FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arbitrajele la meciurile Stelei.

«123456»
I.N.Money02.10.2006 10:02

Borcea asta este de un cinism fantastic,aseara se contrazicea cu tot studioul ca nu a fost penalty nici la Margaritescu cand s-a si dat,nici in min 45 la faultul lui Radu Stefan asupra lui Buga!

Cu asemenea invitati nici nu ai cum sa rezisti mult pivindu-le aberatiile.

Bogdan4Steaua02.10.2006 10:50

Inseamna ca nu ati vazut minutul 91. :roll:

Concluziile celor de acolo: trebuia penalty la faza cu Ghionea, penalty si la faza cu Goian si un cartonas rosu la o intrare a lui Nesu. Am ramas masca. Ar trebui sa ia atitudine conducerea noastra pentru ca Minutul 91 are din pacate cea mai mare audienta si dezinformeaza in fiecare saptamana. La meciul cu Dinamo au declarat la unison ca eliminarea lui Thereau a fost perfect justificata. Este bataie de joc. Dinu nu are ce cauta la o emisiune de sport care se vrea impartiala. Se induce ideea ca la fiecare meci, Steaua e avantajata per ansamblu desi nu este cazul de cele mai multe ori.

***alex***02.10.2006 19:10
Tocmai am propus colegilor sa fie facut un articol principal pe una din coloanele de pe prima pagina in care sa monitorizam aceste greseli si sa fie updatat dupa fiecare etapa/meci cupa Romaniei.

Il vom avea in curand!

Se mai aude ceva? Treaba a devenit serioasa si avansul pe care il are Dinamo se datoreaza si arbitrilor!

puyol02.10.2006 19:16

Unul dintre cei mai suparati jucatori din lotul Politehnicii Iasi era argentinianul Alejandro Gavatorta. Acesta a intrat in vestiar si le-a cerut scuze coechipierilor sai. "A fost fault la Ovidiu Petre. L-am impins. Imi cer scuze, era sa pierdem din cauza mea", le-a spus argentinianul din lotul lui "Poli" colegilor sai. (Razvan Rotaru)

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

ba da cam multe blaturi facem... :D

_yang03.10.2006 21:06

Da asa e... A fost platit tusierul ca el a ridicat fanionul ca centralul nu vazuse !

Gaby08.10.2006 10:08

SportTotal ar trebui boicotat macar pe acest site dupa aceasta stire:

Liga I

Steaua S-A DESPARTIT DE Panait

Olaroiu l-a exclus pe fundasul transferat de la FC Vaslui in aceasta vara, impreuna cu Vali Badea, dupa ce a aflat ca jucatorul a consumat mai multe sticle de bere, refuzind ulterior sa se duca la echipa a doua.

Tehnicianul l-a folosit pe Panait intr-o singura partida, cea cu Farul, incheiata cu victoria stelistilor, scor 3-0.  

Autor: Sport Total  

Publicat pe www.spt.ro Vineri, 6 Octombrie 2006.

(http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=13176)

ESTE FALS !

I.N.Money08.10.2006 10:24

Este o stire plecata de la ziarul Libertatea,sa vedem in zilele urmatoare daca este adevarat..

FANATIK RED-BLUE08.10.2006 11:45

Parerea mea: ar trebui concediati aproape toti arbitrii din Liga I si sa vina cei din ligile inferioare sa ne arbitreze. Numai asa s-ar putea sa fim toti corecti.

miro17.10.2006 13:45

arbitrajele sunt contra Stelei.cu cat suntem mai iubiti in europa, cu atat sunte mai urati in tara.arbitraja pro Dinamo,rapid, la naiba cu ele. le e frica ca cu arbiraj corect pierd.

LASII

_yang26.10.2006 09:44
SportTotal ar trebui boicotat macar pe acest site dupa aceasta stire:

Steaua S-A DESPARTIT DE Panait

Olaroiu l-a exclus pe fundasul transferat de la FC Vaslui in aceasta vara, impreuna cu Vali Badea, dupa ce a aflat ca jucatorul a consumat mai multe sticle de bere, refuzind ulterior sa se duca la echipa a doua.

.

Panait a jucat aseara...

sergiu_titan28.10.2006 06:36
arbitrajele sunt contra Stelei.cu cat suntem mai iubiti in europa' date=' cu atat sunte mai urati in tara.arbitraja pro Dinamo,rapid, la naiba cu ele. le e frica ca cu arbiraj corect pierd.

Unde a fost nedreptatita clar Steaua la arbitraje in afara meciului cu Dinamo. Unde ai vazut tu ca ne-a parlit arbitru cap coada, unde a fost arbitraj total impotriva Stelei si aici ma refer si la maniera de arbitraj nu numai la greseli flagrante pentru ca eu nu am vazut ca Steaua sa fie oprita cand ataca, sa fie segmentat jocul, sa dea la orice contact fault. Am vazut arbitraje proste dar cu greseli in ambele parti in unele meciuri mai spre noi( rapid, pitesti,Vaslui) in altele mai impotriva noastra(Iasi) doar cu Dinamo a fost puscarie curata, curata.

dbd28.10.2006 09:17

in majoritatea meciurilor am fost neindreptatiti

dar lasa-i pe ei sa creasca cu blaturi si fara faima

Fane Berceni02.01.2007 17:49

Steaua a fost nedreptatita clar in meciul cu Dinamo din 20 septembrie 2006 de catre arbitrul Sorin Corpodean(sau mai bine zis:"Porcodean").Acest arbitru a stiut sa arate cele 2 cartonase rosii lui Thereau si lui Nicolita de la Steaua,dar lui Tames de la Dinamo nu s-a gandit sa-i arate al doilea cartonas galben in prima repriza,ceea ce ar fi dus automat la eliminarea acestuia.Eu nu inteleg nici acum cum a putut acest arbitru sa-l elimine atat de usor pe Nicolita in a doua repriza,doar din motiv ca nu a asteptat fluierul sau ca sa reintre pe teren.

