Daca trecem de belgieni, vom invata sa facem fata decent si grupelor.
Bineinteles, nu-mi fac iluzii ca vom trece de grupe. Maximum locul 3!
Momentan cred ca jucatorii nostri au fost "putin" surprinsi de acest ritm.
Daca trecem de belgieni, vom invata sa facem fata decent si grupelor.
Bineinteles, nu-mi fac iluzii ca vom trece de grupe. Maximum locul 3!
Momentan cred ca jucatorii nostri au fost "putin" surprinsi de acest ritm.
tampitu' asta de Ivanov cred ca l-au bombardat cu ceva finante cei de la Standard ca ii execrabil. Talpa la Paraschiv si scapa Standard periculos prin Jova.... , galben la intrarea lui SARR la Nesu' , auturi date la belgieni fara logica si alte intrari ...
Steaua a cazut dupa gol. Se vad de la o posta lipsurile echipei noastre, dar totusi ceva pozitiv pentru Badea care de la Vaslui in CL ii un mare pas pentru el. Cred ca o sa dea si gol . Sa scape de trac.
am vazut reluarea la golul belgienilor, nu e posibil ca portaru sa sara cu ambele maini in loc sa se intinda cu mana cea mai aproape de bara...e slab ca portar si el ne mananca meciurile
Daca suntem cu adevarat buni nu ar trebui sa conteze arbitru daca pur si suimplu nu ii lasam sa se apropie de careu n-are ce sa ne faca ...
SA MA PISH PE EL DE MAIMUTOI, ASTA-I PORTAR?
ASTA II CLOWN !!!
n`a gresit el.. a gresit oprita ca l`a lasat singur pe ala cu nume de mare echipa
Se califica Steaua!!!! Forza Steaua Forza Steaua!!!! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 sprecl2 sprecl2 sprecl2 sprecl2 steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsimplu steagsimplu steagsimplu
Ce draq facem????????????ar fi cazul sa dam un gol mai repede.Carlos ce naiba ai?ce naiba au toti???????????
am scapat de macarone, am dat de rapaici!
Chiar de facem aici 2-1 ceea ce nu cred , cred ca va fi 2-4 . Ii umilim la Bucuresti .
Becali construieste biserici in loc sa ia jucatori..si e nevoie si de psiholog la echipa, nu se explica caderile astea
Becali construieste biserici in loc sa ia jucatori..
Catedrale defapt ![]()
m-am saturat sa retraiesc momente gen boro..
Chiar de facem aici 2-1 ceea ce nu cred , cred ca va fi 2-4 . Ii umilim la Bucuresti .
cred ca ar trebui sa fim mai retinuti. jucam fara nici un varf de meserie. asa ceva n-am mai vazut!
NEBUN Olaroiu SCOATE VARF IMPINS BAGA MIJLOCAS
a innebunit Olaroiu?ce naiba face?sa vedem dak se descurca oprita acu ca atacant.
il omor pe opritaaaaaaaa!!!!!!!
ce naibii are Oprita asta mah e a 2 oara cand da total pe langa
Asteapta la rand
multumim Becali ca avem atacanti de valoare...
ce naibii are Oprita asta mah e a 2 oara cand da total pe langa
n-are stofa
Oli de ce l`ai scos pe Badea... de ce nu l`ai scos pe Oprita??????
Oprita nu-i de atacant i de mijlocas dreapta , i bun la dribbling , da la restu ii varza .
i-or fi avand oprita cu ceva la mana de joaca mereu :twisted: