FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«117181920»
Kristy_Cj10.08.2006 12:02
@ Kristy_Cj

Deja nici tu nu mai esti Stelist. Atata timp cat Carlos este portar la Steaua el trebuie incurajat si criticat dar nu jignit. Asa ca las-o mai moale daca nu vrei sa iei un nou apelativ.

Scuze,n-am stiut ca exista cineva acolo care zice cine e sau nu stelist,sau poate vine careva sa-mi dea si mie un pumn...fiecare are dreptul la opinie...nu mai am nici un comentariu la adresa la Carlos pt ca majoritatea gandesc la fel...eu sunt mai vehement pt ca am jucat pe postul asta de portar si stiu cate sacrificii trebuie sa faci...iar daca o echipa nu are siguranta in portar e ca si o casa fara fundatie,pot sa fie restul excelente tot se va prabusi

Anti Carlos pana la moarte si forza Hamu...

FanSteaua4Life10.08.2006 12:25
eu sunt mai vehement pt ca am jucat pe postul asta de portar si stiu cate sacrificii trebuie sa faci...

Pai vorbeste cu MM poate te ia portar la echipa daca, vad ca esti in tema...si o sa am si eu pe cine sa fluier cand sta in poarta... :roll:

bodanelu10.08.2006 12:26

sau poate ne spui si noua un nume de portar iftin, salariu mic si care sa joace bine...

DanStan10.08.2006 12:31

Fiecare are dreptul la opinie. Dar cui foloseste un potop de insulte ? Si la ce foloseste ? Va apara Carlos mai bine ? Va ajunge Cernea un al doilea Gianluigi Buffon ? Va fi transferat Hamu sau alt portar la Steaua pentru ca unul sau altul il injura pe Carlos ca pe maidan ?

Si mai e o chestie. Gafele unui jucator sunt frustrante pentru suporteri. Adevarat. Dar pentru coechipierii aluia nu sunt ? Daca ala gafeaza jucatorii + antrenorii nu pierd prime superbabane si alte avantaje ? Clubul nu pierde ? Si-atunci astia ce-ar trebui sa faca ? Sa iasa in presa si sa se se injure unii pe altii ? Sau eventual pe vreun site, sa aiba catzeii si milogii motiv sa se pi** pe ei de-atata ras ?

karas_ultras10.08.2006 12:52

Un meci ca acesta se putea castiga daca peste 75% din echipa mergea la turatie maxima. Acest lucru nu s-a intamplat, problema fiind ca echipa a fost conceputa bine teoretic, insa randamentul jucatorilor a fost diferit datorita schimbarii posturilor. Sa ma explic:

1) Orice antrenor zdravan la cap incepea cu Carlos titular. Experienta este net superioara celei a lui Cernea, alta solutie neexistand. Carlos a venit, insa, dupa o accidentare si numai cine nu vrea nu isi aminteste grimasele acestuia la degajari sau plonjoane. Eu cred ca a intrat nerefacut si nu pot fi suspectat de partizanat pt ca marturie stau postarile anterioare de la "Tansferuri 2006", cand concepeam echipa cu un alt portar;

2)Mutarea lui Banel pe stanga si a lui Marin pe dreapta, au stricat randamentul celor doi jucatori: Banel n-a dat o pasa buna (mi se pare si iesit din forma), iar P Marin n-a avut tot timpul plasamentul cel mai bun (vezi golul 2 al gazdelor). Aceste doua mutari au tinut in echipa doi jucatori:pe Nesu, ezitant, dezordonat, intortocheat in gandire, prost suplinit de Banel, si pe Oprita, jucator care din pacate, nu-si revine macar la forma aratata inainte de accidentare, ca sa nu mai spun ca nu progreseaza de nici un fel. Deci, cuplurile Saban-Banel pe dreapta si Marin-Bostina pe stanga ( daca Cristocea era nerefacut)cred ca ar fi dat mai multa siguranta;

3)Dintre toate improvizatiile facute de Oli, cred ca cea cu Badea varf a fost cea mai reusita. Daca vrem sa avem atacant bun, acesta trebuie calit in batalii decisive, nu menajat in amicale. Badea a vrut, a alergat, s-a zbatut, am vazut cu totii ca are sut, n-are insa, fizicul lui lui Iacob pt a se putea lua la tranta cu centralii lui Standard si nici nu se "simte" cu Dica.

In concluzie, daca axul central minus Carlos, au jucat in nota obisnuita de siguranta si fantezie, flancurile au fost vulnerabile.

Si ca un PS la acest post pt domnul MM Stoica: cine n-are batrani, sa-si cumpere! Sa Pinto a obtinut o lovitura libera la marginea careului desi el a faultat, iar Rapajci, a transformat, readucand-o pe Standard in joc...

bodanelu10.08.2006 13:08

@DanStan ai mare mare dreptate!

au si aparut mari critici sa scrie mail-uri la gsp!

alex ripper10.08.2006 13:33

problema lu` Carlos este Cernea.Cernea nu are experienta si nici nu mare valoare.E un portar ok.Din cauza asta el nu poate emite pretentii la un post de titular in poarta Stelei.

