0-1-A inscris Scholes..2-2 la general.Chiar daca invinge man utd nu tot city se califica?...
Daca ramane 1 la 0 se califica United, pentru ca au marcat in deplasare.
0-1-A inscris Scholes..2-2 la general.Chiar daca invinge man utd nu tot city se califica?...
2-0 Michael Carrick(sper k am scris bine)...Hai doamne,un gol pentru man city nu strica.
LE:MERSI DOAMNE!!!!!!!CARLITO TEVEZ!!!!!hai inca un gol!
@STELIST 86
Simpatizezi cu Manchester City?
Da.De ce?
Eram doar curios. Am vazut ca te-ai bucurat cam exagerat la golul celor de la City. Eu nu simpatizez cu nicio echipa din Anglia, insa imi place sa privesc fotbalul din Premier League. Cu siguranta e cel mai spectaculos. Daca ar fi avut si suporterii din Italia... ![]()
Cel mai frumos iti spun eu e cel din Spania:Messi,Kaka,Ronaldo,Puyol,ramos,kanoute,aguero... .Nu te plictisesti la nici un meci al Barcei dar te ia somnu' la meciurile Realului ![]()
Da,Premier league are si el spectacol,scoruri fabuloase gen(9-1-4-4).
LE:SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!A INSCRIS ROONEY>>>.<<<
Pacat,un meci foarte bun...Sincer eu inca cred..dar nu se intampla
=))...
Later:UNITED 3-CITY 1..bravo united.
Scor final: Manchester United - Manchester City 3 - 1
Manchester United s-a calificat in finala Cupei Ligii Angliei.
Daca ramanea 1-0 erau prelungiri. Golurile din deplasare contau abia dupa 120 minute.
Meci frumos in partea a doua. United merge pe Wembley sa-si apere trofeul impotriva celor de la Aston Villa pe 28 februarie.
S-au bucurat prea repede cei de la City dupa meciul tur.Sa speram ca va fi o finala frumoasa United-Villa .
Doar un Manchester exista in lumea fotbalului!
City ![]()
Ok. In lumea fotbalului mare!
Forzza Liverpool ![]()
![]()
Chestia asta imi aminteste de un banner pus pe aeroportul din Leeds , in 2001 , inaintea semifinale din Liga Campionilor cu Valencia.
Atunci scria mare pe banner , There is only one United!
![]()
Acum , there is only one United , but ManU ![]()
Golurile de aseara :
United sucks. Cat bulan sa aiba runii? ![]()
Asa, Bogdane, zi-le tu ![]()
Cat bulan sa aiba runii?![]()
Poate e valoare ce are Rooney...
United sucks. Cat bulan sa aiba runii?![]()
Un bulan atat de mare incat daca face o Cupa Mondiala reusita ia Balonul de Aur.
Incredibil bulan , da-l drecu` de talent.
Senzational bulan. De vreo 3 ani domina fotbalul englez doar din bulan. Bulanu' sacs!
United sucks. Cat bulan sa aiba runii?![]()
unguru bulan sau ce?
nu imi place deloc iunaitid, dar sa fim seriosi...ronney e in primii 3 atacanti din lume in momentul asta...
bai chelskiotule, cine a fost cu bulanu in tur?
Manchester United a castigat primul trofeu din acest sezon, Cupa Ligii, dupa ce a invins-o in finala pe Aston Villa, scor 2-1. Golurile diavolilor au fost marcate de Owen si Rooney.
Primul dar nu ultimul.