FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1666768697089»
razvan2816.01.2011 20:55
Flawless este despre un fost politist cu pareza care ia lectii de dictie de la un drag queen.

Flawless este de vreo 8 ori mai bun decat Inception.

Acuma nu zic ca si Black Swan o fi, nu l-am vazut inca desi mi-a fost recomandat. Nu ma atrage prea mult subiectul si nici N. Portman sau W. Ryder. Daca o sa-l vad o sa-l vad pentru Vincent Cassel, de care-mi place mult, si pentru Mila Kunis, care promite.

Fiecare cu parerea lui , mie mi-a placut foarte mult Inception si ar fi o prostie sa nu castige Globul de Aur in aceasta seara.Povestea a fost senzationala , iar cand in film mai joaca si Leonardo Di Caprio totul este perfect.

vlad16.01.2011 21:06
Fiecare cu parerea lui , mie mi-a placut foarte mult Inception si ar fi o prostie sa nu castige Globul de Aur in aceasta seara.Povestea a fost senzationala , iar cand in film mai joaca si Leonardo Di Caprio totul este perfect.
MikStelista16.01.2011 21:12

Social network - 8

Butterfly on a Wheel - 6.5...pacat de distributie.

Little Fockers - 8. Foarte simpatic pustiul, seamana cu pustiul din Two and a half men :D

blindica17.01.2011 07:50

Am inteles ca Social Network a fost pe INCEPTION la Globurile de Aur. What the f**k !!!!!?!!

Imagine me and you 7.5/10 ( O comedie/drama/romantica cu o fata care descopera ca este lesbi dupa ce se casatoreste)

Dragos_G17.01.2011 12:02

A castigat 4 globuri in total, cam mult. Chiar si la Screenplay, unde 'Lebada Neagra' dar si 'Inception' au fost mult peste, parerea mea. Pana la urma 'Reteaua de socializare' este doar o biografie.

Korado17.01.2011 15:07

Pentru amatorii filmelor "istorice" Kingdom of Heaven , l-am revazut de curand si parca pare mai bun decat prima data.

vlad17.01.2011 16:15
A castigat 4 globuri in total, cam mult. Chiar si la Screenplay, unde 'Lebada Neagra' dar si 'Inception' au fost mult peste, parerea mea. Pana la urma 'Reteaua de socializare' este doar o biografie.

Este despre un dobitoc evreu care calcat intr-u rahat. In general evreii calca in rahat. Daca nu calca el au alti evrei grija de ei.

Cum sa ia Inception Globul de aur? Poate doar daca concura cu Poker.

razvan2817.01.2011 19:53

Social Network nu a meritat atatea Globuri de Aur , a avut o poveste liniara , practic a fost un documentar si nimic mai mult.E un film de 7 , maxim 8 nu un film de Globurile de Aur.

Inception a avut si o poveste foarte buna , efecte speciale foarte bune si nu in ultimul rand a jucat Leonardo Di Caprio care parerea mea este unul din cei mai buni actori in momentul de fata.

vlad17.01.2011 20:01
Social Network nu a meritat atatea Globuri de Aur , a avut o poveste liniara , practic a fost un documentar si nimic mai mult.E un film de 7 , maxim 8 nu un film de Globurile de Aur.

Inception a avut si o poveste foarte buna , efecte speciale foarte bune si nu in ultimul rand a jucat Leonardo Di Caprio care parerea mea este unul din cei mai buni actori in momentul de fata.

Eu am un dejavu cu nominalizarile astea

In trecut au fost Forest Gump sau Vagabondul Milionar.

Dupa ce eroul american a primat in in preferintele criticilor,a urmat recesiunea de la Hollywood ca atare s-a votat Vagabondul milionar pentru a le induce asiaticilor un orgasm rasplatit cu multi bani. Asiaticii sunt mici dar multi.

Acum vin evreii cu o retea de socializare supermediatizata,fara castiguri mari in primele ziel de viata dar ajunsa la 65 de milioane de utilizatori si evaluata la 40-50 de miliarde. Castigurile sunt direct proportionale cu numarul de utilizatori. Pe globul asta pamantesc mai sunt sufletele care vor sa le vada si altii o poza cu bebelusul sau masina lor pe facebook . Sau cu o vacanta la greci sau turci. Probabil ca o sa avina si Oscarul pentru acest flm iar multi vor fi fascinati de ochelaristul ala in papuci si-si vor crea cont pe facebook.

