FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arbitrajele la meciurile Stelei.

«12346»
weeezer_2031.07.2006 18:45

da, nici eu nu inteleg de ce se pune atata accent pe faza cu presupusul offside la Nicolita (si nu stiu de ce sunt atatea dubii, se vede destul de clar ca in momentul plecarii pasei, Nicolita e EXACT pe linie cu fundashul ala... in fine)

da' cine stie, o sa zica Jiji ca a intervenit factorul psihologic, ca Nicolita a preluat, s-a uitat la tusier care a ridicat fanionul, iar dupa aia a tras in portar pt ca stia ca oricum nu o sa fie validat golul si nu s-a mai concentrat baiatul...

oricum, mai multa importanta are ca idee in sine, decat ca si consecinta, si anume ca suntem in continuare, putin cate putin, "ciupiti", de unde se poate, mai un fault, mai uh hentz, mai un galben...

forever_STEAUA31.07.2006 18:48
Sa nu mai dam atata vina pe arbitri. E un obicei prost.

Eu nu dau vina pe arbitri. Dar nici nu pot sa trec cu vederea fazele respective. Am pierdut doua puncte numai din vina noastra, dar asta nu scuza greselile de arbitraj. Daca se va continua asa la sfarsitul turului imi vei da dreptate.

hooltras31.07.2006 18:52

treaba asta cu arbitrajul are mai multe fete, ca sa-i zic asa, daca ne uitam , dupa fiecare etapa cel putin 3-4 echipe (dintre cele care au pierdut)acuza arbitrajul, cred ca meciurile de fotbal ar trebui arbitrate de roboti, sa nu se mai greseasca... daca luam arbitrajul de la campionatul mondial de anul' asta, au fost greseli mult mai grave decat in divizia noastra, si nu cred ca s-a pus problem de furt, poate doar de prostie... :wink: :lol:

***alex***31.07.2006 18:54

Adevarul e ca arbitrii din ziua de azi sunt prea lenti pentru jocul de fotbal care se practica.

skorpio1531.07.2006 18:54

@ hooltras

Deja suntem arbitrati de roboti... :evil:

hooltras31.07.2006 20:58
Deja suntem arbitrati de roboti...  :evil:

astia sunt marionete nu roboti :P daca erau roboti greseau (poate) foarte putin....

skorpio1531.07.2006 21:10

Ma refeream la faptul ca n-au creier :wink:

Virgil01.08.2006 05:56
Sa lamurim ceva mai intai .... nu cred ca Steaua a fost "furata". Corpodean a gresit mai mult in favoarea lui Poli decat a Stelei, dar sa mie nu mi s-a parut ca rezultatul final ar fi fost schimbat din cauza asta.

Despre "fazele litigioase" :

1. Offside la Nicolita in prima repriza parca nu a fost. La limita, dar parca nu a fost. Intrucat a ...

Per total, aproximativ egal as zice, in sensul ca s-a gresit, dar s-a gresit in ambele sensuri.

Sa nu mai dam atata vina pe arbitri. E un obicei prost.

O analiza corecta,impartiala,cu o concluzie pe masura.Sunt de acord cu cele scrise de Streza.

***alex***02.08.2006 06:02

Desi a gresit la meciul Poli Timisoara - Steaua, când a semnalizat eronat ofsaid la Nicolita, asistentul Ionel Popa a fost delegat si la etapa a doua. "Nota primita de Popa din partea observatorului Mircea Salomir este în jur de 8 si am considerat greseala asistentului ca omeneasca. Pozitia stelistului a fost la limita, pe aceeasi linie, si se poate întâmpla sa se mai greseasca. Nu vrem sa terorizam arbitrii", ne-a spus Gheorghe Constantin, presedintele CCA. (prosport.ro)

De asemenea s-au facut delegarile pentru etapa a doua : Steaua - Univ. Craiova: Robert Dumitru (Brasov) - Marcel Savaniu (Sibiu), Cornel Avram (Timisoara) - Victor Stanisteanu (Buzau)

sorin_77705.08.2006 20:45

Arbitrul de centru de la meciul Steaua-Craiova 3-0 mi s-a parut cam haotic... Decizii luate cam aiurea sa zic... A permis niste intrari dure ale oltenilor, nu a sanctionat cu galben o intrare urata la Badea in prima repriza.

