FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«1141516171820»
_yang09.08.2006 21:00

Ce fundasi ma...??? Gol din lovitura libera parabil si dintr-un unghi imposibil... Asta e Carlos... Sa vina Martin Tudor sau Hamu sau altcineva... Lasati-l in pace pe Mazilu si aduceti unportar care sa nu gafeze...

DTP-Ludacris09.08.2006 21:00

Fratilor ..am jucam prost,am ratat ... dar s-a terminat 2-2 si jucam returul la Bucuresti , care ...fara Nesu cred ca il vom castiga :twisted:

sergiu_titan09.08.2006 21:01

focus: mai zi o data? nu avea ce sa faca la golurile astea ? sau nu putea logic sa ia golurile astea ?

shagrat09.08.2006 21:09
ma gandesc sa facem un protest ceva, e sub orice critica sa jucam cu un astfel de portar, si Maestrul Ienei a zis c-a gresit la ambele goluri....

Tare mi-e teama ca Ienei vorbeste de Carlos cum vorbea Dumitriu de Zenga.Sa fim seriosi...Carlos nu avea ce sa faca la golurile astea.Si am si o intrebare...de fundasi nu va luati?Petre Marin unde era la golul 2 ? Sau el e bun ca a dat gol?

M-am saturat de copii fara minte...

bravo!in sfarsit il cruta cineva p Carlos!

crematory09.08.2006 21:09

doar pentru comparatie: amintiti-va de meciul de acu 2-3 sezoane cand am batut cu 2-1 ciorile in tomberonul ala a lor imputit cu Martin Tudor in poarta. Amintiti-va de meciul facut de el... :roll:

_yang09.08.2006 21:13

Corect se scrie :

Rapid

rrapidisti

dbd09.08.2006 21:22

nu au fost chiar jucatorii alesi gresiti ... mai ales ca nu era Iacob si Radoi...dar a lipsit si norocul cat de cat

oricum primul gol a fost din cauza lui Nesu si Carlos

pacat ca puteam obtine mai mult :x

Melku09.08.2006 21:24

Tot timpul l-am admonestat pe Carlos si acum nu o sa fac exceptie dar trebuie sa avem in vedere niste aspecte la cele doua goluri :

- la primul mingea a trecut de zid, lucru care nu trebuia sa se intample, Carlos poate fi invinuit de plasament si reactia tardiva

- la al doilea gol nu trebuia lasat jucatorul belgian sa suteze, Carlos poate fi invinuit iarasi pentru o reactie tardiva

- la plusuri a scos vreo 2 mingi grele DAR pe mine nu ma convinge si nu imi da siguranta, in plus au fost cateva situatii in care fundasii ori nu s-au inteles cu Carlos ori nu au avut incredere in el, lucru care nu poate fi benefic, afara tata, nu ai ce cauta la Steaua.

***alex***09.08.2006 21:26
dar a lipsit si norocul cat de cat

oricum primul gol a fost din cauza lui Nesu si Carlos

Sa te uiti la reluari daca le mai da! Sa Pinto l-a tinut pe Nesu care avea bratele desfacute!

bodanelu09.08.2006 21:26

fratilor... cand o sa fie meciul pe site downloadati golurile si uitati-va...

nu zic ca nu a gresit Carlos, dar doar partial, sarind aiurea...

primul gol a fost pe coltul scurt, colt teoretic acoperit de zid, zid format din jucatori care au sarit care incotro a vrut

golul 2 e vina lui OPRITA!!!!

in centru erau 2 jucatori belgieni cu 2 fundasi de`ai nostri... si Oprita a venit in centru, lasandu`l singur pe Milan... plus ca nu shtiu unde era p Marin...

si e exact cum am dat noi golul!

later edit: eu am inebunit in primele minute cand i`am vazut cum se incurcau in careu la ei.. la acea ratare!

i0nutz8309.08.2006 21:29

Una peste alta, e bine. Totul e ca Oli sa nu joace la 0-0 acasa. Trebuie sa fim la fel de ofensivi pe cat am fost in primul sfert de ora la Liege si nu vom avea probleme.

andreea_s09.08.2006 21:31

Nu pot spune ca baietii au jucat rau, avand in vedere faptul ca a fost un meci in deplasare. Deasemenea trebuie sa recunosc ca dupa primul gol dat de noi am avut senzatia ca retraiesc meciul cu Boro. Ii multumesc lui Dumnezeu ca totusi baietii si-au revenit, iar scorul de la final m-a mai linistit.

