Stai linistit, revin suspendatii de azi.
Te uiti prima repriza la Steaua, te enervezi.. 1-0 Pandurii la pauza si apoi iti revii cu Manchester.
Stai linistit, revin suspendatii de azi.
Te uiti prima repriza la Steaua, te enervezi.. 1-0 Pandurii la pauza si apoi iti revii cu Manchester.
Pai sti cum faci Ronnie?cum fac si eu.Pun TVșu pe mut la Steaua,ca n-am nevoie sa ii aud p aia,si dai boxele la calculator tare setat pe un link cu meciul.Pariu ca merge?
Victorie in minutul 93 in derby`ul etapei jucat acasa pe Old Traforrd contra celor de la Aston Villa.United-Aston Villa 3-2.C.Ronaldo(2),Macheda.
P.S.Meci absolut fabulos!
Asa cum a castigat United in min 90+,asa a luat gol Juve in min 90...si mi-a scos 10 mil din buzunar...bagami-as! ![]()
@maye
Sunt ecologic. Nu vreau sa am deschis decat TV-ul ![]()
@DelPiero
Tu, dar un coleg de-al meu de clasa a pierdut 43 de milioane din cauza golului aluia din minutul 90. Si a pus doar 3 lei. Maine imi aduce biletul, am sa ii fac o poza si o pun aici.
Ronnie
Na atunci lasa ca iti trimit eu mesaje ![]()
DelPiero
Mai naspa este ca golul a venit pe o greseala de aparare!
Eu stiu caz de milioane bune pierdute pe un penalty in min 93!
Acelasi noroc incredibil...
Stiu ca esti suporter Liverpool asa ca o sa iti adresez o intrebare simpla.Cate meciuri a castigat Lșpool in prelungiri in acest campionat si cate a castigat United in timpul prelungirilor?
Nu vreau neaparat un raspuns,ca il stiu.Fa calculul si ai sa vezi care echipa este mai norocoasa.
Glory United!
Sferturi de finala UEFA Champions League,tur:
Manchester United - FC Porto 2 -2 . Rooney 15`,Tevez 85`-C.Rodriguez 4`, Mariano 89`
P.S.Comentatori mai cretini rar mi-a fost dat sa aud.
Exemplu?
"Cei de la Manchester gresesc foarte multe pase".Peste un minut o statistica a UEFA arata ca United are un procentaj de 78% pase reusite.
Sferturi de finala UEFA Champions League,tur:Manchester United - FC Porto 2 -2 . Rooney 15`,Tevez 85`-C.Rodriguez 4`, Mariano 89`
P.S.Comentatori mai cretini rar mi-a fost dat sa aud.
Exemplu?
"Cei de la Manchester gresesc foarte multe pase".Peste un minut o statistica a UEFA arata ca United are un procentaj de 78% pase reusite.
Ce meci...superb!Porto a jucat incredibil,nu ma asteptam,Foarte buni portughezi.![]()
Tu, dar un coleg de-al meu de clasa a pierdut 43 de milioane din cauza golului aluia din minutul 90. Si a pus doar 3 lei. Maine imi aduce biletul, am sa ii fac o poza si o pun aici.
@Ronnie,
43 de milioane ca 43 demilioane!
Dar eu am ratat potul cel mare ,vreo 7 milioane de euro la 6 din 49 ,
pentru doar 5 numere neghicite. Maine iti arat biletul. ![]()
Sapunarau a fost laudat de toata presa internationala,asa il lauda un tabloid de la noi. Am avut dreptate,ca Ronaldo nu va trece de el. ![]()
Aproape ca am avut dreptate ![]()
Ce diferenta intre Man.United de acum 3 luni si Man.United de acum.
Incepeti sa va reveniti ![]()
Campionatul englez e mult mai solicitant decat cel spaniol.United si Liverpool sunt obosite. Totusi United cred ca va ajunge in semifinale!
Campionatul englez e mult mai solicitant decat cel spaniol.United si Liverpool sunt obosite. Totusi United cred ca va ajunge in semifinale!
Totusi sper ca Porto se va califica mai departe ![]()
Sunderland - United 1-2.Goluri Scholes si Macheda.
Pustiul recidiveaza ! United ia o gura de oxigen foarte importanta!
Macheda asta are viitor!
Daca o sa continue tot asa , cu siguranta ca va avea.
Azi a marcat la prima atingere de balon.
