1-0 cu Wigan.Mai au o restanta si daca o castiga ajung pe primul loc.
1-0 cu Wigan.Mai au o restanta si daca o castiga ajung pe primul loc.
Golul a fost marcat de Rooney din pasa lui Ronaldo in secunda 51. ![]()
Daca cu Wigan, Manchester a inscris in minutul 1, cu Bolton, a inscris in minutul 90. Asadar, Bolton 0-1 Manchester, Berbatov '90.
Si pentru Mo:
1. Manchester United
2. restul
![]()
Ce bulan, ce bulan...
Stai ca mai e mult din campionat
doar Steaua '86 mai poate bate Manchesterul ![]()
Chiar daca au marcat din nou in min.90 au meritat sa castige! E greu ca Liverpool sa mai tina pasul cu ei.
Chiar daca au marcat din nou in min.90 au meritat sa castige! E greu ca Liverpool sa mai tina pasul cu ei.
Au meritat un rahat..o ocazie clara n-a fost tot meciul.
Au meritat un rahat..o ocazie clara n-a fost tot meciul.
Au controlat jocul si atunci golul poate cadea in orice minut,chiar si 90.Asta e fotbalul!
Da ma..dar poti mereu sa castigi doar cu o ocazie clara..eu zic ca totusi lipseste ceva de la united si ca nu merita sa castige campionatul asa cum nu merita nici Liverpool si mai ales celski sau arsenal.
Dany's
Manchester United, din luna septembrie a acestui an, joaca numai din 3 in 3 zile. Nu au avut pauza nici macar o saptamana frate, o saptamana. Cand Chelsea, Liverpool sau Arsenal se odihneau de Craciun pana pe 11 ianuarie, Manchester United juca in Cupa Angliei, restantele din campionat si in Cupa Ligii. Cand o echipa precum Manchester United care joaca fara oprire castiga cu 1-0 oricand si cu oricine, cred ca da dovada ca este o super-forta mondiala. Gandeste-te ca Barcelona castiga cu 5,6-0 si pentru ca joaca doar o data pe saptamana. Daca United juca si ea doar o data pe saptamana un meci, sunt sigur ca apareau si la ei astfel de rezultate.
PS: Sa nu uiti, Manchester United 3-0 Chelsea, si cu 3 zile inainte Manchester a jucat in semifinalele Cupei Ligii.
PPS: Maine Chelsea, Liverpool si Arsenal se vor odihni, iar Manchester United va juca in Cupa Ligii, returul.
PPPS: De fapt azi, de la ora 22.
Da ma..dar poti mereu sa castigi doar cu o ocazie clara..eu zic ca totusi lipseste ceva de la united si ca nu merita sa castige campionatul asa cum nu merita nici Liverpool si mai ales celski sau arsenal.
Pai si atunci cine il merita? Eu zic ca ori United ori Liverpool.
Manchester United s-a calificat in prima finala din acest sezon, finala Cupei Ligii Angliei. Aseara, diavolii s-au impus cu 4-2 pe teren propriu, dupa ce in tur au pierdut cu 0-1 la Derby. Golurile au fost marcate de Nani dupa un sut superb de la 30 de metrii, O'shea, Tevez si Cristiano Ronaldo, respectiv Barnes de 2 ori pentru oaspeti.
In cealalta semifinala, in tur, Tottenham 4-1 Burnley.
Ce bulan, ce bulan...Stai ca mai e mult din campionat
Eu ti-am spus,nu-ti mai face iluzii,Manchester ia lejer campionatul.Nu vorbi de bulan,ca nici eu nu mai tin minte de cate ori ati dat gol in minutele de prelungire.United e mai buna ca Liverpool,si cu asta basta.Nu poti sta doar in Gerrard...
urasc culorile alb combinat cu rosu...............sper ca spun tot prin asta....urasc Manchester.Dinamo....Liverpool......ador ros-albastru........alb-albastru......Steaua....celsea.....Poli Iasi..........
![]()
![]()
![]()
![]()
urasc culorile alb combinat cu rosu...............sper ca spun tot prin asta....urasc Manchester.Dinamo....Liverpool......ador ros-albastru........alb-albastru......Steaua....celsea.....Poli Iasi..........
pacat ca Liverpool nu e alb combinat cu rosu:) celsea e Chelsea si man united e ca Dinamo alb-rosu, ambele bulanoase:)
Manchester United 2-1 Tottenham. (Scholes,Berbatov)
Se pare ca United joaca exact atat cat trebuie. Un nou + pentru Ferguson.
cine are cele mai multe titluri de campioana in Anglia ? Manchester nu?
la cum joaca la momentul asta...doar barca ii mai poate opri..pe plan extern..ca pe plan intern nu prea au rival...
Liverpool ![]()
Peste 5 luni Manchester o va egala pe Liverpool la numarul de titluri ale Angliei.
De cand cu noul format, Premier League, Manchester are de departe cele mai multe campionate.
Cateva luni... :laugh:
Liverpool a luat ultimul titlu in 90,dar de atunci United a luat 10. In acest ritm,in cativa ani ii va depasi.
Daca cumpara seicul ala clubul,puteti sa faceti cu mana frumos la premier league.
Ieri baietii nu s-au mai oprit. Astfel, West B. Albion 0-5 Manchester U. (Berbatov, Vidic, Tevez, Ronaldo, Ronaldo).