FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«1151617181920»
crematory09.08.2006 21:53
:D aveam in vedere Liverpool de acu 1 an cand le-au dat milanezilor 3 goluri in finala
Ayrton09.08.2006 21:56

Bravo Melkule,

Esti [.....]cu capul pe umeri.

Foarte buna analiza ta. Cu o mica exceptie: la primul gol nu este vina lui Carlos 100%. E adevarat ca un portar supervaloros poate scotea acea minge, dar cati astfel de portari exista in lume? Probabil 2 sau 3!Iar la faza premergatoare nu a fost fault! S-a vazut clar la reluare. Carlos nu a fost chiar lamentabil, insa e clar ca se poate mult mai bine!

Exista destui useri aici care au ceva cu Nesu. Eu cred ca s-a achitat onorabil de sarcini, a avut cateva greseli de plasament, insa a rezistat destul de bine, surprinzator pentru mine, atmosferei de pe stadion.

In rest de acord cu tine 100%!

Cristocea mi se pare un superjucator. va fi determinant pentru Steaua in viitorul apropiat!

In general Steaua mi s-a parut putin surprinsa de ritmul meciului. Dar trebuie sa se obisnuiasca pentru ca asta e ritmul de CL! A incercat sa sustina un ritm asemanator, insa de multe ori nu a reusit, rezultand multe pase gresite si recuperari rapide ale belgienilor!

Intervenit,

moderator

sergiu_titan09.08.2006 21:58

Sa fie clar daca portarul nu e sigur si nu ofera o anumita siguranta echipei toti juctorii sunt pusi intr-o dilema ... mai ales in meciuri cu dubla mansa: ori ne aparam ca sa nu luam mai multe goluri sau iesim la joc sa recuperem golul incasat.

Carlos are vina ca nu ofera o anumita siguranta ca nu are 2-3 interventii sigure care sa dea o anumita stare de liniste.

Daca o luam pe partea ca unde erau fundashii ajungem sa credem ca orice sut pe poarta al adversarului e gresala fundashului.

Rossoblu09.08.2006 22:01

Carlos e praf...e mai mult bufon decat portar...

bodanelu09.08.2006 22:04

intrati pe gsp si uitati`va la goluri

la primul gol Lovin si cu Dica s-au ferit de minge in timp ce ei erau in zid.

golul 2: P Marin si cu Goian tineau 2 atacanti in centru si oprita a venit la ei in loc sa`l tina pe rapaici...

Hassan09.08.2006 22:05

2-2, un rezultat foarte bun, pentru un meci in deplasare. Desi in ofensiva s-a vazut un ritm foarte bun, stricat doar de acest....mare minus pe nume Oprita, defensiva, arma forte a Stelei in sezonul trecut si in campania trecuta de UEFA, a dat iar acele semne de nesiguranta ingrijoratoare, care apar intotdeauna la meciurile f.f. importante pentru echipa noastra. Singurul fundas care a fost, dupa mine, fara greseala in seara asta a fost Goian. Dar hai sa incerc sa comentez fiecare jucator in parte.

Carlos: In nota lui obisnuita, la meciuri importante. Nesigur, a luat cel putin un gol parabil. A avut si un reflex bun la alt sut al lui Rapaic, dar a plonjat de forma la ambele goluri si s-a manifestat dupa aia ca un ticnit.

Petre Marin: Bun in ofensiva (aplauze mari pentru gol), dar cam nesigur in defensiva, mai ales la golul 2 unde oprita (?!?!?!) era fundas dreapta

Goian: I M P E R I A L. Aproape fara greseala. Acelasi maestru al duelurilor aeriene, acelasi stalp al apararii. Singurul fundas cu capul pe umeri in seara asta

Ghionea: A fost cam 50/50. A alternat interventiile salvatoare cu unele de-a dreptul comice, de genul cartonasului galben luat si atunci cand i-a scos mingea din maini lui Carlos ca sa o dea in aut. Scapam de el la Bucuresti, ne alegem cu Baciu. Sper sa fie bine.

Nesu: Nu stiu, chiar nu stiu ce mai cauta baiatul asta in primul 11!!! Cu gorica acasa exact la fel a fost, aerian, nu-si acoperea zona, pleca tot timpul in atac, de pe partea lui a venit si atunci, si acum, tot pericolul. Doar ca slovenii erau resemnati, belgienii nu. A si provocat "faultul" de la primul gol, desi nu sunt sigur ca a fost, partea lui insa a fost vraiste totala, in mare parte si din cauza lui. Mi se pare CLAR ca Steaua ar trebui sa joace cu Klemi in dreapta(ca doar de asta l-am cumparat) si cu P.Marin in stanga.

Nicolita: A muncit, ca de obicei, dar e in scadere de forma. Nu ii mai ies pasele, si centrarile scartaie, face preluari in 2 timpi cand altadata suta direct la poarta si dadea gol. Chiar nu stiu ce se intampla cu el. Totusi, impresioneaza tot timpul prin angajament, si isi merita locul de titular. Poate a fost si derutat de mutarea sa in stanga, care am impresia ca Oli a facut-o fiind convins tocmai de labilitatea lui Nesu.

Lovin si Paraschiv: foarte buni, amandoi. Chiar daca in faza defensiva au aratat ca nu sunt inca un cuplu sudat (cu Mirel in teren nu cred ca aveam acele gauri imense la centru care s-au vazut in faza de constructie a belgienilor, intre 0-1 si

2-1), in ofensiva au fost magistrali. Para a fost clar omul meciului, dand f.multe pase bune si reusind si un gol fantastic. Si el, si Lovin au reusit numeroase recuperari in jumatatea adversa, care i-au mentinut pe belgieni in defensiva.

Oprita: IN PLUS PE TEREN! Ratangiu de mare clasa, specializat in "chifle" din interiorul careului advers. Munca, alergare ZERO barat, pase gresite o carca. Altul care chiar nu stiu ce a cautat pe teren..poate accidentarile si lipsa de rezerve au dus la titularizarea lui?!

Dica: Un cuvant: muncitor. Peste tot, in aparare, in atac, la mijloc, filtreaza mingi, intra la atacantii adversi si reuseste deposedari in jumatatea noastra, dirijeaza contraatacuri si paseaza bine.

V.Badea: Promitator, dar totusi parca nu e pregatit de Liga Campionilor. S-a batut bine cu belgienii, dar sunt multe situatii unde s-a vazut ca nu se pricepe sa protejeze mingea, ceea ce Victoras face magistral. Pierdea mingea usor, chiar daca se demarca bine. Poate daca mai e titular in campionat, mai capata incredere.

In mare, o evolutie satisfacatoare a Campioanei Romaniei, care, zic eu, merita sa castige, daca nu rata atat de mult. Rezultatul este bun, dar se putea si mai bine.

La plusuri notez cuplul Para+Lovin care creste de la meci la meci, munca lui Dica si siguranta lui Goian.

La minusuri, Oprita si Nesu, care s-au evidentiat prin absenta (primul) sau greseli si naivitati (al doilea) si Carlos, care continua sa nu dea siguranta echipei. Un mare semn de intrebare si la scaderea de forma a lui Banel, care, desi inca alearga f.mult, pare ca a uitat toata tehnica pe care o deprinsese.

Melku09.08.2006 22:06

Ayrton, caracterizarea lui Carlos facuta de mine e influentata si de prestatiile sale anterioare, ce sa mai, Carlos a gresit in cateva randuri si acum la cea mai mica greseala luam toti foc, problema e ca el nu o sa scape de aceasta "emblema" decat prin multe evolutii constante, bune si fara greseli (eventual goluri luate), dar daca stau bine sa ma gandesc nici macar aceste evolutii constante si bune nu or sa stearga ranile lasate de greselile anterioare pentru ca inceputul de sezonul nu a fost rau pentru el din moment ce nu a luat nici un gol pana la acest meci.

