Dupa mine tipu a facut un lucru destul de bun cu FB si merita laudat , dar nu facut un film despre el.
Asta spuneam si eu . Nu merita facut un film despre fondatorul facebook. Dupa ce va dona 20 de milarde pentru acte caritabile poti da drumul la un film. Mi se pare de prost gust acest film. Ceva de genul imnului national pe ritmuri de manele.
Nu a inventat asta reteaua de socializare,doar s-a gandit mai mult decat altii si a pus la punct un sistem.
Sau poate nu l-a pus el. nu stim daca el a furat ideea de la studentii aia.Retelele de socializare existau inaintea acestui site de socializare. Probabil ca pe viitor ne vom conecta la sateliti sa aflam informatii live despre anumite persoane. Unii sunt atat de tampiti ca fac cunoscute informatii despre ei cu mare nonsalanta.
Legat de bani,crezi ca unuia care are 1 miliard de euro nu i-ar placea sa aiba 2 miliarde?
Am auzit comentarii de la unii care au vazut filmul la cinema: "Smecher filmul,frate. Smecher ala!"
Pe astea le mai aud si pe strada la noi "smecher ala ,frate.ai vazut ce telefon smecher are. "
Cum a putut fi premiat acest film habar n-am ,doar daca ma gandesc la partea financiara as putea accepta motivatia premierii. Joc prost al actorilor si revin la ideea : de ce trebuie ca toti "bucatarii" sa se faca actori? Ce sa caute Justin Timberlake pe platourile de filmare ? Doar daca o juca intr-un musical prost cu Britney Spears. Dar nu mai zic nimic despre asta vazand ca Fodor ,Abramburica,Cabral sau Viziru sunt "artisti". Bine ca-l mai tine Dumnezeu pe Beligan pe scena!