Hamu daca e asa mare stelist de ce tot a incercat sa plece?!? Din cauza lu` Gigi? Putea sa arate ca e portar valoros si nu il putea da nimeni afara.Dar el tot a incercat sa plece de la Steaua la o echipa din spatiul ex-sovietic.

sorin_77710.08.2006 13:36
...fiecare are dreptul la opinie...

Anti Carlos pana la moarte si forza Hamu...

Una e sa ai opinii si alta e sa jignesti un jucator al clubului pe care il sustii. Poti sa il critici ti-am mai spus, dar nu sa il faci prost, bufon etc...

In ultima fraza ti-ai aratat practic subiectivismul.

Sexystelista10.08.2006 13:39

Era bine daca era un mic Buffon...(portar Buffon) :lol:

Le gafeaza dar si cand le apara te face sa urli de bucurie(bolta Rapajci).e totusi bine, ca de mult nu am mai trait cu atat intensitate meciurile Stelei...Are si Carlos un aport la treaba asta.

giuliano_10110.08.2006 15:00

meci pe care nu l-am castigat in nici un caz din cauza adversarului, mult inferior, ci din cauza problemelor noastre de ordin psihologic. miza meciului si-a pus amprenta asupra echipei, ne-au tremurat genunchii, nu i-am executat pe belgieni cand si cum era cazul si ne-am complicat viata inutil.

fara a i se putea imputa clar cele 2 goluri, Carlos a dovedit din pacate inca odata ca e un portar mediocru, cu nimic peste ce avem in campionat. sigur ca n-a facut nici o greseala flagranta la goluri dar au fost doua situatii pe care un portar valoros le-ar fi rezolvat. in plus ezita nepermis sa iasa la centrari lucru care incurajeaza echipa adversa sa puna pressiune pe careul nostru.

alta gaura in echipa a fost partea stanga. nesu a fost mereu surprins prea in fata si nici Banel nu l-a sprijinit suficient.

fundasii centrali au avut interventii bune dar au fost si momente de lipsa de concentrare cand au facut greseli copilaresti.

Petre Marin a gresit dupa mine la golul 2 insa s-a revansat prin golul egalizator. in rest n-au fost probleme pe partea lui.

Lovin si mai ales Paraschiv surprinzatori de buni la constructie, multa agresivitate insa destul de usor de depasit in viteza plus ca au avut momente in care au urcat amandoi in atac lasand centrul terenului descoperit.

oprita bun in faza defensiva in prima repriza, in partea a doua a meciului insa a gresit mult... la finalizare a fost de-a dreptul hilar.

Banel si Dica n-au fost in cea mai buna zi. au incercat mult dar le-a iesit putin.

Badea a fost surpriza placuta a meciului... s-a miscat mult, a intrat in combinatii, a fost de cateva ori in situatii bune dar inca n-are noroc la gol.

Cristocea a fost cred cheia meciului in repriza secunda. intrat intr-un moment de avant al belgienilor, a stiut sa tina de minge, sa linisteasca jocul. mi-a placut calmul lui, finetea si precizia executiilor.

Bostina si Baciu au jucat prea putin ca sa imi dau cu parerea despre jocul lor insa cateva cuvinte despre Oli... nu cred ca nu a vrut sa joace cu Saban dar probabil ca inca israelianul nu poate duce fizic un meci atat de intens. pana la urma solutia cu Petre Marin pe dreapta a fost chiar norocoasa, golul acestuia venind in urma unei centrari de pe dreapta cu piciorul stang, executie pe care un fundas dreapta veritabil poate n-ar fi incercat-o. am crezut ca e depasit atunci cand belgienii erau peste noi si echipa parea cazuta psihic dar introducerea lui Cristocea a fost mutarea corecta si a schimbat fata meciului. cred ca l-a scos pe Badea si nu pe oprita deoarece ex-vasluianul obosisese si in ultimele 10 minute nu mai castigase aproape nici un duel si nu mai reusise sa se desprinda de adversari.

in concluzie, dupa ce am vazut eu, a fost un meci pe care Steaua trebuia sa il castige. rezultatul nu e rau totusi; cred ca la Bucuresti nu vom avea probleme. cu o conditie insa: sa se umble la psihicul jucatorilor, sa fie constienti ca sunt echipa mai valoroasa si nu e nevoie decat sa-si faca jocul obisnuit pentru a castiga. aici va conta si sprijinul suporterilor deci cred ca ne vom califica fara probleme.