@Hassan

Nu o sa comentez foarte mult sinteza ta dar daca tu consider comic faultul lui Ghionea in momentul in care a luat galben atunci eu consider ca singurul comic esti tu, faultul a fost MAI MULT DECAT NECESAR. Cat despre faptul ca i-a luat mingea din maini lui Carlos exista explicatii - gen, nu s-a inteles cu Carlos, sau pur si simplu nu a avut INCREDERE in el.

Rossoblu09.08.2006 22:09
Ayrton, caracterizarea lui Carlos facuta de mine e influentata si de prestatiile sale anterioare, ce sa mai, Carlos a gresit in cateva randuri si acum la cea mai mica greseala luam toti foc, problema e ca el nu o sa scape de aceasta "emblema" decat prin multe evolutii constante, bune si fara greseli (eventual goluri luate), dar daca stau bine sa ma gandesc nici macar aceste evolutii constante si bune nu or sa stearga ranile lasate de greselile anterioare pentru ca inceputul de sezonul nu a fost rau pentru el din moment ce nu a luat nici un gol pana la acest meci.

n-a luat nici un gol ca n-a jucat !!

Hassan09.08.2006 22:21

@melku

Nu comentezi, dar deja ai gasit ceva de criticat...Sincer Ghionea si Carlos nu se afla la prima "neintelegere", de asta am folosit termenul "comic", pentru ca nu e prima data (mai tii minte la Boro cand Ghionea a sarit sa tipe la el, aproape sa-l bata?, si mai sunt exemple). Cat despre cartonasul galben, iti acord circumstante atenuante, dar eu cred ca faza nu prezenta un pericol atat de iminent, considerand ca ceilalti fundasi aveau timp sa il prinda pe belgian. Ma bucur totusi ca cineva a citit ce m-am chinuit eu sa pun acolo...am incercat sa nu fiu nici prea critic nici prea pozitivist. S-ar putea sa fi exagerat un pic cu Nesu si Oprita, dar asta doar pentru ca iubesc aceasta echipa mult prea mult ca sa vad in tricoul ei oameni care sunt in plus pe teren.

steaua_nbc09.08.2006 22:21

Melkule, hai d-le sa fim seriosi. Pe cine prostim aici. Carlos produce cp un gol pe meci, indiferent ca este amical sau oficial. De cate ori vad mingea la 30 de m de poarta Stelei, nici nu ma mai uit la faza ci il urmaresc atent pe nea Carlos.

Cum este posibil la o lovitura libera plasata la scurt, Carlos aflat pe centrul portii sa ajunga spre minge la o sec. dupa ce mingea a intrat in poarta. Sa nu mai vb. si de golul 2 si din ce unghi a luat gol. La ocazia respinsa in extremis cu degetele, iar era plasat aiurea mult prea in fata, am avut noroc cu carul. Eu m-am saturat.

O echipa care joaca la nivelul Stelei, trebuie sa aibe portar kalumea ... noi ne-am invatat cu Hamu, care nici el nu era sfant in d'ale gafelor, si am uitat ce inseamna un portar de CL. Am uitat de Matin Tudor, ce sigur iesea pe baloane si ce reflexe avea?

Nu e pacat ca si in meciuri in care adversarii pun putine probleme sa lom gol de portar? Nu ma refer neaparat la cel de azi, dar totusi belgienii nu au schitat nimic pana la golul din lovitura libera. Si nu e ca golul luat de Carlos de la Cl. Niculescu, care este un excelent executant, o lov. din unghi un sut parabil si nu f. puternic, iar zidul asezat la o distanta rezonabila de portar, asa incat sa aibe timp sa urmareasca mingea dupa ce aceasta a trecut de zid.

alex4steaua09.08.2006 22:30

Meciu s-a terminat nu mai avem ce sa facem asteptam returu optimisti iar acuma capu inainte spre meciul de la Arad cu UTA . Ce conteaza daca gasim vinovati ? Ca nu se poate schimba trecutul hai sa fim calmi un 2-2 in deplasare nu este rau . Acum avem 2 meciuri in Liga 1 care tre sa batem si dupa aia mai vorbim de Standard . Bafta baieti !

weeezer_2009.08.2006 22:33

Fratilor... Faptul ca la fiecare gol s-a gresit INAINTE de "momentul Carlos" nu inseamna o scuza pentru portar, amandoua golurile fiind parabile. Pai atunci hai sa ne aducem aminte de golul cu Rapid, Ghionea a pierdut mingea in coltzul terenului, Buga i-a furat-o, ok, Ghionea's fault, dar asta nu inseamna ca nu e SI vina lui Carlos la gol, cand mingea i-a scapat printre maini, nu?