Sinurul lucru care m-a nemultumit a fost, bineinteles prestatia lui Carlos. Da, nu pot spune ca este vinovat la cele doua goluri primite, insa nu va suparati, si de datat asta a facut greseli pe acre numai un portar de mana a doua le face. nu vede mingea, iese aiurea din poarta, nu stiu, dar trebuie ca MM sa gaseasca repede alt portar, pt ca altfel, nu stiu... o sa avem probleme.

Alexandra D09.08.2006 21:32

Iar concentrati toti nervii pe Neshu...ok a jucat mai prost azi...si totusi ...nu sunt de acord cu atitudinea asta "afara cu neshu!" "o sa castigam...daca nu joaca neshu" ..a devenit un renegat saracu. Eu zic e al nostru ..sa-l incurajam:poate nu este un geniu fotbalistic,dar nici un ratat nu e sigur.

steaua_nbc09.08.2006 21:35

Lasati chestia cu presa. In fata presei trebuie sa luam apararea si ultimului magazionier de la Steaua. Ei s-au luat din alte motive de Carlos, ii doare in cot pe ei ca Steaua ia cel putin un gol de portar in fiecare meci in care Carlos este titular.

Da, in opinia mea, MM si scouterul care l-a evidentiat pe Carlos au gresit si trebuie sa-si asume greseala, pana nu va fi prea tarziu (uneori orgoliul trebuie pus in spate, pentru binele echipei). Si mai umbla si o vorba prin Europa, ca jucatorii portughezi sunt cel mai greu adaptabil la alte stiluri de fotbal. (a se urmari si cazurile lui Cristiano Ronaldo, Maniche, etc.).

crematory09.08.2006 21:36

nici nu-mi fac probleme ca nu ne calificam....dar ce va urma dupa aia???daca jucam cu o echipa gen Liverpool sau barca??? I-as recomanda lui Carlos de pe acuma sa se inscrie la cursuri de portar.

Nu zic poate au gresit si ceilalti la goluri dar ce e clar, cel putin pentru mine, e faptul ca preafericitul nostru portar nu da nici un gram de incredere echipei si nu are nici in el insusi incredere. Asta ne-a costat finala...si cine stie ce ne mai poate costa :roll: :roll:

Sa dea Domnul sa nu am dreptate!!

i0nutz8309.08.2006 21:37

Hai sa nu mai incercam sa gasim vinovati. Important e ca s-a terminat bine, Olaroiu are doua saptamani la dispozitie sa corecteze erorile de astazi. Ca Nesu n-a fost in cea mai fericita zi, Carlos a jucat accidentat, Badea nu e pregatit de UCL etc stim cu totii. Ceea ce conteaza e ca ne-am intors neinvinsi din Belgia si, mai important, am marcat doua goluri.

sandilau09.08.2006 21:39

FARA Radoi SI POATE Iacob Steaua NU ARE ECHIPA DE Liga!

CAND IL VAD PE OPRITA MEREU PRINTRE TITULARI SI IL MAI VAD SI PE LA NATIONALA SIMT CA TRAIESC IN ZONA CREPUSCULARA...NU IL MAI SUPORT PE SUB-MEDIOCRU ASTA!

MAI E SI COLT-DE-MASA aka NESU, PARCA SUNT FRATI...

Inca o chestie, asta seara am avut un deja-vu si anume momentul cand adversarii vin tavalug peste noi,pierdem rapid controlul jocului, intram in panica..facem greseli, spatii libere, etc.

Noroc ca Standard nu a avut forta lui Middlesborough.

Imaginati-va ce ne va face o echipa "capabila" de Liga Campionilor in momente de genu' asta.

