Sunt de parere ca Nesu nu a faultat la faza loviturii libere de la 1-1...galben la intrarea jucatorului de culoare(faza ratarii lui Jovanovik)
Sunt de parere ca Nesu nu a faultat la faza loviturii libere de la 1-1...galben la intrarea jucatorului de culoare(faza ratarii lui Jovanovik)
Clar nu a faultat Nesu, Sa Pinto l-a pacalit pe Ivanov, Nesu statea saracul cu mainile in aer fara sa il atinga si la faza cu jucatorul de culoare a fost fault extrem de clar, moment in care jucatorii nostri s-au oprit o secunda crezand ca va fi acordata o lovitura libera, de aici si pericolul iscat la poarta noastra.
Daca dadeau gol din faza aia il spurcam acum cu totii... Tre' sa mai ai si noroc ca arbitru
semi-offtopic: facem un topic si despre arbitrajele rivalelor? ca parca azi n-a prea fost offside la jucatorul Jiului, in meciul cu dinamu...
Si desi am castigat cu 3-0 la Arad, am avut un 11m cand portarul Tudor l-a faultat pe Nicolita!
Nu cred ca a fost fault acolo... Ca si etapa trecuta am avut parte de un arbitraj destul de bun...
Dupa o perioada de arbitraje bune, salomir a arbitrat execrabil si de o parte si de cealalta. Intai a gresit pentru noi, pe urma pentru ei.
Cum zicea si Meme.. In Europa suntem respectati mai mult decat in Romania!
nu vad cu ochi buni delegarea lu' 'corcodel' la meciu cu patrupedele, presimt k o sa strice meciu' si k va fi un arbitraj gazdar .... ne'a mai facut'o el la un meci cu astia !
Ma surprinde ca ai nostri nu au cerut alt arbitru,au si uitat ca acest Corpodean si-a batut joc de noi in prima etapa la Timisoara?
El,ajutat de asistentii lui care nu ne lasau sa ne apropiem de poarta.
Se pare ca la acest meci va trebui sa jucam si impotriva arbitrilor...
In alte campionate sau in cupele europene sunt niste t iganii formidabile facute de arbitri. Ma uitam ieri la un gol inscris impotriva lui Sporting printr-un hent obscen, o pasa de handbal. Si individul in negru n-a vazut. In Romania ar fi fost fugarit pe strazi si tras in teapa.
E hotie in arbitraj, dar trebuie sa recunoasteti ca uneori chiar nu se vede decat dupa cateva reluari TV cu zoom si unghiuri diferite. Are arbitrul asa ceva la dispozitie?
lasa ca pana acum ati jucat CU arbitrii ..
MachedonuRAPID,sa nu exageram. Au fost atat greseli in favoarea noastra cat si greseli impotriva noastra. Asa cum ati avut si voi la meciul cu U Craiova. Am observat ca mai nou rapidistii pun insuccesele lor pe seama Stelei si mi se pare absurd.
S-a creat in sanul echipei voastre o stare de nervozitate si o frustrare care duce la un joc dur practicat de cativa dintre jucatori(Rada, Sapunaru, Constantin, V. Moldovan). De multe ori acesti jucatori ar trebui pusi la punct de catre arbitri dar nu prea se iau masuri. Eu am un sfat: fiti mai atenti la jocul vostru pentru ca uitandu-va doar in ograda vecinului veti iesi definitiv din lupta pentru titlu.
Sa nu uitam diseara vom juca si impotriva "Fantei de lumina" ![]()
Corpodean deja o are promisa de la JJ care l-a amenintat ca daca ne fura coboara si il alearga pe teren.
Din pacate, am avut dreptate...
Corpodean deja o are promisa de la JJ care l-a amenintat ca daca ne fura coboara si il alearga pe teren.
doar ca Gigi a uitat sa se tina de cuvant....
au arbitrat meciul de aseara in favoarea lui Dinamo....si corpodean si tusierul ala ungur sau ce naiba era ......
corpodean l-a protejat pe Tamas caruia trebuia sa-i arate si cel de-al doilea galben, dar in schimb l-a eliminat pe Thereau imediat pt ca s-a harjonit cu nush care de la Dinamo la o lovitura libera...in puii mei ca de impinsaturi sunt pline toate meciurile la loviturile libere din preajma careului...