Carlos - portar cu reflexe, dar INTARZIATE. S-a vazut treaba asta si la plonjonul de la primul gol, si la al doilea sut al croatului, scos in ultimul moment (mi s-a parut ceva de genu'... "sa ma duc dupa ea, sa nu ma duc..." si s-a hotarat sa o scoata, in ultima clipa). Iar la al doilea gol, s-a aruncat si DUPA ce a trecut mingea, si oricum NU ajunsese pe traiectoria sutului. NE TREBUIE PORTAR!

Petre Marin - experienta, dar se vede ca nu e prea in largul lui pe dreapta. De multe ori a fost prins ori prea spre centru, lasand flancul liber, ori in fatza.

Ghionea si Goian - parca n-au mai afisat aceeasi siguranta ca pana acum, dar nici greseli grave n-au comis. Still, cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Europa de Est.

Nesu - cred ca entuziasmul debordant ii papa de multe ori din luciditate, rezultand momente neplacute pt echipa noastra. De multe ori, un suflet mare, dar atat.

Paraschiv - munceste, paseaza, se zbate, alearga, centreaza, trage, mai si marcheaza... bun. Printre remarcati.

Lovin - mai cu capul pe umeri decat de obicei, mi s-a parut mai putin hazardat, a jucat mai retras, parca undeva mai jos decat Paraschiv, nu si-a mai incercat suturile (din pacate). Tehnic, n-a riscat, s-a achitat de sarcini.

Nicolita - mana moarta. A gresit aproape fiecare pasa, si ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca, sa vezi culmea ironiei, EL e cel care bate cornerele, care bate loviturile libere, si care incearca cel mai mult sa centreze. EL??? care are procentaj la capitolul asta undeva sun 10%???

Oprita - cred ca a fost doar o solutie de urgenta, ca sa nu i se sara lui Oli in cap ca iar joaca prea defensiv. Evolutie in nota echipei, dar o finalizare lamentabila, cu stangul, la o faza care te cerea sa fii FOTBALIST ca sa o reusesti. Asta in conditiile in care el e jucator de picior drept.

Badea - cea mai [nereusita]schimbare pe care putea sa o faca Oli in repriza a doua. Dintre oamenii de atac, s-a miscat cel mai bine.[Greseala]mare ca l-a schimbat, poate doar daca nu mai putea (desi nu dadea semne...)

Dica - n-a mai avut sclipirile cu care ne obisnuise.

Cristocea - a schimbat EVIDENT in bine jocul Stelei, in atac. Merita sa fie titular, in locul lui Banel/Oprita.

Bostina - n-a avut realizari spectaculoase, dar stiind cum au jucat Banel si Oprita, iarasi cred ca ar fi fost o solutie mai buna in detrimentul unuia din cei doi.

Baciu - n-am comentarii

Intervenit,

moderator

Dawson09.08.2006 22:36

Un 2-2 in deplasare e bun, chiar si cu Standard. Ai dracu' pedofili s-au trezit sa joace si ei fotbal tocmai impotriva noastra... :evil:

Oricum, si noi am scartait binisor, asa ca rezultatul este mai mult decat multumitor.

Tre sa fim atenti in retur. Astia deja nu mai au ce pierde, vor incerca sa dea totul!

Bine, evident ca am fi total cretini daca nu ne-am califica. Oli, se-aude?

FORZA Steaua!

steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Motanu D09.08.2006 22:39

Ok, am emis zeci de parerei... de acum gata. 2-2 e un rezultat satisfacator. Si atat.

