@n3olitik
A cui baiat?!!? :roll:
@n3olitik
A cui baiat?!!? :roll:
din avalansa ros-albastra de ratari stam in doua erori ? arbitri ne-au defavorizat, insa jocul echipei ne da sperante la titlu si optimile CL
strangi mai multi actionari, carora le ceri in total vreo 3 mil euro pt un an, pe care te angajezi ca ii returnezi intr-un an si jumatate cu dobanda 100%.
apoi cumperi toti arbitri din meciurile tale si ale contracandidatelor, ca sa fii sigur ca termini la peste 20 puncte diferenta de locul 2. pai, sa nu fie investitia in pericol!
astupi gura federalilor batrani cu alti bani, de cei tineri nici o grija, au jucat toti la "noi".
am uitat sa spun, aduci si un antrenor bun, care te-a ajutat anul trecut sa ajungi in UEFA! (oare pentru asta l-au ales pe el?) si un atacant adevarat, dar care nu suporta saua actionarilor si pleaca (dar recuperezi banii dati pe el, sa nu periclitezi investitia!)
si tot asa, pana cand... ajungi sa joci in preliminariile CL cu o echipa adevarata, cu care esti tratat de arbitri ca Steaua de Curpodean, si se duce dracului investitia ta, si te 't in bot toti actionarii care isi vor banii, dar de unde bani daca p... Liga?
mai borceo, abia astept sa te vad la 69 cu curpodenii tai!
am uitat sa spun, platesti si ziaristii si comentatorii sportivi, ca sa laude campioana de carton si sa mai faca si haz de necazurile Stelei! cu selectionerul nu e nici o problema, ca e in cardasie cu actionarul din umbra....
revenind la arbitrajele Stelei, dupa ce ne-am lamurit ca arbitrii sunt platiti de Dinamo si incurajati de mitica, de fiecare data cand ai nostri ataca arbitrii nu fac altceva decat sa ii inraiasca si mai tare.
asa ca Oli, Meme, Gigi, lasati arbitrii in pace. cu ei impotriva ei Steaua obisnuia sa ne rasfete cu vreo 20-30 de ocazii de gol pe meci. acum, cred ca in jumatate de an nu vedem atatea! nu cumva vreti sa dea arbitrul gol?
Pentru că CCA l-a propus pe Corpodean numărul 1 pe lista arbitrilor la UEFA, forul european nu a promovat nici un arbitru din România."Avem promisiunea celor de la UEFA că un arbitru român va intra în primele două categorii", spuneau şefii CCA la finalul anului trecut. Imediat au întocmit şi lista FIFA, nominalizîndu-l pe Corpodean pe primul loc. În luna februarie, cînd s-au făcut modificări în cadrul loturilor de elită, UEFA a luat decizia de nu promova nici un reprezentant al României.
În schimb, în acest moment, în elite class şi în prima categorie a arbitrilor, ambele oferind dreptul de a oficia meciuri de Champions League, se află aproape toate ţările din Europa de Est, mai puţin România, adică Polonia, Rusia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Croaţia.
"A fost o greşeală fatală că au mers cu Corpodean în capul tabelului. Un arbitru retrogradat de două ori la UEFA nu va mai fi niciodată reprimit, pentru că acolo nu e joacă", a declarat ieri fostul şef al CCA, Ion Crăciunescu. Nu mai puţin de 54 de arbitri completează cele mai valoroase două urne de la UEFA, însă cel mai bine clasaţi români se numesc Balaj, Corpodean şi Tudor şi se află în a treia categorie, din care arbitrii conduc doar meciuri de Cupa UEFA şi cele mai slab cotate din preliminariile interţări.
"Cei de la CCA au bătut pasul pe loc în ultimul an şi jumătate. În schimb, i-au dat o mînă de ajutor ungurului Kassai, pe care l-au adus la derby-ul Dinamo - Rapid şi l-au ajutat să ajungă în prima categorie la UEFA. Felicitări!"
