...iti aduc aminte de meciurile cu Poli(tur), Poli Iasi, Pandurii. Ar mai fi si cel cu Rapid, insa acolo s-a gresit de ambele parti.
Intru si eu in discutie ... ![]()
Am vazut aproape toate meciurile(am pierdut doar meciul tur cu Timisoara). Putem sa luam sa analizam meci cu meci si vom observa ca am fost dezavantajati numai in meciul cu Dinamo. In rest doar noi ne-am facut viata grea. La Iasi am avut un sut pe poarta.De acolo a inceput totul... Am inceput sa dam vina pe arbitri si sa jucam prost in deplasare. Cu Pandurii si Otelul , atunci cand aveam posibilitatea sa ne apropiem de Dinamo am dat-o in bara...In meciul cu Pandurii iar nu am avut nici macar un sut sanatos pe poarta. Cu Craiova in retur la fel, nici o ocazie clara.Problema e in tactica lui Olaroiu si in modul de abordare a meciurilor din punct de vedere psihologic.Arbitrajul e doar o scuza a jocului nostru prost.Chiar si daca ar fi existat arbitraj ostil tot nu am fi castigat. Cum poti sa castigi un meci daca nici nu ai suturi pe poarta. Asteptam ca jucatorii adversi sa ne lase sa castigam doar pt ca jucam in Liga? Suntem pe primul loc la cartonase rosii.Chiar daca le scadem pe cele din meciul cu Dinamo tot p eprimul loc ramanem.Jucatorii nu au stiut cum sa-si stapaneasca nervozitatea.De fapt nici Olaroiu nu a stiut.
Singurele meciuri in care puteam face ca diferenta dintre noi si primul loc sa fie mai mica au fost cele cu Ceahlaul si Pandurii cand nu am stiut sa jucam, cu Otelul cand am pierdut desi trebuia sa ne facem viata usoara plus meciul cu Craiova din retur cand la fel nu am stiut sa jucam si ne-am distantat la 13p.Cu o asemenea tactica in deplasare nu se castiga meciuri. Am jucat de-a latul terenului ca la handbal in jurul semicercului.Ce asteptam ? Sa adoarma adversarul si asa poate se duce unul din jucatorii nostri cu mingea la picior direct in poarta? Sa spunem ca se intampla intr-un meci sau doua sa nu ne descurcam dar chiar asa sa nu mai castigam in deplasare de aproape 3 luni? Trebuie sa vina Mos Craciun sa faca tactica pentru meciurile de afara ? Nu se poate face chiar si dupa o repriza slaba? Chiar trebuie insistat cu un joc care nu da roade?
In plus stim de 2 ani ca avem cativa jucatori care nu mai fac fata dupa meciuri multe si in plus dupa o eliminare din cupele europene ne trebuie un timp sa ne revenim.Chiar nu s-au putut aduce cativa jucatori cu caracter , cu personalitate care sa umple aceste goluri? Sper ca in campionat sa nu patim si la primavara ca in ultimii 2 ani.Pentru asta trebuie cateva investitii in jucatori in aceasta iarna.