Sa-i lasam sa se pregateasca de Champions League. Si cea mai buna pregatire e meciul de la Arad. Sper ca UTA sa joace bine.

FanSteaua4Life09.08.2006 22:42
CAND IL VAD PE OPRITA MEREU PRINTRE TITULARI SI IL MAI VAD SI PE LA NATIONALA SIMT CA TRAIESC IN ZONA CREPUSCULARA...NU IL MAI SUPORT PE SUB-MEDIOCRU ASTA!MAI E SI COLT-DE-MASA aka NESU, PARCA SUNT FRATI...

Cred ca esti umpic c-am dur...

@Ayrton...Comentariul tau mi se pare cel mai echilibrat dintre toate...

Carlos are partea lui de vina, insa nu a fost numai vina lui, uitativa la orice echipa, la o faza fixa din o loza laterala coltul scurt e al zidului...Dica si Lovin au sarit total aiurea, si la viteza cu care a fost lansata mingea nu cred ca avea Carlos cum sa o scoata, doar daca era un portar ca Buffon, Casillas etc...

La golul 2 ce sa zic, Carlos era bine plasat, insa o deviere nefericita si un jucator perfect liber in careu a facut ca acea faza sa fie gol...a fost golul ca a lui Paraschiv, sau acolo portarul nu a avut nici o vina???Cand iei un gol cineva trebuie sa greseasca...La golul lui para a gresit apararea, la golulul 2 al belgienilor tot apararea a gresit...

vad ca il criticati dur pe Nesu, mie mi se pare ca s-a achitat mai bine de sarcina defensiva decat a facuto Petre Marin pe dreapta...plus ca a intrat bine in combinatii mai ales la intrarea lui Cristocea...

Cel mai mare castig mi se pare insa Lovin care ma surprinde placut de la meci la meci...Insa se vede lipsa lui Mirel la mijloc, cum spunea si Maestrul Ienei, Radoi umple terenul, Lovin mai are de crescut insa e pe un drum bun...

Badea a incercat, a luptat insa este necopt...oricum frumos sutul din primele minute...

Banel e sters, este in scadere de forma, insa sa ne aducem aminte ca si anul trecut pe vremea asta nu a aratat cine stie ce, si deodata a explodat, sper sa fie la fel si acuma...

Ghionea si Goian se completeaza unul pe altul de minune chiar daca au mai existat si mici scapari, si sunt de acord cu tine Melku-le ca faultul de cartonash galben trebuia facut...

Oprita acelasi luptator care nu poate urca mai mult de atata, insa din punctul meu de vedere ajuta echipa in unele faze dar o si incurca in alte situatii...

Dica, a avut o evolutie stearsa la prima vedere, insa daca stam sa ne gandim a avut o mare contributie, problema au fost pasele azi, le-a c-am gresit pe toate...

Dupa parerea mea jucatorul meciului a fost Paraschiv urmat de Lovin si Gristocea care desi a jucat mai putin a adus creativitate la mijloc, am impresia ca Oli nu a vrut sa forteze azi cu el, dar cu siguranta daca era total refacut Opita sarea din schema...

bodanelu09.08.2006 22:44

fartilor, care tot il atacati pe Carlos, uitati`va la reluarea golurilor de 50 de ori si o sa vedeti ca nu a gresit!!!!

golul 1: lovitura libera de la 16 m, zidul al 9 m raman 7 m. rapaici a executat genial! e un gol imaparabil. zid pe coltul scurt, Carlos se pozitioneaza pe centru pt a acoperi coltul lung sau o eventuala centrare! dar mingea trece de zid foarte tare si nu stiu ce portar care vede o minge la 7 m are reflex sa o scoata!

golul 2 gresala lui oprita, care nu l`a tinut din nou pe rapaici!!!!

fratilor, golul lui para e exact ca al astora. gresala de portar sau sut genial?

