Logic![]()
Ce are Gerard Butler cu femeile lui Pitt? Sa-i bage si Angelinei deshtu'n fund???
Logic![]()
Ce are Gerard Butler cu femeile lui Pitt? Sa-i bage si Angelinei deshtu'n fund???
lol
Din cate imi aduc aminte Jennifer Aniston era iubita lui la acea vreme...si de ce trebuie sa-l crticam pt un gest? Si-a pipait femeia pe fund, unde-i problema?
@ Mik : Semnatura ta e buna de zis la betie...e sursa de ras clar ![]()
Mai incercam eu una , dar mai simpla....Intercontinentalu s-a dezintercontinentalizat
@razvan28, ce legatura are postarea ta cu topicul?
The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader - 7.5/10 ...interesant sa zicem
Mean Girls 2 - 8/10
Tangled - 9/10 calul face tot filmul ![]()
Flawless
Multumesc Vlad ca ai spus de el. Este superb, mai ales ca eu am avut pareza faciala 2 ani la rand cand eram mic. Cred ca deaia mi-am ratat cariera muzicala ![]()
Due Date - 8.5/10 o comedie frumoasa... ceva gen the hangover, sa zicem.
Chiar doream sa-l vad acum. In cazul asta nu ma mai uit . ![]()
Depinde de gusturi , e un film despre balet nu cred ca o sa imi placa nici mie.Idiotii astia din America incepusera cu tot felul de rahaturi gen exteriorizeaza partea artistica din fiinta umana....
Pana atunci , Million Dollar Baby cu Clint Eastwood ....9/10
Black Swan - oi fi eu snob (sau taran, depinde cum privesti), n-am rezistat decat trei sferturi de ora din el.
Inseamna ca n-ai prins scena erotica dintre mila kunis si natalie. SAC !
Deci asta vad maine...
Ba da ca m-a strigat Pisi sa vin repede. Eram dincolo, ma uitam la un HD despre dinozauri. Nu m-a impresionat.
Ba da ca m-a strigat Pisi sa vin repede. Eram dincolo, ma uitam la un HD despre dinozauri. Nu m-a impresionat.
Ce dinozauri?? Segiu Nicolaescu,Horia Moculescu,Ion Iliescu?
@Axl, te credeam om serios!
De cand mi-am luat TV cu player incorporat am mai prins si eu gustul filmelor.
Recent vazute:
Extract - comedie seaca, de seara.
Ala cu bufnitele (nu-i stiu numele exact) - mi-a placut destul de mult.
Love and other drugs - comedie misto.
Ala cu bufnitele (nu-i stiu numele exact) - mi-a placut destul de mult.
Legende din regatul bufnitelor?
Nu l-am vazut, dar mi se pare o mare porcarie sa faci un film cu... bufnite ![]()
Chiar sunt curios sa vad cum e, o sa il iau si eu.
@Daniel
eu am auzit ca e misto ![]()
Boardwalk Empire -o serie foarte buna marca Scorsese
Vozvrashcheniye - un film rusesc din 2003, recomand.
Nu știu dacă a mai fost postat .. The machinist.
Brotherhood 9/10
Legende din regatul bufnitelor?Nu l-am vazut, dar mi se pare o mare porcarie sa faci un film cu... bufnite
Chiar sunt curios sa vad cum e, o sa il iau si eu.
Da, ala. Merita dar doar in format blueray. Sa nu te uiti la TS-uri, dvd-rip-uri.
Da, nu-i rau.
da dinozaurii te-au impresionat ?![]()
Pareau destul de artificiali.