Ion Crăciunescu
30 martie 2007
Sursa:GSP
Teoria conspiratiei
Am stat si am analizat astazi ultimele 3 etape, etape in care s-au jucat meciuri importante intre echipele fruntase si am ajuns la niste concluzii din care ne putem da seama cine are si cine a avut pile in trecut la arbitrii si inca se pastreaza relatiile.
*Rapid - CFR - clujenii (numai clujeni nu sunt in echipa aia) au deschis scorul printr-un gol marcat dintr-un ofsaid evident
*CFR - UTA - golul 2 a fost marcat din nou din.. ofsaid
*Craiova - Dinamo - meci in care nici nu tin minte cate penaltyuri trebuiau sa aiba oltenii plus ca golul dinamovistilor a venit dupa o repunere de la margine pe care nu ar fi trebuit sa o aiba
*Rapid - Urziceni - la scorul de 1-1, oaspetii inscriu un gol valabil, dar arbitrul da fault in atac la Coman care fusese jenat de un coechipier
*Poli Timisoara - Steaua - meci in care trebuia sa avem un gol si un penalty acordat
Nu caut scuze pentru jocul prestat de unii jucatori care nu au ce cauta la Steaua, insa diferenta de puncte dintre noi si echipele fruntase nu este reala si nu e facuta pe baza valorii echipelor. Nu am stat sa analizez si etapele trecute in care echipele avantajate mai sus au fost ajutate de arbitrii, insa nu tin minte ca noi sa fi avut vreun meci in care sa beneficiem de acest avantaj.
Alexandru Tudor
Acest jeg si-a batut joc de tot ce inseamna Steaua in seara asta.
Acest jeg a dovedit in seara asta ca nu a favorizat Steaua in meciul cu CFR, pur si simplu e un dobitoc de o prostie pura.
Acest jeg a fragmentat jocul ingrozitor si nu a acordat decat 4 minute de prelungiri. Din cele 4 minute de prelungiri nu s-a jucat nicio secunda.
Acest jeg nu i-a dat galben nesimtitului de bratu care dupa ce a marcat din penalty impusca suporterii Stelei.
Acest jeg nu l-a eliminat pe bratu pt ca a simulat grosolan in doua randuri.
Acest jeg nu a reactionat la simularile grosolane ale lu' ropotan.
Dupa corpodean inca o data suntem furati ca in codru in groapa. Nu inteleg de ce nimeni din conducerea Stelei nu reactioneaza. Este pur si simplu stigator la cer cum ne-a sfidat si cum ne-a ciupit jegul de Alexandru Tudor.
hai sa fim seriosi, nu Tudor este cel care a pierdut meciul....jucatorii nostri de 2 bani l-au pierdut...V-ati obisnuit cu arbitrajele pe care le-am avut pana acum...nu zic ca nu se putea mai bine dar per general arbitrajul a fost bun asa ca sa cautam greselile in alta parte...Atata timp cat Lovin inoata pe teren iar el si Petre nu pot castiga corect un duel, ce pretentii sa mai avem? Uitati-va atent, parerea mea e ca Zapata putea lua rosu la penalty pt ca Danciulescu isi facuse mingea perfect si nu iesise din cadrul portii....este o parere obiectiva...per ansamblu am facut un meci catastrofal si sa nu mai dam vina pe arbitri sau pe cai verzi de pe pereti.... ![]()
Alexandru Tudor
Acest jeg si-a batut joc de tot ce inseamna Steaua in seara asta.
Acest jeg a dovedit in seara asta ca nu a favorizat Steaua in meciul cu CFR, pur si simplu e un dobitoc de o prostie pura.
Acest jeg a fragmentat jocul ingrozitor si nu a acordat decat 4 minute de prelungiri. Din cele 4 minute de prelungiri nu s-a jucat nicio secunda.
sigur...Tudor este de vina ca nu l-a invatat pe Banel sa dea cu piciorul in minge...Tudor este de vina ca Lovin nu stie sa dea o pasa...Tudor este de vina ca mendoza nu stie sa bata un corner....Tudor este de vina ca Radoi alearga de zici ca are 50 de ani...Tudor este de vina pt toate...noi suntem perfecti dar am fost furati teribil !!!
bravos natiune ! halal mentalitate !