FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«15678920»
weeezer_2007.08.2006 15:57

"In urma examenului radiologic efectuat luni, Victoras Iacob va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept. Accidentat in meciul de campionat de sambata cu Universitatea Craiova, atacantul Stelei nu va face deplasarea in Belgia. Vom reveni cu alte detalii despre situatia sa in zilele urmatoare."

steauaFC.com

deci, adio Victorash. :cry:

ktalyn07.08.2006 16:12

Sigur ca va juca Oprita si echipa va arata astfel:

Carlos-Marin,Ghionea,Goian,Nesu-Nicolita,Lovin,

Paraschiv,Bostina-Dica,Oprita.

E clar ca fara Radoi si Iacob va fi destul de greu, incepe sa ma ingrijoreze situatia asta :( !!!

***alex***07.08.2006 16:58

Fara Radoi, Iacob, Carlos?, Cristocea? + Ivanov... maine ce urmeaza? :?

I.N.Money07.08.2006 17:15

Din pacate ceea ce s-a intamplat cu Iacob era de asteptat,nu puteam sa atacam grupele cu numai 3 atacanti,dar asta este , ne-am facut-o cu mana noastra.

Cat despre Ivanov cred ca o sa faca un meci bun,stie ca UEFA ii da ultima sansa sa nu mai greseasca.

Daca nu ma insel,acest arbitru a stricat acum la Mondial meciul Portugalia-Olanda. :P

Allleecx07.08.2006 17:17
Fara Radoi, Iacob, Carlos?, Cristocea? + Ivanov... maine ce urmeaza?  :?

sper sa fim cat mai suparati inaintea meciului si foarte bucurosi la finele lui, nu ca la meciul cu Rosenborg cand a fost exact invers!

steauany07.08.2006 17:23

ce modalitati sunt pentru a vedea meciul. trvi nu-l da in direct? o camera,conectie internet rapida,etc ?

sorin_77707.08.2006 17:59

Speram ca Iacob sa joace returul dar se pare ca misiunea pe care o vom avea va fi destul de grea... Nea GG spunea ca decat Radoi este de neinlocuit. Eu sper sa greseasca si sa nu observam nici o absenta in lot, desi e greu, neaspus de greu... :cry:

ktalyn07.08.2006 18:00

Timpu' le va rezolva pe toate, sunt foarte nerabdator

sa inceapa meciu!De 10 ani astept clipa asta, tre sa punem pct aici ! Numai Dumnezeu ne poate ajuta si sper sa fie stelist miercuri...........

Rossoblu07.08.2006 18:12

mai avem nevoie de un atacant de valoare..urgent !

sorin_77707.08.2006 18:29

Oricum nu poate juca in dubla cu Standard... lista e inaintata demult. Din cate stiu numai inainte de grupe se mai inainteaza o lista...Deci doar atunci ne poate ajuta un nou atacant. :cry:

Sa speram ca totusi echipa formata din:

Cernea

Klemi - Goian - Ghionea - P.Marin

Nicolita - Lovin - Paraschiv - Bostina

Dica - Oprita

Ne va reda speranta intr-o calificare in grupele CL.

Mi-am schimbat ideea in ceea ce priveste echipa de start tinand cont si de parerile voastre dar si de absenta din lot a lui Victoras si posibila absenta a lui Carlos.

Virgil07.08.2006 18:35

Eu cred ca e echipa perfecta.Ne vom califica.

end-er07.08.2006 18:51

asta e echipa probabil :)

din pacate, cam avem probleme in toate compartimentele - portar la debutul european practic, Saban cu doar doua in meciuri in picioare, lipsa lui Radoi (care se stia oricum), lipsa lui Iacob care e marea problema si inlocuirea lui cu un atacant (?) teribil de ineficient - sper sa faca un meci mare oprita, ca e mare nevoie de asa ceva din partea lui

sper sa reziste psihic acolo cu totii si sa scoata un rezultat bun pentru ca valoare au si cred ca sunt - ca si echipa - chiar si in conditiile astea - peste belgieni - dar va fi un meci foarte greu

sa dam gol si sa nu pierdem ar fi perfect

Virgil07.08.2006 19:07

V.Argaseala, a spus: "Victoras Iacob a cerut schimbare pentru ca a simtit o durere la genunchi si nu a vrut sa forțeze. Oricum, nu Iacob tine echipa. Steaua este o familie".

Parerea lui Gigi Becali e aceeasi."Steaua nu sta în Iacob. Singura pierdere este Mirel Radoi. Santem mult mai puternici decat anul trecut."

focus07.08.2006 19:42

Sper sa-l vad in atac pe Badea.

_yang07.08.2006 20:10

Si eu...

***alex***07.08.2006 20:32

Dar va fi Oprita...

Badea e mai bun ca Oprita dar are mai putina experienta!

Oprita are mai multa experienta dar e mai slab!

_yang07.08.2006 20:37

Nu cred ca Oprita e mai slab... mizez pe instinctul lui Oli de a juca in fata cu un atacant de careu pursange...

Ayrton07.08.2006 20:46
mizez pe instinctul lui Oli de a juca in fata cu un atacant de careu pursange...

Si care o fi ala?!

Aaa, mda! Iacob intr-un picior... :wink:

Eu cred ca va incepe cu 2 inchizatori in 4-4-1-1 si pe parcurs va schimba sistemul in functie de scor. E posibil sa vedem la un moment dat chiar un 4-3-3 cu Badea varf, iar Dica si Cristocea, "interi".

end-er07.08.2006 22:59
Eu cred ca va incepe cu 2 inchizatori in 4-4-1-1 si pe parcurs va schimba sistemul in functie de scor. E posibil sa vedem la un moment dat chiar un 4-3-3 cu Badea varf, iar Dica si Cristocea, "interi".

sau ceva de genul Badea si Nicolita aripi, oprita impins, Dica si Bostina in spatele lui, Paraschiv singur inchizator

sau optional Cristocea in locul lui Bostina sau oprita si se rotesc jucatorii

dar asta doar pe parcurs si doar daca asa va simti el ca trebuie fortat

sunt convins ca va incepe standard cu 4-4-1-1

I.N.Money07.08.2006 23:00

Exact Ayrton,avem un antrenor care se pricepe la tactica cum nu o fac multi,stie perfect cum sa inchida echipa adversa.

Nu uitati ca returul trecut l-am jucat in mare parte fara Iacob.

flo220308.08.2006 06:23
Fara Radoi, Iacob, Carlos?, Cristocea? + Ivanov... maine ce urmeaza?  :?

intra MM varf impins :lol:

***alex***08.08.2006 06:38

Si uite ca azi se pare ca stergem semnul intrebarii pentru Carlos!

Cernea-Saban,Ghionea,Goian,P.Marin-Nicolita,Paraschiv,Lovin,Bostina-Dica,Badea

Ar fi cel mai bun 11 posibil, dar Oli ii va baga pe Nesu pe stanga si Oprita in atac

FORZA Steaua!!! steag2 dica10 fularsteau2 sprecl2 steaua_ro

Pe astea nu le stiati nu? :wink:

devotee08.08.2006 09:07

BATEM! CASTIGAM! NE CALIFICAM! :D:D:D

ktalyn08.08.2006 09:27

eu zic ca va incepe cu Badea rezerva si'l va baga in ultimele 15-20 de minute! nu cred ca vom primi gol maxim 1. Suntem prea buni pt un club mic ca Standard!.....

bodanelu08.08.2006 09:30

standard nu e un club mic...

«15678920»