Eu zic ca ne vom califica DAR daca vom cadea intr-o grupa puternica, vom avea deziluzii uriase...parerea mea.

crematory09.08.2006 21:39
Hai sa nu mai incercam sa gasim vinovati. Important e ca s-a terminat bine, Olaroiu are doua saptamani la dispozitie sa corecteze erorile de astazi. Ca Nesu n-a fost in cea mai fericita zi, Carlos a jucat accidentat, Badea nu e pregatit de UCL etc stim cu totii. Ceea ce conteaza e ca ne-am intors neinvinsi din Belgia si, mai important, am marcat doua goluri.

asta daca gandesti pe termen scurt...dar pe termen lung.... :?:

steaua_nbc09.08.2006 21:39

Siguranta portarului este un factor decisiv care influenteaza greselile ulterioare ale jucatorilor.

Imi aduc aminte din meciul tragic cu Boro, cum Carlos iesea ca descreieratul la 15-20 de m de poarta, iar 3-4 jucatori stelisti fugeau repede spre poarta sa-i acopere spatele si isi paraseau posturile si oamenii marcati.

dbd09.08.2006 21:40

@***alex*** nu am vazut meciul in direct ca nu-s in Romania si pe TVRi nu l-au dat...

dar am vazut pe TVRi duap ce s-a terminat meciul ... am vazut ca nu Nesu a faultat...dar tot el trebuia sa se miste in asa fel incat sa se vada ca ala a faultat :wink:

i0nutz8309.08.2006 21:40

@crematory: pe termen lung.. se intoarce Hamu..:)

LoveNesta09.08.2006 21:40
Iar concentrati toti nervii pe Neshu...ok a jucat mai prost azi...si totusi ...nu sunt de acord cu atitudinea asta "afara cu neshu!" "o sa castigam...daca nu joaca neshu" ..a devenit un renegat saracu. Eu zic e al nostru ..sa-l incurajam:poate nu este un geniu fotbalistic,dar nici un ratat nu e sigur.

Si eu zic la fel ca tine(fetele gandesc la fel :D ).Ce rost are sa ne luam de saracu Nesu ca doar nu poti sa joci mereu bine la urma urmei.Si nu a fost vina lui la faultul de la primu gol sa pinto a stiut cum sa se tina de el.

bodanelu09.08.2006 21:42
nici nu-mi fac probleme ca nu ne calificam....dar ce va urma dupa aia???daca jucam cu o echipa gen Liverpool sau barca???

astia facura 1-1 acasa cu haifa.. :)

steaua_nbc09.08.2006 21:44

2-1, dar tot are Haifa sanse sa-i trimita in UC. Liverpool mai vine si dupa o campanie dezastroasa de amicale.

Melku09.08.2006 21:44

Bichonu` nu a jucat foarte rau la meciul asta, in ciuda faptului ca are o gramada de meciuri in ultimii doi ani de exemplu el pare ca inca nu are experienta, culmea. In alta ordine de idei eu am vazut astfel jucatorii :

Carlos - fara cuvinte, lamentabil

Petre Marin - extraordinar avand in vedere ca joaca pe un post care nu prea ii convine

Goian - stanca, ar trebui sa scrie pe tricoul lui "Pe aici nu se trece" DAR e pacat totusi ca in anumite momente nu are o viteza in plus, daca avea era fundasul PERFECT

Ghionea - acelasi joc precum Goian si acelasi minus

Oprita - nu s-a descurcat rau, a blocat cateva actiuni, a dat cateva pase, cam putine centrari pentru un mijlocas dreapta

Paraschiv - mi-a placut foarte mult, obligat de situatie a reusit sa preia din sarcinile lui Radoi, nu are acelasi joc dar clar este faptul ca in momentul in care Radoi va reveni cuplul va fi mult mai puternic

Lovin - foarte bataios, destul de ordonat, parca mi-as dori sa aiba o viteza in plus la executii,sa dea drumul la minge mai repede, sa preia mingea mai repede

Nicolita - ceva se intampla cu el, nu am prea multe lucruri bune sa spun despre el, nici macar o centrare buna

Dica - mi s-a parut destul de sters dar are niste pase si lansari de care echipa nu poate sa se lipseasca

Badea - a reusit sa ma bage in agonie dupa racheta incredibila din primele minute dar dupa a inceput sa se stinga, am impresia ca nu se demarca destul de mult si prefera sa se ia la tranta cu adversarii (lucru care s-a intamplat si in meciul cu Rapid, si in cel cu Craiova)

Cristocea - o schimbare inspirata, s-a descurcat destul de bine si rar a pierdut mingea.

«1141516171820»