Acelasi site pentru care Udrea vrea sa plateasca milioane de euro pentru a face imagine Romaniei( de fapt ea crede ca noi suntem prosti si nu stim care-i scopul acelor bani).

Evreii sa se imbogateasca!

dupa Oscar ...Facebook-ul o sa valoreze 100 de miliarde. Probabil ca va atinge si 300 de milioane de utilizatori.

razvan2817.01.2011 22:22

Ar putea fi o conspiratie de genu dam Globul de Aur catre Reteaua de socializare , cota va creste si tu Mark Zuckenberg ne platesti 10 milioane de euro.

Dar de ce s-ar face asta cand Facebook deja e un site de foarte mare succes , filmul nu ar aduce prea multe si in plus filmul nu a fost facut la ordinul lui Mark Zuckenberg.

Totusi e o prostie ca un film precum Inception sa fie detronat de Social Network.

vlad17.01.2011 23:11
Ar putea fi o conspiratie de genu dam Globul de Aur catre Reteaua de socializare , cota va creste si tu Mark Zuckenberg ne platesti 10 milioane de euro.

Dar de ce s-ar face asta cand Facebook deja e un site de foarte mare succes , filmul nu ar aduce prea multe si in plus filmul nu a fost facut la ordinul lui Mark Zuckenberg.

Totusi e o prostie ca un film precum Inception sa fie detronat de Social Network.

@Razvan,banuiesc ca ai vazut filmul. Ce reactie ai avut ? Te-a indignat sau fascinat? Toti cei care au vazut acest film,cu mici exceptii au tras o privire pe facebook intrebandu-se:"cu ce-o fi facut asta atatia bani?"

Care-i mersul sa faci imediat un film despre unul care nu are decat 23 de ani? Cand s-a pus in discutie ideea unui film banuiesc ca Zuckerberg avea vreo 21 de ani. Ce-i filmul asta? Film biografic? S-au facut filme biografice despre personaje care au murit sau care au ani buni in carca si care au avut un impact prin numele lor: JFK,Nixon,HOffa,Ray Charles,Johnny Cash samd. Daca intrebi in afara Americii cum il cheama pe fondatorul Facebook mai mult ca sigur ca nu vor raspunde corect decat 1000 de persoane.

Se va face Reteaua de socializare 2 peste 3-4 ani? Ni se va spune ca Zuckerberg a ajuns la 50 de miliarde si ca i s-a vindecat acneea? Ca i-a mijit parul pe oua?

Ce gen este filmul acesta??? Care-i faza,ca eu unul nu m-am prins.

De ce nu a avut parte Bill Gates de un film? Ar fi mult mai captivant un film despre un oligarh rus.

Globul de Aur pentru asta???? A devenit un fel de imdb acest Glob de Aur? Irelevant si mincinos!

Maye18.01.2011 00:13

Buried 8/10

Dubios de ... dubios.

razvan2818.01.2011 13:20
@Razvan,banuiesc ca ai vazut filmul. Ce reactie ai avut ? Te-a indignat sau fascinat? Toti cei care au vazut acest film,cu mici exceptii au tras o privire pe facebook intrebandu-se:"cu ce-o fi facut asta atatia bani?"

Care-i mersul sa faci imediat un film despre unul care nu are decat 23 de ani? Cand s-a pus in discutie ideea unui film banuiesc ca Zuckerberg avea vreo 21 de ani. Ce-i filmul asta? Film biografic? S-au facut filme biografice despre personaje care au murit sau care au ani buni in carca si care au avut un impact prin numele lor: JFK,Nixon,HOffa,Ray Charles,Johnny Cash samd. Daca intrebi in afara Americii cum il cheama pe fondatorul Facebook mai mult ca sigur ca nu vor raspunde corect decat 1000 de persoane.

Se va face Reteaua de socializare 2 peste 3-4 ani? Ni se va spune ca Zuckerberg a ajuns la 50 de miliarde si ca i s-a vindecat acneea? Ca i-a mijit parul pe oua?

Ce gen este filmul acesta??? Care-i faza,ca eu unul nu m-am prins.

De ce nu a avut parte Bill Gates de un film? Ar fi mult mai captivant un film despre un oligarh rus.

Globul de Aur pentru asta???? A devenit un fel de imdb acest Glob de Aur? Irelevant si mincinos!

