FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arbitrajele la meciurile Stelei.

«13456»
focus04.01.2007 12:32
...iti aduc aminte de meciurile cu Poli(tur), Poli Iasi, Pandurii. Ar mai fi si cel cu Rapid, insa acolo s-a gresit de ambele parti.

Intru si eu in discutie ... :D

Am vazut aproape toate meciurile(am pierdut doar meciul tur cu Timisoara). Putem sa luam sa analizam meci cu meci si vom observa ca am fost dezavantajati numai in meciul cu Dinamo. In rest doar noi ne-am facut viata grea. La Iasi am avut un sut pe poarta.De acolo a inceput totul... Am inceput sa dam vina pe arbitri si sa jucam prost in deplasare. Cu Pandurii si Otelul , atunci cand aveam posibilitatea sa ne apropiem de Dinamo am dat-o in bara...In meciul cu Pandurii iar nu am avut nici macar un sut sanatos pe poarta. Cu Craiova in retur la fel, nici o ocazie clara.Problema e in tactica lui Olaroiu si in modul de abordare a meciurilor din punct de vedere psihologic.Arbitrajul e doar o scuza a jocului nostru prost.Chiar si daca ar fi existat arbitraj ostil tot nu am fi castigat. Cum poti sa castigi un meci daca nici nu ai suturi pe poarta. Asteptam ca jucatorii adversi sa ne lase sa castigam doar pt ca jucam in Liga? Suntem pe primul loc la cartonase rosii.Chiar daca le scadem pe cele din meciul cu Dinamo tot p eprimul loc ramanem.Jucatorii nu au stiut cum sa-si stapaneasca nervozitatea.De fapt nici Olaroiu nu a stiut.

Singurele meciuri in care puteam face ca diferenta dintre noi si primul loc sa fie mai mica au fost cele cu Ceahlaul si Pandurii cand nu am stiut sa jucam, cu Otelul cand am pierdut desi trebuia sa ne facem viata usoara plus meciul cu Craiova din retur cand la fel nu am stiut sa jucam si ne-am distantat la 13p.Cu o asemenea tactica in deplasare nu se castiga meciuri. Am jucat de-a latul terenului ca la handbal in jurul semicercului.Ce asteptam ? Sa adoarma adversarul si asa poate se duce unul din jucatorii nostri cu mingea la picior direct in poarta? Sa spunem ca se intampla intr-un meci sau doua sa nu ne descurcam dar chiar asa sa nu mai castigam in deplasare de aproape 3 luni? Trebuie sa vina Mos Craciun sa faca tactica pentru meciurile de afara ? Nu se poate face chiar si dupa o repriza slaba? Chiar trebuie insistat cu un joc care nu da roade?

In plus stim de 2 ani ca avem cativa jucatori care nu mai fac fata dupa meciuri multe si in plus dupa o eliminare din cupele europene ne trebuie un timp sa ne revenim.Chiar nu s-au putut aduce cativa jucatori cu caracter , cu personalitate care sa umple aceste goluri? Sper ca in campionat sa nu patim si la primavara ca in ultimii 2 ani.Pentru asta trebuie cateva investitii in jucatori in aceasta iarna.

***alex***04.01.2007 13:31

Gata am inteles, stau de vorba cu cei care nu il suporta pe Olaroiu sau stilul lui de joc. Va bucurati la victorii, dar la primul meci mai slab se uita tot si cereti sa plece ori unii jucatori ori antrenorul.

@gone

Sa-ti aduc aminte ce ai scris dupa meciul cu Poli Iasi?

"Arbitrajul a fost prost, noi am jucat prost dar meritam sa castigam.[...] Dinamo fura. Si ce daca fura? S-o f... in gura."

gone04.01.2007 14:05

Omule, eu nu am nimic cu Oli. Sau ma rog, aproape nimic. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca nu stie sa motiveze jucatori si ca e prea prieten cu unii din ei. Oricum, la meciul cu Iasi am fost devazantajati, dar la meciul cu Arges am fost ajutati. Si putem continua. Eu zic ca pe total nu am fost dezavantajati si nici ajutati. Ca valoare suntem peste Dinamo, asta e clar. Diferenta de puncte dintre noi si ei sta in meciul direct, meciurile noastre slabe in deplasare, meciurile dupa CL si noroc javrelor.

axl2305.01.2007 15:36
daca axl23 si gone sunt una si aceeasi persoana.

nu

si Steaua n-a fost dezavantajata de arbitraj, exagerezi.

c.ronaldo1705.01.2007 17:45

frate, ai vazut meciul cu Dinamo??? pe mn meciu' ala ma dispera intruna....