[/size]SUNTEM INSEPARABILI.
A spus Mihai Stoica. Si are dreptate. Vor reusi cu totii sa treaca peste asta si va arata lumii intregi forta grupului de la Steaua.
La TV Sport Special, dupa conferinta de presa, in studio se afla un ziarist de la Prosport care afirma ca Steaua nu a fost dezavantajata ieri ba mai mult, vorbeste despre avantajari in meciurile cu Rapid si Arges(nu are rost sa ii amintim de eliminarea lui Rada, offside-ul la Badea, offside-ul la Coman, etc.). Nu pot sa nu remarc reactia celor de acolo care sunt de parere ca nu am fost dezavantajati(inclusiv in ziar). Este incredibil cat de mizerabili sunt cei de la Prosport.
Cel mai infect arbitraj de cand ma stiu eu!
Despre meciul cu Dinamo ce sa mai spunem... Traiasca UTC,Politia si Jandarmeria Romana...
Carte de vizita Sorin corpodean.

"grasu 76 Says:
September 22nd, 2006 at 11:23 am
veniti va rog in Alba sa vedeti cine e corpodean
toata lumea din fotbalul judetean stie ca corpodean este spagar.
daca ii veti intreba pe arbitrii din Alba, ma rog, fostii ca actualii sunt promovati de el, veti descoperi si cati bani a luat corpodean pt meciurile arbitrate.
probabil ca ii este frica ca adevarul iese la iveala, ca altfel nu se poate explica lipsa lui de reactie la acuzatiile ce-i sunt aduse.
si inca ceva: de ani de zile corpodean este seful AJF Alba( spre rusinea mea nu stiu daca mai este) si decide dupa bunul plac ce arbitru din judet trebuie promovat si care trebuie oprit….ca tot se vorbeste despre pilele din arbitra
si DA, corpodean este dinamovist, dar atunci cand primeste bani nu mai are mama nici tata.
a furat si el pt cei care l-au platit mai mult, probabil cu un plus pt Dinamo( statisticile o confirma)"
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/tolontan/2006/09/22/eroarea-lui-corpodean/
Din multimea de talkshow-uri sportive de aseara am ales pentru inceput ProsportShow pe Prima. S-au discutat toate fazele de la Iasi, moderatorii fiind corecti, nu a fost 11m la Ghionea era in afara careului, la Goian au marit imaginea din unghiul in care s-a filmat meciul si daca Goian l-a atins pe iesean, mai mult l-a mangaiat, nici vorba de tragere. Apoi 11m pt Steaua corect, eliminare pentru cel care l-a faultat pe Nesu.
Putin mai tarziu la antena 1, la recurs, aceleasi faze: la prima au judecat corect, pana si Borcea recunoscand ca nu a fost contact in careu, la eliminarea lui Goian si 11m Stelei, sa vedem, decizii discutabile, nu e clara imaginea. Mai ramaneau cele doua faulturi din final pe care Argaseala le solicitase. I s-a promis ca se vor da dupa publicitate. Dupa publicitate insa, Ioanitoaia a inceput sa citeasca mesaje, Borcea era suparat ca nu se vorbeste de Dinamo... unul dintre mesaje era "Cat timp vor lipsi Nesu si Stancu?" , la care Argaseala a spus "Maine vor face un control, au fost faultati dur, la niste faze pe care le-am solicitat si nu s-au dat", iar replica lui Ioanitoaia a fost "Avem o groaza de faze, daca le dam pe toate stam pana dimineata" !!!!! Aceasta emisiune devine din ce in ce mai mizerabila, nu mai merita sa te uiti la ea, dezinformeaza lumea, orice 11m clar acolo devine simulare etc.