Da bineinteles ca l-am vazut nu vorbeam de el daca nu l-as fi vazut.Mi se pare mai mult un documentar , nu un film biografic.Un documentar despre Facebook.

Eu unul am Facebook si trebuie sa recunosc tipu a gandit bine cand a facut reteaua de socializare , adica vreau sa zic ca e foarte bine pusa la punct.Pana si jocurile care sunt pe FB sunt "de socializare" sa zicem pentru ca daca nu ai multi prieteni (vecini) nu poti evolua atat de repede.

Dupa mine tipu a facut un lucru destul de bun cu FB si merita laudat , dar nu facut un film despre el.

gio_stgloria18.01.2011 13:25
Buried 8/10

Dubios de ... dubios.

smecher film, eu i-as da oscar. nota 10

@vlad

ai mare dreptate.

vlad18.01.2011 13:40
Dupa mine tipu a facut un lucru destul de bun cu FB si merita laudat , dar nu facut un film despre el.

Asta spuneam si eu . Nu merita facut un film despre fondatorul facebook. Dupa ce va dona 20 de milarde pentru acte caritabile poti da drumul la un film. Mi se pare de prost gust acest film. Ceva de genul imnului national pe ritmuri de manele.

Nu a inventat asta reteaua de socializare,doar s-a gandit mai mult decat altii si a pus la punct un sistem.

Sau poate nu l-a pus el. nu stim daca el a furat ideea de la studentii aia.Retelele de socializare existau inaintea acestui site de socializare. Probabil ca pe viitor ne vom conecta la sateliti sa aflam informatii live despre anumite persoane. Unii sunt atat de tampiti ca fac cunoscute informatii despre ei cu mare nonsalanta.

Legat de bani,crezi ca unuia care are 1 miliard de euro nu i-ar placea sa aiba 2 miliarde?

Am auzit comentarii de la unii care au vazut filmul la cinema: "Smecher filmul,frate. Smecher ala!"

Pe astea le mai aud si pe strada la noi "smecher ala ,frate.ai vazut ce telefon smecher are. "

Cum a putut fi premiat acest film habar n-am ,doar daca ma gandesc la partea financiara as putea accepta motivatia premierii. Joc prost al actorilor si revin la ideea : de ce trebuie ca toti "bucatarii" sa se faca actori? Ce sa caute Justin Timberlake pe platourile de filmare ? Doar daca o juca intr-un musical prost cu Britney Spears. Dar nu mai zic nimic despre asta vazand ca Fodor ,Abramburica,Cabral sau Viziru sunt "artisti". Bine ca-l mai tine Dumnezeu pe Beligan pe scena!

Maye18.01.2011 13:50
smecher film, eu i-as da oscar. nota 10

Un 8 la mine face mult :)

Pentru ideea asta geniala ar merita ceva premii.

vlad18.01.2011 14:00

Intotdeauna imi vor placea sarmul si misterul lui Yul Brynner. Cred ca ar fi dat o alta prestanta unor filme din ziua de astazi. Ma uit cat se chinuie Di Caprio sa devina actor! Stergea la figurat cu el pe jos un Paul Newman.

N-au invatat nimic astia de la vechea garda.

ktalyn18.01.2011 15:51

Eu abea astept sa apara Hangover2, n-am mai vazut demult o comedie buna...

Dragos_G18.01.2011 19:41

Sunt curios daca vor fi ceva schimbari la oscaruri fata de globuri.

Anul trecut, pentru cel mai bun film, oscarul a mers la Avatar, iar globul la The hurt locker sau viceversa.

Vreau sa vad si The King's Speech.

MikStelista18.01.2011 21:15

Hachiko: A dog's story - emotionant film... 10/10

Daniel-Ionut20.01.2011 11:10
Hachiko: A dog's story - emotionant film... 10/10

100000000000000000000000000/10

gio_stgloria21.01.2011 09:42

The big Lebowski - tare

Mihai21.01.2011 11:15

Gomorrah

blindica21.01.2011 13:06

Am vazut si eu cu intarziere :

Shelter 9,5/10 A fost spooky la serviciu :wacko:

Repo men 9/10

Si o comedie/drama/romance,nu stiu exact unde sa-l asez : Dinner for Schmucks 9/10.

zloty21.01.2011 13:38

I spit on your grave 9/10

«1666768697089»