Bogdan4Steaua05.01.2007 18:32

La acel meci s-a dezechilibrat campionatul....si da, acolo am fost dezavantajati clar, cu intentie. In rest...au fost meciuri in care am fost dezavantajati usor si meciuri in care am fost avantajati usor.

Virgil26.02.2007 06:05

Steaua - UTA 0-0/meci disputat la Oradea

Fostul asistent international Dan Lãzãrescu a comentat ieri fazele controversate ale întâlnirii de la Oradea:

Duelul Mihut - Goian, la care stelistii au solicitat penalty în 90 + 3, a fost unul corect. Arãdeanul a atins mingea, pe care a trimis-o înspre linia de aut, dupã care Goian a intrat în apãrãtorul de la UTA.

Iacob, care a marcat în minutul 84, nu se afla în ofsaid în momentul pasei. Este o gresealã clarã a asistentului Gheorghe Sebastian.

1. La faza în care Steaua a cerut gol considerând cã mingea a trecut linia portii, e greu de spus. Asistentul nu avea cum sã vadã, fiind mascat de portar, singurul care putea observa ceva era "centralul".

2. Rãdoi a fost eliminat pe bunã dreptate, numai cã trebuia sã primeascã direct cartonasul rosu si nu doar galben. A fãcut un atac violent, brutal, asupra adversarului.

Sursa : Gazeta Sporturilor

In concluzie, centralul Dan Lucian din Deva si asistentul de la tusa a 2-a,suceveanul Gheorghe Sebastian,cu intentie sau fara,au influentat rezultatul final.In defavoarea Stelei si în favoarea Rapidului,a CFR-ului si oarecum a Dinamo-ului (care în proportie de peste 50 la suta nu mai putea fi ajunsa).

Cine plateste oalele sparte ? Ne încalzeste cu ceva daca Lucian si Sebastian vor fi retinuti câteva etape de la delegari ? Hotul cu un pacat si pagubasul cu 10.

Cred ca se impune în fotbal,asa cum se procedeaza în rugby,luarea deciziilor în fazele litigioase,dupa vizionarea video,imediat dupa disputarea fazelor respective,la fata locului.

Nu se mai poate !

Pâna când sa mai fim la mâna deciziilor eronate ale cabotinilor care joaca rolurile arbitrilor ? (Ca sa citez una din exprimarile favorite ale unui coleg de forum.)

P.S. Citind site-ul Gazetei Sporturilor,se pare ca am gasit cheia anularii golului lui Iacob.Asistentul Sebastian Gheorghe din Suceava,este fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Constantin Gheorghe.

CG este membru al Partidului Conservator,din care face parte si Gheorghe Copos,patronul Rapidului,echipa interesata,ca si Steaua,în obtinerea locului 2 la sfarsitul campionatului.

Baciul ungurean,

Si cel moldovean,

Mãri se vorbirã,

Ei se sfãtuirã

Pe l'apus de soare

Ca sã mi-l omoare

Pe baciul muntean,

Cã-i mai ortoman

S'are oi mai multe,

Mîndre și cornute...

Istoria se repeta.

forever_STEAUA26.02.2007 08:33

@Virgil

Asistentul Sebastian Constantin NU este fiul sefului CCA... Ala e Augustus Constantin...

Asistenul in cauza este fiul observatorului Constantin Gheorghe din Suceava. Acesta din urma este membru "marcant" al PC-ului

MadFroG26.02.2007 10:36

Hai domne' lasati arbitrajele . Steaua nu joaca nimic , iar tactica lui 0-0laroiu este una falimentara.

rwooop26.02.2007 10:45
Hai domne' lasati arbitrajele . Steaua nu joaca nimic , iar tactica lui 0-0laroiu este una falimentara.

TREABA S-A IMPUTIT RAU LA Steaua IAR Oli Gigi SI MM MIROS URAT.

NUMAI UN FEL DE Oleg POATE SA SA REVITALIZEZE Steaua

Bogdan4Steaua26.02.2007 12:53

Virgile, chiar crezi ca UEFA va introduce proba video doar pentru ca am fost noi dezavantajati ieri in meciul cu UTA? Sunt discutii pe aceasta tema, dar o astfel de metoda este extrem de greu de implementat, ba chiar imposibil. Este absurd sa credeti ca aceasta metoda poate fi aplicata preferential. Regulile sunt aceleasi pentru toti, iar o eventuala decizie in acest sens ar trebui aplicata atat pentru meciuri de Champions League cat si pentru meciuri din Diviziile B, C si D. Acest lucru este imposibil de realizat pentru ca prin ligile inferioare, in conditiile in care unele echipe nu au bani nici macar de echipament sportiv, tehnologia necesara este exclusa din start. La cate echipe sunt intr-o tara anume, Federatia de fotbal ar da faliment incercand sa asigure conditiile necesare probei video.

