Ma duc miercuri la premiera la Dark Knight asta nou.
Doar vroiam sa va zic cat de boss sunt. ![]()
Ma duc miercuri la premiera la Dark Knight asta nou.
Doar vroiam sa va zic cat de boss sunt. ![]()
L-am vazut.

cum sa-l vezi cand miercuri e premiera mondiala
nici macar cam nu ai putut sa-l vezi
Il am HD, vrei? ![]()
oh, acu m-am prins ![]()
De-aia imi esti simpatic ![]()
Lasati prostiile , uitati-va la un film cu adevarat bun : Intouchables. Sunt multe lucruri pe care le puteti invata din filmul asta. http://www.imdb.com/title/tt1675434/
Si pe-asta l-am vazut
Si nu, nu sunt ironic acum, killarman ![]()
F-A-B-U-L-O-S DARK KNIGHT RISES !
Filmul ultimilor multi ani ! fara indoiala.
The dictator e genial, merita vazul filmul . Personajul pe care Sacha Baron Cohen il interpreteaza e genial de amuzant.
300 parodia este dementiala:))))
Vreau si eu o recomandare de serial care sa se ridice la nivelul astora
Game of thrones
Breaking bad
True blood
Magic City
Suits
Shameless
Misfits
Boardwalk empire
Incearca Shameless varianta UK.
Hell on Wheels, Sherlock, Camelot sau The Pillars of the Earth.
Pentru fanii horor recomand The Perfect Getaway....amazing movie ![]()
Savages - inceput promitator (5-10 minute ) , marca Oliver Stone , sex si violenta dar dezamagire crunta ulterior. Macar finalul sa fi salvat ceva din film dar...
Parca am vazut un remake dupa prostia aia facuta de Pro TV: The Godmother
Apropos de remake-uri: Total Recall avandu-l in rol principal pe Colin Farrell. Poate sunt nostalgic dar varianta originala m-a atras mai mult. Chiar daca l-a avut ca protagonist pe Arnold Varzenegger.
Astept cu mare , mare nerabdare Lawless:
pfff, abia ce l-am downloadat... bine macar ca a fost freeleech
How not to live your life - super comedie, recomand. Episoade de 20m, un serial perfect pentru serile tarzii.
90210 - copilaresc, dar cu un fir oarecum descifrabil. Am rezistat totusi sa vad toate cele 4 sezoane.
Fringe - FBI, cazuri.. alea, alea. Foarte bun.
The Big Bang theory - amuzant. Dar nu-i chiar pe gustul meu.
Toate-s seriale.
How not to live your life - super comedie, recomand. Episoade de 20m, un serial perfect pentru serile tarzii.90210 - copilaresc, dar cu un fir oarecum descifrabil. Am rezistat totusi sa vad toate cele 4 sezoane.
Toate-s seriale.
tara arde si baba se chiaptana
How not to live your life - super comedie, recomand. Episoade de 20m, un serial perfect pentru serile tarzii.90210 - copilaresc, dar cu un fir oarecum descifrabil. Am rezistat totusi sa vad toate cele 4 sezoane.
Toate-s seriale.
De toata laba!In loc de 90210 te poti uita la Dawson's Creek, cu adolescenti credibili, Fringe e un rahat care nu rezista logic mai mult de 8 episoade din primul sezon, How not to live your life e absurd cu spume.N-am vazut nimic din The BB Theory.Seriale bune( unele n-au mai mult de un sezon, pentru ca daca pe american il pui sa gindeasca nu-i ok): Charlie Jade, Babylon 5, Flashforward, Carnivale, Day Break, Taken (de Spielberg, a nu e confunda cu filmele Taken), OZ, The Wire ![]()
Chiar, bah, nu s-a mai certat nimeni pe topicu' asta cam de multa vreme. ![]()
![]()
Nu-s omu' cu serialele, da' imi place mult Dr. House ca personaj. ![]()
Pentru aia care vor sa vada cum se interogheaza un suspect arab, The Unthinkable.
Ca mi-am adus aminte: Star Wars si Star Trek suck big time!
Ca mi-am adus aminte: Star Wars si Star Trek suck big time!
Depinde de varsta. Cand aveam 10-12 ani ma uitam la ele cu placere.