Dawson06.08.2006 05:21

La o centrare a lui Cristocea din prima repriza un oltean a respins cu mana din careu. Pare ca s-a ferit in virtutea inertiei, dar mana era destul de departe de corp, el era la cativa metri buni distanta de Cristocea si, chiar daca n-a fost intentie, tot se putea da hent si penalty. Aici o vina insemnata o poarta si asistentul de pe partea respectiva, care a mai gresit in cateva randuri, nesemnalizand cateva intrari dure ale oltenilor si care se puteau solda cu cartonase.

***alex***06.08.2006 17:52

Incep sa cred din ce in ce mai mult ca Sorin Corpodean nu e influentat de altii sa arbitreze intr-o anumita directie, ci ca el atata poate!

Azi in a doua repriza de la Poli Iasi - Ceahlaul, impreuna cu asistentii au oprit din actiune un nemtean la 0-0 aflat intr-o pozitie regulamentara, iar la 1-0 nu a semnalat ofsaid la o ocazie uriasa din 4m tot pentru nemteni. Ca sa nu mai zic ca pe final ii oprea aiurea pe ieseni la unele contraatacuri!

Virgil09.08.2006 13:59

Sper sa avem un arbitraj corect la Liege.Sunt tentat sa cred,insa,ca Ivanov va gresi in defavoarea noastra.Pentru ca "naravul din fire,n-are lecuire".

sorin_77709.08.2006 14:17

@ Virgil

EEEEE, acum de ce esti cobe???? Nu poti sa taci si tu pana dupa meci... Poate ne fura rusul ca te amendez...

Virgil09.08.2006 14:29

Dau berea daca se intampla. :wink:

***alex***09.08.2006 15:58

Cu o bere nu uiti ca te-a furat decisiv rusul si ai pierdut calificarea in caz ca se intampla! :wink:

Doamne Fereste!

Virgil09.08.2006 15:59

Dar cine a zis numai de-o bere,cand eu singur beau un butoi ? :lol:

***alex***09.08.2006 16:01

Prefer sa ne calificam in grupe decat sa beau gratis bere un an sau sa-mi dea cineva 100.000 de $! :D

Virgil09.08.2006 16:04

Tu crezi ca mie imi convine sa platesc butoiul ?

***alex***09.08.2006 16:05

:lol: :lol: :lol:

Atunci...rusul va arbitra corect in seara asta!

forzateaua

Melku09.08.2006 16:07

Nu va mai faceti griji pentru ca le dam doua-trei boabe de nici nu o sa ne mai pese daca da un fault doua aiurea Ivanov. :twisted:

Later edit (dupa meci mai exact)

Nu luasem in calcul sa si luam 2 goluri, situatie in care mi-a pasat de acele faulturi de care vorbeam mai sus, Ivanov pur si simplu m-a scos din sarite si am capatat un respect extraordinar pentru acesti jucatori care in ciuda faptului ca dau de niste arbitri lamentabili ei nu se duc sa le friga un pumn in figura, lucru pe care il faceam fara nici o apasare.

Cooper10.08.2006 14:58

Desi mi-a fost frica de modul in care va arbitra meciul cu Standard, Ivanov a arbitrat excelent, neacordand gazdelor nici macar alea 5 % (dupa cum se spune). Se vede ca Steaua a redevenit o mare forta a fotbalului european, ori UEFA ne mai acorda inca o sansa de a intra in grupele CL. Sa speram intr-un arbitraj favorabil Stelei in retur . :!: (sau cel putin la fel de impartial ca cel de aseara)

giuliano_10110.08.2006 15:07

surprinzator rusul a arbitrat chiar decent in seara trecuta. discret, n-a tinut sa iasa in evidenta, n-a dat cartonase decat atunci cand a fost cazul. eventual i se poate imputa ca a tolerat jocul ceva mai tare al belgienilor dar asta tine deja de maniera lui de a privi jocul nu cred ca a vrut sa-i favorizeze pe belgieni.

ktalyn11.08.2006 19:09

si mie mi'a placut arbitraju' de fapt a fost unu' normal ..! sper sa fie tot asa si la Bucuresti ;)!

Melku11.08.2006 19:12

Eu cred ca m-am uitat la alt meci pentru ca Ivanov m-a scos din sarite, mai aveam putin si aruncam cu telecomanda in televizor, a favorizat un joc destul de dur practicat de belgieni in timp ce al nostru a fost sanctionat cu cartonase, cea mai elocventa faza a fost cea in care jucatorul de la belgieni de culoare a intrat cu ambele picioare inainte recuperand o minge cu care atacantul era sa dea un gol, plus altele. Nu m-a multumit deloc arbitrajul!

«12346»