Noi trebuie sa jucam fotbal, nu bambilici. Ne anuleaza un gol? Mai dai trei.

danielcristian26.02.2007 13:52

@Bogdan4Steaua

Eu nu cred ca ar fi atat de dificil de introdus acest sistem ,la inceput la nivel de meciuri intertari,cupe,etc.,in campionatele similare ligii 1 din toata lumea(pt ca acolo sunt bani),iar cu timpul ,daca e cazul si la diviziile inferioare(aici oricum miza e mult mai mica,dar ma rog).Dar eu cred ca ei au interesul de a ramane totul asa,intrucat in felul acesta pot influenta ,cand e cazul, unele rezultate.

Bogdan4Steaua26.02.2007 14:22

Nu poti sa aplici sistemul preferential. Regulile sunt aceleasi, indiferent de nivelul competitiei.

vitezistii26.02.2007 14:42

Haideti sa lasam arbitrii.Altadata noi am fost avntajati.Treaba e ca echipa nu joaca nici o urma din ceea ce se numeste fotbal si in loc sa vedem ca avem un antrenor in capabil mutam discutia numai si numai catre arbitraj.Parca arbitrii sunt de vina ca nu avem nici un mijlocas de valoare si jucam la bubuieala si ce o iesi.

Virgil26.02.2007 15:04

@ forever_STEAUA

Imi cer scuze pentru eroarea comisa.

Faptele însa ramân.

Hassan26.02.2007 15:14

Da, am fost dezavantajati de arbitru.

Da, ni s-au anulat doua goluri perfect valabile. Insa, in cazul unui oponent care nu a tras pe poarta noastra vreodata (a fost ocazia lui Simion, pe langa) si in cazul aceluiasi joc fara nici un pic de viziune, cu mingi bubuite pe fundasii centrali adversi la un fel de "fi ce-o fi, poate gresesc", chiar credeti ca arbitrajul a fost problema noastra principala in acest meci? Da, arbitrajul a fost execrabil, greseli elementare. Insa nici noi nu am aratat prea mult :(.

***alex***26.02.2007 16:24
Noi trebuie sa jucam fotbal, nu bambilici. Ne anuleaza un gol? Mai dai trei.

Am dat doua si ni s-au anulat! Cate trebuie sa dam ca sa primim si noi unul? E ca la fotbal in fata blocului, la trei cornere ai un careu (in cazul de fata la 3 goluri anulate primesti unul ) ?

Bogdan4Steaua26.02.2007 17:04

Admitand ca sunt greseli umane(nu intentionate), la primul gol era greu pentru tusier sa vada. La al doilea gol, asistentul nu avea voie sa greseasca.

Repet: nu discutam despre rezultat, nu discutam despre arbitraj, ci despre prestatia din teren, prestatie care a fost lamentabila, departe de ce se vrea la o echipa cu pretentii de Champions League.

***alex***26.02.2007 17:08

La al doilea gol nu stiu cat de umana a fost greseala.

Daca Stelei i se acorda ieri cel putin un gol si castigam, spiritele erau mult mai linistite acum. Se aprecia ca am castigat desi jucasem cu un om mai putin, nu se mai critica atata de mult si de obsesiv.

Bogdan4Steaua26.02.2007 17:16

Nici vorba. Chiar daca am fi castigat, jocul sufera, si nu este vorba doar de forma de moment. Ieri am jucat cu UTA. Dar gandeste-te ca urmeaza meciurile cu Rapid si Dinamo. Gandeste-te ce s-ar intampla in cazul unui esec in fata lui Dinamo pe propriul teren(Doamne fereste!) :!:

***alex***26.02.2007 17:27

Pana la meciurile cu Rapid si Dinamo mai sunt altele si este timp sa ne revenim.

In alta ordine de idei :

În cursul dupã-amiezii zilei de azi, 26 februarie a.c., am încheiat analiza casetelor video ale tuturor celor opt meciuri jucate pânã acum în cadrul etapei a 20-a a campionatului Ligii I.

