@ Sexystelista
Cu siguranta rezultat final 0-2 :wink: Forza Steaua !!
@ Sexystelista
Cu siguranta rezultat final 0-2 :wink: Forza Steaua !!
inca un motiv sa castigam care l`am auzit acum la tvsport: de fiecare data cand jucatorii nu au vorbit cu presa au castigat! ![]()
De data aasta au vb pentru ca au fost obligatii de UEFA sa vb la conf de presa ,asa am auzit :lol:
forza Steaua si multa bafta baietilor
sa scoata un rezultat bun diseara e tot ce conteaza
steagcruce2
Pe TV Sport : Steaua - Bruges tot meciul!
Iata si bannerul "Armata Ultra"... ce vremuri!
Uitati-va la faza facuta de Felipe la primul gol 8) ...
Ce spectaculos jucam :cry: ...
multa bafta baietilor in aceasta seara.....va tinem pumnii....sigur cashtigati....
steagcruce2
FORZA Steaua!!!![/img]
Presimt ca vom pierde cu 2-0. Sper din tot sufletul sa n-am dreptate si sa scoatem macar un egal.
senzational a fost Adi Ilie, pacat ca a luat rosu ![]()
!!!
Carlos, pmarin, Goian, Ghionea, nesu, oprita, Paraschiv, Lovin, Nicolita, Dica, Badea
asta e primul 11 ![]()
Presimt ca vom pierde cu 2-0. Sper din tot sufletul sa n-am dreptate si sa scoatem macar un egal.
sigur esti stelist ? :lol:
sper sa ii batem ... sa ne calificam ,Forza Steaua :D/ :twisted:
e o greseala k nu'l baga pe Bostina, e increibil asa ceva, sper sa ma insel..! asa a facut si protassov la returu cu rosenborg cand l-a bagat mijlocas pe nesu!
Doamne ajuta! 8O
Carlos, pmarin, Goian, Ghionea, nesu, oprita, Paraschiv, Lovin, Nicolita, Dica, Badea
asta e primul 11
asta e echipa, au zis pe tvr acum cateva minute
surprinzator ca nu joaca Bostina... sper sa-i iasa lui Olaroiu
n-avem atacanti pe banca... avem jucatori cu profil ofensiv care ar putea intra (Bostina, Cristocea), dar nu atacanti
FORZA Steaua
poate il skimba pe Badea pe parcurs si intra Bostina in locu' lui in acest caz Oprita va urca in atac! Sper sa'i iese jocu lu Badea asa cum a visat nea Gigi 8) !!!
Mai este aproximativ o ora pana la meci si de abea astept.Sigur ca o sa castige Steaua fularsteau2 sprecl2
Pacat ca nu are incredere in Saban! Lui Nesu ii tremura picioarele la orice meci!
Cred ca cel mai bine ar fi sa jucam un 4-5-1 cu doi mijlocasi ofensivi, dat find faptul ca nu avem la dispozitie decat un singur atacant:
Carlos(daca este refacut)
Saban/Goian/Ghionea/Marin
Bostina/Para/Nicolita
Cristocea/Dica
Badea
Trebuie neaparat sa marcam, un rezultat de 0-0 nu ne avantajeaza prea mult.
Este o sansa mai mare ca anul trecut! O SANSA URIASA! NU TREBUIE SA O RATAM!
Steaua VICTORIE!!!
FORZA Steaua!!!
steaua_ro
spre cl
steaua_ro
Iată echipa pe care o va trimite în teren Cosmin Olăroiu: Carlos - P. Marin, Goian, Ghionea, Neşu - Lovin, Paraschiv, Nicoliţă - Opriţa, V. Badea, N. Dică
Oli risca si risca mult cu acesta asezare 4-3-3 atipica pentru el! In plus, un prim 11, cel putin, surprinzator. Sper ca nu altcineva din conducerea Stelei sa-i fi impus ceva.
Si mai sper sa-i iasa lui Oli.
Daca ne iese jocul, nu trebuie sa ne oprim la 1 sau 2-0. Trebuie sa marcam cat mai multe goluri.
spre cl
ayrton joaca tot 4-4-1-1 specific noua...
eu nu mai pot.. simt ca`mi iese inima din piept la cum bate..
Da, ai dreptate. Dar se poate transforma rapid intr-un 4-3-3 cu Lovin si Nicolita interi si 3 atacanti Dica, Badea si Oprita.
Cred ca asta a urmarit si Oli!
Sper sa-i iasa!
incredibil... nu pot sa cred!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOL PARAAAAAAAAAAAA!!!
steaua_ro
spre cl
steaua_ro
Nu-i lasati!
Mare atentie!
Cat mai multe goluri! Umpleti-le poarta!!
Bravo PARA!
Edit
Trebuie sa linistim jocul.
nu vreau un alt Boro!