meci pe care nu l-am castigat in nici un caz din cauza adversarului, mult inferior, ci din cauza problemelor noastre de ordin psihologic. miza meciului si-a pus amprenta asupra echipei, ne-au tremurat genunchii, nu i-am executat pe belgieni cand si cum era cazul si ne-am complicat viata inutil.
fara a i se putea imputa clar cele 2 goluri, Carlos a dovedit din pacate inca odata ca e un portar mediocru, cu nimic peste ce avem in campionat. sigur ca n-a facut nici o greseala flagranta la goluri dar au fost doua situatii pe care un portar valoros le-ar fi rezolvat. in plus ezita nepermis sa iasa la centrari lucru care incurajeaza echipa adversa sa puna pressiune pe careul nostru.
alta gaura in echipa a fost partea stanga. nesu a fost mereu surprins prea in fata si nici Banel nu l-a sprijinit suficient.
fundasii centrali au avut interventii bune dar au fost si momente de lipsa de concentrare cand au facut greseli copilaresti.
Petre Marin a gresit dupa mine la golul 2 insa s-a revansat prin golul egalizator. in rest n-au fost probleme pe partea lui.
Lovin si mai ales Paraschiv surprinzatori de buni la constructie, multa agresivitate insa destul de usor de depasit in viteza plus ca au avut momente in care au urcat amandoi in atac lasand centrul terenului descoperit.
oprita bun in faza defensiva in prima repriza, in partea a doua a meciului insa a gresit mult... la finalizare a fost de-a dreptul hilar.
Banel si Dica n-au fost in cea mai buna zi. au incercat mult dar le-a iesit putin.
Badea a fost surpriza placuta a meciului... s-a miscat mult, a intrat in combinatii, a fost de cateva ori in situatii bune dar inca n-are noroc la gol.
Cristocea a fost cred cheia meciului in repriza secunda. intrat intr-un moment de avant al belgienilor, a stiut sa tina de minge, sa linisteasca jocul. mi-a placut calmul lui, finetea si precizia executiilor.
Bostina si Baciu au jucat prea putin ca sa imi dau cu parerea despre jocul lor insa cateva cuvinte despre Oli... nu cred ca nu a vrut sa joace cu Saban dar probabil ca inca israelianul nu poate duce fizic un meci atat de intens. pana la urma solutia cu Petre Marin pe dreapta a fost chiar norocoasa, golul acestuia venind in urma unei centrari de pe dreapta cu piciorul stang, executie pe care un fundas dreapta veritabil poate n-ar fi incercat-o. am crezut ca e depasit atunci cand belgienii erau peste noi si echipa parea cazuta psihic dar introducerea lui Cristocea a fost mutarea corecta si a schimbat fata meciului. cred ca l-a scos pe Badea si nu pe oprita deoarece ex-vasluianul obosisese si in ultimele 10 minute nu mai castigase aproape nici un duel si nu mai reusise sa se desprinda de adversari.
in concluzie, dupa ce am vazut eu, a fost un meci pe care Steaua trebuia sa il castige. rezultatul nu e rau totusi; cred ca la Bucuresti nu vom avea probleme. cu o conditie insa: sa se umble la psihicul jucatorilor, sa fie constienti ca sunt echipa mai valoroasa si nu e nevoie decat sa-si faca jocul obisnuit pentru a castiga. aici va conta si sprijinul suporterilor deci cred ca ne vom califica fara probleme.