FanSteaua4Life09.08.2006 22:51

Bogdanelu degeaba te agiti, oamenii cand au cate un fix pai asa ramane...si cu Lovin la fel, anul trecut nu avea nimeni incredere in el, acuma toata lumea il lauda...las ca poate face Carlos un meci mare pe 23 sa vezi cum isi retrag toti cuvintele...

steaua_nbc09.08.2006 22:58

Eu am pata asta pe Carlos dinainte de meciul cu Boro.

Tu ce zici, evolutile lui de atunci pana acum, ar fi trebuit sa ma faca sa-l vad intr-o lumina mai favorabila?

Si poate imi spui si mie un meci in care nu a gafat copilareste, in afara de cele cu adversari f. perculosi gen: Jiul Petrosani, FC Vaslui si U Craiova. Ai voie sa alegi si amicale.

Motanu D09.08.2006 22:59
las ca poate face Carlos un meci mare pe 23 sa vezi cum isi retrag toti cuvintele...

De abia astept !!!

_yang09.08.2006 23:02

eu nu cred...pana nu vad

I.N.Money09.08.2006 23:03

Rezultatul a fost satisfacator,desi Standard era o echipa de batut.

M-a surprins lipsa lui Bostina si titularizarea lui Oprita,probabil Oli era hotarat sa inceapa in atac cu Oprita si Dica,iar Bostina pe stanga,dar se pare ca visul lui JJ l-a facut pe Badea titular(care nu a jucat deloc rau) astfel Bostina a trebuit sacrificat,ceea ce a creat un mic dezavantaj pentru noi.

A fost evident ca odata cu intrarea lui Cristocea,practic s-a jucat la ei in teren din acel moment,iar daca acesta aparea de la inceput probabil acum ne bucuram de victoria obtinuta.

Belgienii vor veni la Bucuresti sa atace,acest lucru este clar,nu mai au ce pierde,singura probleme este sa nu jucat noi bazandu-ne pe un 0-0 sau 1-1,daca ne facem jocu si atacam o sa reusim sa ajungem acolo unde vrem toti,in grupe.

steaua_nbc09.08.2006 23:11

Nu face nimeni lotul lui Olaroiu. Daca l-a bagat pe Badea, e pentru ca el a gandit asa. Nici un antrenor cu personalitate nu accepta interventile pe care le insinuezi tu, iar Oli e un antrenor cu personalitate. Si eu vroiam sa-l vad pe Bostina, dar repet Oli a gandit astfel. Gigi e curat de aceasta data, asteapta sa-i gasesti o buba serioasa inainte sa arunci cu faimosul si economicul "JJ".

Melku09.08.2006 23:15
las ca poate face Carlos un meci mare pe 23 sa vezi cum isi retrag toti cuvintele...

In urma greselilor facute de Carlos de-a lungul timpului i s-a pus o emblema de care eu nu cred ca o sa scape decat in momentul in care o sa plece de la Steaua, poate doar sa aiba asa...un an in care sa greseasca extrem de rar dar si atunci lumea o sa sara in cap (ma numar printre ei) pentru ca spuneam in alt post - "ranile" provocate de greselile lui Carlos sunt foarte adanci si cand face chiar si o mica greseala parca pune sare pe acele rani. Sa nu creada cineva ca cel care il injura pe Carlos azi il injura pentru presupusele greseli din meciul cu Standard cat pentru greselile de-a lungul timpului.

I.N.Money09.08.2006 23:17

Este evident ca nu l-a fortat sa joace cu Vali,cum a facut-o cu Cristea pe vremea lui Zenga,dar e prea mare coincidenta asta :wink: Probabil a fost o mica sugestie a patronului pe care Oli a luat-o in seama.

Oricum si azi Badea a jucat foarte bine,chiar indraznesc sa zic,peste Dica.

skorpio1509.08.2006 23:19

Olaroiu mi-a ridicat semne de intrebare. Cum e posibil sa-l lasi pe Nicolita atata in teren, cand tot meciul DACA a dat 2 centrari bune?

Daca facea schimbarile mai repede probabil rezolva meciul.

«1151617181920»