bine, e ca voi, nu'mi place sa intru in polemica cu fanii Stelei, n-a fost n-a fost , acum nu mai avem ce face .... sper sa-i spulberam la retur!!! Steaua4ever....!!!!!!!!!!
bine, e ca voi, nu'mi place sa intru in polemica cu fanii Stelei, n-a fost n-a fost , acum nu mai avem ce face .... sper sa-i spulberam la retur!!! Steaua4ever....!!!!!!!!!!
Nu stiu ce le-a venit baietilor astia de pe site d i-au injurat ca la usa cortului pe jucatori, de unde atata nemultumire...Este totusi un joc de INTRARE IN CL, nu o miuta pe langa Sarajevo sau de prin gropile din Stefan cel mare...
...Eu zic sa fim mandri ca ac echipa a ajuns la un pas mic, f mic de CL...
Doamne ajuta pe 23 Aug...E singurul meci care conteaza cu adevarat in sezonul asta...
Simetrie.

Explicati-mi si mie de ce nu au jucat in tricourile noi in meciul de la Liege, ca sincer nu mai inteleg nimic...
@armanovici
Dupa cate se pare acestea sunt tricourile de rezerva...sunt curios sa vad si al trei-le echipament...oricum nu erau chiar asa urate...
Lasa uneori are interventii senzationale gen meciu cu Otelul de anul trecut 1 de la vinclu a scos-o si 2 de langa bara da uneori gafeaza( .
ba lasa-ma naiba ca un portar nu-i posibil sa ia 2 goluri din 2 suturi pe paorta, asta-i meseria lui sa apere ar trebui sa fie constant sa apere macar mingiile usoare, cel mai prost portar care l-a avut Steaua vreodata, si la Boro tot el ne-a mancat...
in legatura cu meciul cu Boro! nu numai Carlos a avut vina lui, ci toata echipa, si Oli! pai ce vreti daca la sfarsit echipa juca in formatia 1 portat, 9 fundasi, si un mijlocas???