Astfel,cu doi jucatori in plus,e si normal ca Dinamo sa profite si sa ne invinga cu 1-0 in minutele de prelungire,asa cum s-a obisnuit in ultimii ani.Mai mult,acest arbitru e destul de vinovat pentru incidentele dintre suporteri care au urmat la acest meci.Pentru a nu mai exista aceste incidente intre suporteri,discutii si fel de fel de comentarii la finalul unui meci din campionat,sau la finalul unei etape,ar trebui ca la orice meci din Liga I sa nu mai asiste vreun arbitru din Romania,ci fiecare meci sa fie condus de arbitri straini,mai ales derby-urile importante(Steaua-Dinamo,Steaua-Rapid sau Dinamo-Rapid).

Noi,adevaratii stelisti,vom incerca sa uitam cat mai repede acest meci neplacut cu Dinamo si sa-i invingem in returul din Ghencea,iar in anii care vor veni,sa speram ca vom recupera si deficitul de 6 victorii cu care "cainii rosii" conduce pe Steaua in palmaresul meciurilor directe(39-33).

axl2303.01.2007 10:16

nu-mi pare ca Steaua a fost lovita de arbitraj sezonul trecut, cred ca se exagereaza mult in topicul asta. nu-mi aduc aminte de o partida in care sa fi fost scandalizat de arbitraj, daca s-au facut manarii s-au mentinut in limitele "bunului simt". poate un pic in primul meci cu real, da' daca ma gandesc bine, nici atunci.

***alex***03.01.2007 11:03

Inseamna ca nu ai vazut meciurile!

gone03.01.2007 11:33

Le-am vazut si in afara de meciul cu Dinamo nu am fost dezavantajati.

***alex***03.01.2007 14:18

Atunci iti aduc aminte de meciurile cu Poli(tur), Poli Iasi, Pandurii. Ar mai fi si cel cu Rapid, insa acolo s-a gresit de ambele parti. Apropo, nu vorbeam cu tine, decat daca axl23 si gone sunt una si aceeasi persoana.

gone03.01.2007 16:02

Pe total nu am fost dezavantajati anul asta. Am raspuns pt ca nu imi plac scuzele astea.

***alex***03.01.2007 17:56

Fara multe dintre erorile de arbitraj, avansul dinamovistilor era undeva la 6-7 puncte si acum nu mai erai asa suparat pe Olaroiu.

gone03.01.2007 23:05

Dar daca aribtrul dadea penalty la Pitesti? La ce distanta eram de Dinamo? Au fost greseli si impotriva noastra dar si in favoarea noastra. Per total nu am fost dezavantajati si nici avantajati.

I.N.Money04.01.2007 01:32

@Gone

Probabil el se refera la nenumaratele decizii "dubioase" ale arbitrilor in meciurile disputate de Dinamo in aceasta toamna care au facut pe langa pasii nostri gresiti ca distanta sa fie atat de mare.

gone04.01.2007 09:03

Sincer nu stiu daca am vazut 2 meciuri ale lui Dinamo in Liga 1 (in afara de cel cu Steaua, evident). Dar nu e bine sa cautam scuze dand vina pe arbitraje (asta fac aia de sub pod). Adevarata problema a fost CL si meciurile in deplasare. In Anglia, Arsenal si Liverpool au avut probleme mari in campionat dupa un meci de CL.

***alex***04.01.2007 11:43

Sincer cred ca nu ai vazut 2 meciuri ale Stelei in Liga 1 (in afara de cel cu Dinamo). Daca nu e bine sa cautam scuze dand vina pe arbitraje, atunci sa ne dezavantajeze in toate meciurile din retur ca pentru tine vinovati ar fi tot jucatorii sau antrenorul.

c.ronaldo1704.01.2007 11:47

Am avut multe meciuri in care ne-au furat arbitrii, dar in meciul cu catzelushii, ne-au furat cu nesimtziere...

gone04.01.2007 12:20
Sincer cred ca nu ai vazut 2 meciuri ale Stelei in Liga 1 (in afara de cel cu Dinamo). Daca nu e bine sa cautam scuze dand vina pe arbitraje, atunci sa ne dezavantajeze in toate meciurile din retur ca pentru tine vinovati ar fi tot jucatorii sau antrenorul.

Mai baiatule, am vazut mai multe meciuri pe stadion decat ai vazut tu la televizor. Nu te da rotund. Nu ma fa sa numar cate greseli au fost in favoarea noastra sau cate decizii la limita s-au dat pentru noi.

«123456»