Virgil10.08.2006 15:32

Ei au fost eroii nostri la Liege :

mic-153369588d62e6e0874f5_660_528_.jpg

Ghionea,Oprita,Goian,Lovin,Carlos.

Dica,Badea,Nicolita,P.Marin,Nesu,Paraschiv.

waste10.08.2006 17:10

Trei brazilieni in randul de jos! :D

ktalyn10.08.2006 18:57

eu vreau sa sesizez un lucru.. arbitraju'...arbitru rus a fost f contestat inainte partidei, da' arbitraju de aseara a fost perfect in opinia mea..!!! asa ar trebui sa fie si in Liga 1!!!

dbd10.08.2006 19:00

altul care viseaza :lol:

Kristy_Cj10.08.2006 20:07
Una e sa ai opinii si alta e sa jignesti un jucator al clubului pe care il sustii. Poti sa il critici ti-am mai spus, dar nu sa il faci prost, bufon etc...

In ultima fraza ti-ai aratat practic subiectivismul.

Scuze poate ca am gresit,nu am avut niciodata intentia sa-l jignesc,dar asta nu-mi schimba parerea despre el...mi se pare un portar submediocru care undeva in Liga 2 ar fi bun

Iar cat despre subiectivism nu cred ca ai dreptate,cred ca Cernea e mult mai bun,dar nu are meciuri jucate

Cat despre faza ca deja nu mai sunt suporter...ce a-ti vrea sa fiu ca pe vremea lui ceasca (traiasca comunismul) nu conteaza valorea,ridicati steguletzele si aplaudati...uite eu nu vreau pt ca nu are valoare de Steaua

Dawson10.08.2006 20:12
eu vreau sa sesizez un lucru.. arbitraju'...arbitru rus a fost f contestat inainte partidei, da' arbitraju de aseara a fost perfect in opinia mea..!!! asa ar trebui sa fie si in Liga 1!!!

Senzational!!! :evil:

Tu n-ai vazut bre ca primul gol l-am luat dintr-o lovitura libera acordata invers???

ktalyn10.08.2006 20:19

hai bre sa fim seriosi ala a fost un fault de la spate al lui nesu...pe contraatac....fault clar...fara dubii..

Dawson10.08.2006 20:26

Du-te la scoala! - ti-as fi spus daca erai milog.

Asa iti spun doar - mai du-te pe stadion! Daca ala a fost fault la Nesu.......... :evil:

ktalyn10.08.2006 20:32

eu n-am vazut la stiri ...sa se vb de faza asta ..una f importanta in economia jocului...n-am auzit pe nimeni sa vb de ea, la toate talk-show-urile care le-am vazut....ai vazut numai u faza asta.. 8O ...mai arata-mi unu care a vazut greseala asta....!!!!!1

***alex***10.08.2006 20:33

Nu mi-ai citit postul inseamna! :lol:

Kristy_Cj10.08.2006 21:02

Gigi Becali: "Carlos nu are o valoare extraordinar de mare"

Gigi Becali, la OTV: "Le-am spus inainte de meci cu un sfert de ora: "Putem rezolva meciul si calificarea in seara asta. Dati gol, nu va aparati". Cand conduc, parca au tendinta sa se apere, nu stiu ce se intampla cu ei. Daca Paraschiv era mai atent, putea marca in ultimele secunde golul victoriei. Al doilea gol, dupa parerea mea, nu trebuia luat de Carlos. Mingea a prins pamant si putea fi aparata. Carlos nu are o valoare extraordinar de mare, dar pune la suflet tot ce se scrie de rau despre el."

No comment...patronul a spus-o cel mai bine

Dawson10.08.2006 21:02
eu n-am vazut la stiri ...sa se vb de faza asta ..una f importanta in economia jocului...n-am auzit pe nimeni sa vb de ea, la toate talk-show-urile pe care le-am vazut....ai vazut numai u faza asta..  ...mai arata-mi unu care a vazut greseala asta....!!!!!1

Fratie, n-am nimic cu tine, dar tu iti faci reper din talk show-uri si emisiuni de stiri???????????????

SteauaToronto10.08.2006 21:19

Incep sa vad ca pe acest forum se inmultesc "oamenii" de varste sub 15 ani...si "oamenii" cu origine la sat...

E doar un avertisment...siteul acesta nu va deveni ca site-ul oficial unde copiii dicteaza legea...

Nu ma faceti sa incep cu banurile!

BlackWoolfy10.08.2006 21:32

Anul asta vom juca in Liga 100% :D:D:D

waste11.08.2006 07:20
Du-te la scoala! - ti-as fi spus daca erai milog.

Asa iti spun doar - mai du-te pe stadion! Daca ala a fost fault la Nesu.......... :evil:

Contactul a fost oricum precedat de un cot in gura aplicat de vulpoiul batran Sa Pinto bichonului Nesu.

«117181920»