - Cristiano Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs - Rooney, Berbatov
Absenți: Vidici (suspendat), G. Neville, Wes Brown, Rafael (accidentați)
Glory!
Bine ca joaca Rio ca era incert.
Pacat de Chivu...in fata lui Ronaldo-Rooney-Berbatov-Giggs are slabe sanse sa se descurce.
Castiga MUFC 1-0.
Si unde mai pui ca in spatele celor 4 fantastici joaca Scholes? ![]()
De Carrick nu mai spun. Dupa parerea mea el va fi capitanul lui Manchester in viitorul apropiat.
ZORAN TOSIC. Super jucator. Sarbii au reusit cea ce nu am reusit noi. Sa-l scoatem pe noul Hagi.
@c.ronaldo17
Ai dreptate.Nici nu i-am mai pus la socoteala pe cei doi.Mai ales cand apare Scholes din spate... e nebunieeee ![]()
Si da, si eu cred ca in viitor Carrick va fi capitan, dar la bataie mare cu Rooney!
Imi spunea cineva azi ca o sa fie dezastru in aparare ,pentru simplul fapt ca nu joaca Vidic si ca o sa fie titular Jonny Evans.Nu cred veci in asta!!!Il are alaturi pe Rio(stim cu totii ce jucator e Ferdinand).In schimb la Inter langa Chivu o sa fie un elefant batran-Cordoba(32),Materazzi(35),Samuel(31).Cred ca se va descurca Evans.
Si totusi apropo de postul lui Carrick,imi e tare dor,dar tare nu asa, de Owen Hargreaves.Sper sa revina curand.
@SteauaB
Iarasi din nou Tosic.E un talent ,dar deocamdata la United n-a demonstrat nimic.A jucat putin si nu s-a remarcat deloc,dar absolut deloc.Timpul va decide asupra lui!
1. Am urmarit cam toate meciurile din ultimele etape cu exceptia ultimului, cu Blackburn. Din cate imi amintesc, niciodata nu au jucat Scholes si Giggs titulari. Dar, de fiecare data cand unui dintre ei a jucat, a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Va fi foarte interesant sa vedem cum se vor descurca ambii in acelasi timp.
2. La Inter va juca Chivu alaturi de Cordoba. Din cate am inteles Materazzi si Samuel sunt accidentati.
3. Evans este un super-fundas central. Ca fapt divers, el a fost titular in ambele meciuri cu Chelsea in acest sezon + in alte 10 partide de campionat.
4. Owen Hargreaves am impresia ca nu a jucat absolut deloc in acest sezon. Si mie imi este tare dor de el. Este un jucator fantastic.
5. Tosic inca mai are de mancat pana sa fie comparat cu Hagi.
@c.ronaldo17 - Nu stiu daca asa va arata echipa, e posibil sa joace Rafael in dreapta si O'Shea fundas central, vedem. Cred ca o sa joace Park in locul lui Giggs.
Deci prevad o victorie a Interului!
Si logic... cel mai bun om al Interului va fi Mourinho ![]()
1-0 sau 2-0 scor final!
Echipa oficiala , preluata de pe UEFA.
Van der Saar-O`Shea,Evans,Ferdinand,Evra-Fletcher,Carrick,Giggs,J.S.Park-Ronaldo,Berbatov.
Rooney rezerva si acelasi Sir Alex Ferguson mereu surprinzator ![]()
Absolut peste ei in prima parte United!
0-0 United are prima sansa.
Acum imi dau seama de ce nu s-a transferat Mirel la Inter. Ii erau greu sa se impuna in fata unor jucatori precum Rivas sau Cordoba
.
E greu sa pleci de pe Old Trafford fara gol primit si cu gol marcat.
United a fost peste Inter 70 de minute aseara.
Deci se va termina 1-1 pe Old Trafford si se va califica Inter ![]()
E greu sa pleci de pe Old Trafford fara gol primit si cu gol marcat.United a fost peste Inter 70 de minute aseara.
Si daca se termina 1-1 sau 2-2 se califica Inter.
Nu stiu ce meci ai vazut tu, dar eu am vazut prima repriza a lui United, a doua a lui Inter. Prevad un meci retur la fel de echilibrat...
Intr-adevar aseara United au fost peste Inter, dar italienii au avut mult noroc. Care insa sunt convins ca nu il vor mai avea pe Old Trafford, unde parerea mea este ca vor incasa aproximativ 3 goluri ![]()
In plus, sa nu uitam ca Rooney a fost rezerva acum, nefiind la 100% din potential dupa recenta accidentare, in schimb la Manchester va fi titular si in plina forma. De asemenea pe Old Trafford va intra Scholes cu pasele lui geniale. Cat despre atacul lui Inter... nu misca n¡ciunul dintre cei 2 (Adriano si Ibrahimovici), mai ales ca revine si Vidici in aparare (aseara suspendat).
Pronostic pentru retur: 3-0 sau 3-1 (cu vreun gol norocos al lui Inter).
@Daniel & Mo
Am vazut multe astfel de duble cu Manchester. Va aduc aminte un Roma 2-1 Manchester, in care italienii au dominat tot meciul si se vedeau mari favoriti la calificare. In retur, United a zdrobit pe Old Trafford cu 7-1. Barca 0-0 Manchester. In retur, Barcelona nu a avut nici macar o ocazie, scor 1-0. Lyon 1-1 Manchester, OL a dominat 90 de minute, Tevez a avut o sclipire in prelungiri si a egalat. In retur, Manchester a batut fara mari probleme, 1-0.
Nu prea vad mari probleme pentru diavoli, desi, dubla nu este inca jucata. Va fi un meci echilibrat si in Anglia.
II rupe United in retur.I-a dominat clar cu Scholes si Rooney pe banca.
Nu cred ca se mai pune problema echipei calificate!
Nu pierde United pe Old Trafford calificarea.A pierdut`o cu Real cu un Redondo magic,si din cate am vazut si din cate stiu Inter nu are un asemenea jucator cu sclipiri!
United se califica,mai ales la forma de joc pe care a aratat`o Ronaldo aseara.
Al 2-lea trofeu din acest sezon pentru Manchester United: CUPA LIGII ANGLIEI, castigate la lovituri de la 11m dupa ce in timpul regulamentar a fost 0-0. Pentru diavoli, au marcat Giggs, Tevez, Ronaldo si Anderson, in timp ce tanarul portar Foster a aparat o lovitura.