FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«1131415161720»
IOANA_STELISTA09.08.2006 20:22

Sunt total dezamagita daca nu da si Dica un gol.Haideti mah baieti ca inca se poate obtine victoria.Si un egal e bun ca din cate am obs jucam mai bine sub stare de tensiune decat at cand avem avantaj.

FORZA Steaua FORZA Steaua FORZA Steaua steag2 steag2 steag2 spre cl spre cl fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2

alex4steaua09.08.2006 20:22

Lasa uneori are interventii senzationale gen meciu cu Otelul de anul trecut 1 de la vinclu a scos-o si 2 de langa bara da uneori gafeaza :(( .

crematory09.08.2006 20:22

avem nevoie URGENT de portar

alex4steaua09.08.2006 20:23

Vrea Hamutovski sa revina la Steaua :) .

Rossoblu09.08.2006 20:24
Lasa uneori are interventii senzationale gen meciu cu Otelul de anul trecut 1 de la vinclu a scos-o si 2 de langa bara da uneori gafeaza :(( .

ba lasa-ma naiba ca un portar nu-i posibil sa ia 2 goluri din 2 suturi pe paorta, asta-i meseria lui sa apere ar trebui sa fie constant sa apere macar mingiile usoare, cel mai prost portar care l-a avut Steaua vreodata, si la Boro tot el ne-a mancat...

flo220309.08.2006 20:26

si cu rapid

alex4steaua09.08.2006 20:27

Sursa gsp

Hamu ar vrea să revină la Steaua

2006-08-09 12:39:00

Fostul portar al Stelei, Vasili Hamutovski, doreşte să-şi încheie cariera la Steaua Bucureşti, susţine bielorusul într-un interviu acordat ziarului Atac."Românii au rămas în inima mea după perioada pe care am petrecut-o la Steaua. Sper ca măcar o dată în viaţă să mai joc la Steaua. Cînd îmi va expira contractul cu Tomsk, adică peste un an şi jumătate, sper să mă întorc", îşi doreşte Hamu care evoluează la echipa rusă, din prima ligă, Tom Tomsk.

Chiar dacă nu va mai reveni ca jucător, Hamutovski intenţionează să se stabilească la Bucureşti. "La sfîrşitul carierei mele, intenţionez să revin în România, cu familia. România e o ţară foarte frumoasă. M-am gîndit să-mi iau o casă în Bucureşti. Am vorbit cu soţia mea şi a fost de acord. Dacă voi găsi o casă pe placul meu, pot da un milion de euro. Sînt dispus să dau aceşti bani să mă mut în Bucureşti".

Peste 1 an jumate vom avea portar :D

Rossoblu09.08.2006 20:27

nu-i de ras e de plans

bodanelu09.08.2006 20:28

Frate... primul gol a spart ala zidul si a tras pe coltul scurt, care teoretic ar fi trebuit sa fie aparat de zid... la golul 2 a gresit oprita, pur si simplu ala era singur la 5 metri de oprita si 6 de poarta..

deci e mai de acuzat la primul gol...

alex4steaua09.08.2006 20:28

Nici Steaua n-avea portar bun in 1996 dar s-a calificat in grupe ...

strezahuzum09.08.2006 20:34

Gata, nu se mai poate asa !! AFARA CU BUFONUL DE Carlos !! M-am saturat de scuze, de motivari, de "sa-i mai dam sanse". Cate meciuri mai trebuie sa suferim din cauza maimutoiului asta ?? Din 4 suturi pe poarta, am luat 2 goluri. Plus, de fiecare data cand ma uit, ma iau dracii cand il vad cum sare dupa ce mingea a trecut pe langa el.

Ajunge cu scuzele. Ne trebuie alt portar, deja ma gandesc cu nostalgie la Hamutovksi.

steaua_nbc09.08.2006 20:34

Ma fratilor, nu are nici o legatura ritmul de CL cu tensiunea acestui meci. Noi asistam acum la 2 manse pe viata si pe moarte, intre 2 echipe care nu au mai fost in grupe de f. mult timp, 2 meciuri in care se joaca tot sezonul de CL. Meciurile din grupe o sa fie poezie pe langa astea, cel putin in ce priveste tensiunea si miza. Mai ales ca o sa ne reintre piese de baza in opinia mea: Radoi, Iacob si de ce nu Saban. Carlos ramane veriga slaba in orice faza ar juca, si dupa cum se vede si cel mai mare pericol pentru Steaua.

Carlos este un portar mediocru, cu reflexe bunicele, care l-au si ajutat sa ajunga la un anumit nivel, Liga portugheza, insa nu e portar care sa joace sub tensiunea din cupele europene. In primul rand nu are plasament, este total labil psihic, iar iesirile sale hazardate in multe randuri produc frica in psihicul echipei.

Nesu iar nu e osolutie nici pentru campionat, da cupele europene, insa a fost o solutie temporala astazi, sper. Saban se va ridica la asteptari.

In rest, hai sa nu mai fim asa carcotasi, avem jucatori valorosi si ne ducem in grupe.

Forza Steaua!

DTP-Ludacris09.08.2006 20:34

Am ratat 10 ocazii astazi din care 5 erau de gol :cry:

c0nVicT09.08.2006 20:35

eu sincer m-as multumi cu un portar care prinde toate mingile care pot fi prinse, chit nu ar avea cine stie ce reflexe sa te salveze in momente de unu la unu sau sa mai scoata din cand in cand si un sut care parea imparabil.

Melku09.08.2006 20:35

Am fost in pragul infarctului din momentul in care ne-am egalat datorita ghinionului nenorocit si a blestematului arbitru pe nume IVANOV. Deci nu pot sa cred cum au reusit handicapatii aia dezordonatii sa scoata un egal cu noi, o echipa de desculti pe care trebuia sa o batem cum a prezis Gigi. Asta e, tensiunea se prelungeste pana pe 23 august dar poate e mai bine asa, o sa fie mai dulce o calificare muncita decat una lejera.

Rossoblu09.08.2006 20:35

noi sa mor io mai bine jucam fara portar, ce mi-e cu maimutoiu ce mi-e cu poarta goala ca oricum orice sut pe poarta e gol

waste09.08.2006 20:40

Care desculti nene? Vicecampioana Belgiei, cu buget de 20 de milioane de euro. Ei i-au luat pe Sergio Conceicao si Sa Pinto, Steaua pe Carlos.

N-am ajuns Milan sau Chelsea sa-i consideram pe aia desculti. Pastrati-va cumpatul. :)

***alex***09.08.2006 20:48

Am inceput bine, dar am ratat mult. Putea fi 2-0, in loc de 1-1. Dar sa ne uitam la faza premergatoare golului 1 al belgienilor : Sa Pinto s-a tinut cu mana dreapta de gatul lui Nesu, care era cu bratele desfacute aratand ca el nu il tine, dar Ivanov a dat lovitura libera pentru Standard! Vreo 20 de min mai incolo la o faza in careul nostru un belgian a facut acelasi lucru, dar de data aceasta s-a dat fault in atac, un lucru normal, pe cand la cealalta faza a dat invers! Plus ca a dat mai mult de 5% gazdelor, multe lovituri libere fiind date cam usor.

Nesu si Oprita maini moarte, pe Nesu nu o sa-l schimbe, iar Oprita cred ca o sa ramana pe banca! Dupa Radoi si Iacob iata ca si Ghionea nu va juca si mie unul imi este frica de Baciu! Atentie ca va juca si Sergio Conceicao!

Pana la urma am scos-o cu un pic de noroc si puteam sa si castigam, dar sa fim corecti e un rezultat corect!

Va fi nebunie pe Lia Manoliu! FORZA Steaua!!!

focus09.08.2006 20:49
Vrea Hamutovski sa revina la Steaua :) .

Lasa ca Hamutovski a luat gol la Rosenborg pe mijlocul portii...

Rossoblu09.08.2006 20:51

ma gandesc sa facem un protest ceva, e sub orice critica sa jucam cu un astfel de portar, si Maestrul Ienei a zis c-a gresit la ambele goluri....

sergiu_titan09.08.2006 20:54

Oprita si Carlos la garla. GG stie fotbal cum stiu eu sa fac afaceri cu terenuri. Oli e si el cu capu' ca a jucat fara Bostina si in rest parerea mea e ca totul se joca bine ca se joaca la buc....

shagrat09.08.2006 20:57

inseamna ca Ienei nu prea se pricepe la fotbal dak el a vazut ca portughezul a gresit la ambele goluri! cred ca presa castiga duelul cu Carlos...deja toti au sarit p el...nu zic ca e mare portar, dar nu a gresit la goluri si a scos o minge destul de grea!e al nsotru si trebuie sprijinit!

_yang09.08.2006 20:58

E cazul ca MM sa-si recunoasca greseala fara Carlos am fi avut 3-0 lejer...

focus09.08.2006 20:58
ma gandesc sa facem un protest ceva, e sub orice critica sa jucam cu un astfel de portar, si Maestrul Ienei a zis c-a gresit la ambele goluri....

Tare mi-e teama ca Ienei vorbeste de Carlos cum vorbea Dumitriu de Zenga.Sa fim seriosi...Carlos nu avea ce sa faca la golurile astea.Si am si o intrebare...de fundasi nu va luati?Petre Marin unde era la golul 2 ? Sau el e bun ca a dat gol?

M-am saturat de copii fara minte...

bodanelu09.08.2006 21:00

s-au ales jucatorii gresiti asta seara...

trebuia sa joace cu Bostina iar oprita sa fie schimbarea pt Badea...

in rest am observat un joc mai bun dupa ce a intrat Cristocea!

«1131415161720»