Victorie,calificare,bucurie.
dar de mult nu i-am mai vazut calariti.
deci are viitorul asigurat :laugh:
Azi am recunoscut din nou acel United exceptional de dinaintea meciului cu Liverpool. Adica acel joc de posesie excelent, cu destule ocazii de poarta (in afara de gol, am mai avut trei mari ocazii in prima repriza) si cu inchiderea perfecta a portii atunci cand este necesar (ceea ce a dus la celebrul record al lui van der Sar); practic, dupa senzationalul, incredibilul gol al lui C. Ronaldo, nu am avut niciun moment nicio emotie ca Porto ar putea egala (in total contrast cu emotiile avute inainte de meci, care erau intr-adevar destul de mari), ocaziile lor au fost destul de intamplatoare si aparate cu multa usurinta de van der Sar (adica chiar prinse direct, nici macar respinse in corner sau in alta parte). In plus, notez revenirea cuplului defensiv Ferdinand-Vidic; cu acestia in forma luam gol doar din vreo nefericita intamplare!
pentru cei care spuneau ca C. Ronaldo nu apare in meciurile decisive si nu e in forma: stiu ca e a doua oara cand o zic, dupa meciul cu Aston Villa, dar azi a aparut din nou
si o sa mai apara, si prin semifinala, si prin finala... cum ziceam si alta data, sa nu uitam ca Sir Alex nu a pierdut niciodata vreo finala de cupa europeana, fie cu United, fie inainte cu Aberdeen...
In fine, dupa victoria cu Sunderland din week-end (mai grea decat cea de azi, molto grazie Macheda!! un viitor super-jucator) si dupa meciul de azi ne continuam lupta pentru istorica cvintupla!! Si ma bucur de asemenea foarte mult de revenirea la jocul solid si foarte sigur in aparare de dinaintea dezastrului cu Liverpool.
Glory, glory Man United!!
Ronaldo e nr.1 in lume la ora actuala,la fel si United ca echipa.
Pentru Manchester ar fi ideal sa intalneasca maine pe Vilarreal sau pe Porto. ZBarca, Liverpenis si Chelsie sa se intalneasca intre ele si sunt 70% campioni europeni din nou.Dar tare ma tem ca cei de la UEFA umbla cu vrajeli pe tragerile la sorti si din considerente comerciale, ca tot e criza, se ajunge la aceleasi semifinale de anul trecut. Cred ca ar fi o premiera.
Procentul a crescut la 80%.
Azi am recunoscut din nou acel United exceptional de dinaintea meciului cu Liverpool. Adica acel joc de posesie excelent, cu destule ocazii de poarta (in afara de gol, am mai avut trei mari ocazii in prima repriza) si cu inchiderea perfecta a portii atunci cand este necesar (ceea ce a dus la celebrul record al lui van der Sar); practic, dupa senzationalul, incredibilul gol al lui C. Ronaldo, nu am avut niciun moment nicio emotie ca Porto ar putea egala (in total contrast cu emotiile avute inainte de meci, care erau intr-adevar destul de mari), ocaziile lor au fost destul de intamplatoare si aparate cu multa usurinta de van der Sar (adica chiar prinse direct, nici macar respinse in corner sau in alta parte). In plus, notez revenirea cuplului defensiv Ferdinand-Vidic; cu acestia in forma luam gol doar din vreo nefericita intamplare!
pentru cei care spuneau ca C. Ronaldo nu apare in meciurile decisive si nu e in forma: stiu ca e a doua oara cand o zic, dupa meciul cu Aston Villa, dar azi a aparut din nou
si o sa mai apara, si prin semifinala, si prin finala... cum ziceam si alta data, sa nu uitam ca Sir Alex nu a pierdut niciodata vreo finala de cupa europeana, fie cu United, fie inainte cu Aberdeen...
In fine, dupa victoria cu Sunderland din week-end (mai grea decat cea de azi, molto grazie Macheda!! un viitor super-jucator) si dupa meciul de azi ne continuam lupta pentru istorica cvintupla!! Si ma bucur de asemenea foarte mult de revenirea la jocul solid si foarte sigur in aparare de dinaintea dezastrului cu Liverpool.
Glory, glory Man United!!
Si totusi Porto nu e Barca,Chelsea sau Liverpool.Nici macar Arsenal...
normal, arsenal e peste toate ![]()