Am constatat, fãrã putințã de tãgadã, cã arbitrul Marian Salomir și, respectiv, arbitrul asistent Sebastian Gheorghe au influențat, prin deciziile lor eronate, rezultatele meciurilor Oțelul Galați – AFC Unirea Valahorum Urziceni și, respectiv, FCM UTA Arad – FC Steaua București.

Sesizând acestea, i-am reținut de la delegãri la meciuri de Liga I pe oficialii mai sus amintiți.

Totodatã, vreau sã prezint scuze publice celor douã echipe defavorizate, AFC Unirea Valahorum Urziceni și, respectiv, FC Steaua București, care au pierdut puncte importante în lupta pentru atingerea obiectivelor pe care și le-au propus.

Prezint aceleași scuze publice tuturor echipelor defavorizate în mod flagrant de arbitri sau de arbitrii asistenți în cursul acestei ediții de campionat și îmi exprim speranța cã, în etapele care vor urma, ierarhiile vor fi decise exclusiv de jucãtorii ce vor evolua pe teren.

In încheiere, țin sã asigur toate cluburile și întreaga opinie publicã nu numai de totala imparțialitate a mea și a CCA, ci și de faptul cã, în cazul consemnãrii altor prestații lamentabile ale unor arbitri sau arbitri asistenți, aceștia vor fi sancționați de CCA cu maximã asprime.

Gheorghe Constantin

Președintele CCA

sursa: FRF.ro

Punctele oricum sunt pierdute.. retinerea de la delegari era evidenta.

vacarm26.02.2007 17:27

E greu...foarte greu...e chiar asa de greu (mama dracului????)sa vada "cineva" lucrul pe care il vad toti???? Steaua a fost dezavantajata clar de arbitri in meciul cu UTA, intentionat sau nu, acum nu mai conteaza, punctele tot nu le luam inapoi! M-a deranjat insa mult chiar foarte mult ceea ce a facut presedintele CCA: si-a cerut scuze....asta nu trebuia! A vrut sa fie mare cu un gest mic...scuze nu se cer acum...e ca si cum ai ucide pe cineva si apoi ti-ai cere scuze familiei...putin imi pasa si de faptul ca vor fi sanctionati cei ce au gresit(sau furat!) Trecand peste asta..chiar daca am fi castigat...sincer era inutil...eu unul mi-as dori o eliminare cu Rosenborg dar cu un joc superb decat o victorie cu UTA intr-o maniera de rahat! De ce sa ne ascundem dupa coada? De ce sa ascundem mizeria sub pres? Olaroiu a imprimat stelutei noastre un joc gri...Steaua nu joaca nimic...spuneti-mi la meciul cu UTA cum v-ati simtit? Eu unul am fost frustrat, nervos chiar; cand imi amintesc de emotiile cu Valencia, de bara lui Dica de atunci, de meciurile cu protassov pe banca...ce frumos...e poate cea mai frumoasa perioada(ca joc) a Stelei de cand stiu eu(SI MA UIT LA MECIURILE Stelei DIN '98)...cat de de mult pare si cat de aproape era...Olaroiu nu e domnilor Oleg...si mai grav...Steaua numai e ce a fost...uitati-va ca am ajuns sa ne batem pentru locul 2...uitati-va ca ne chinuim sa batem UTA venita din c...e mult de vorba si inutil...dar cata dreptate avea ala negru` de la Timisoara...forza Steaua mandru ca sunt stelist...

danielac26.02.2007 17:31

orice s-ar spune, ca a jucat Steaua prost sau nu, arbitrajul de la meciul cu UTA a fost sub orice critica, jenant... oricum ne-au furat victoria si cele doua puncte s-au dus in favoarea dinamovistilor.... :(

Virgil27.02.2007 07:24

Arbitri straini la Rapid - Steaua

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a spus ieri cã va aduce arbitri strãini la cele mai importante meciuri din retur.

"Dacã ai nostri au început prost returul, atunci voi miza pe cei de afarã la jocurile-cheie. În primele 3-4 etape nu se pune problema, dupã aceea vor veni", a declarat Constantin "Vâlcea". Prima întâlnire la care vor fi adusi strãini urmând sã fie Rapid - Steaua, programat pe 31 martie.

Sursa : Gazeta Sporturilor

n3olitik01.03.2007 18:37

Nu pot sa cred ca am pierdut 2 puncte datorita baiatului lui Gheorghe Stefan. Ei au fost penalizati! Cu ce ne-a incalzit pe noi ca astia nu o sa mai arbitreze?

«13456»