FORZA Steaua!!! FORZA Steaua!!! FORZA Steaua!!!
steag2 steag1 steag1 steag2
spre cl
FORZA Steaua!!! FORZA Steaua!!! FORZA Steaua!!!
steag2 steag1 steag1 steag2
spre cl
V-ati gandit ca poate accidentarea lui Carlos nu este una reala.POate ca greselile lui multe, l-au facut pe Olaroiu sa vrea sa-l tina o perioada departe de teren.Sau ar mai fi varianta unei strategii...Uite Carlos, nu e Carlos...Ar fi bine sa fie asa si cu Iacob...In felul asta ii bagam din start in ceata pe belgieni...
In fine astea sunt doar supozitii...Peste toate noi toti o sa fim cu sufletul alaturi de echipa, si nu stiu de ce dar sunt sigura ca in prima repriza o sa avem mari emotii...Ina a doua o sa fie floare la ureche...Baga Dica un golisor...
Va spune mama Omida... :lol:
Hai baietii!!!Forza Steaua!!
Care or fi aia 9 care zic ca bate Standard? :?:
Sunt de acord.... Trebuie el Dica sa dea un gol dica10 .FORZA Steaua!!! steagcruce2
Deja am inceput sa ma pregatesc de meci... Cel mai bine e sa ascultati toate melodiile legate de Steaua pe care le aveti in calculator! ![]()
steag2 spre cl steagcruce2 ![]()
Tare mi-e frica de arbitraj...
Daca despre Ivanov stim cu totii ce poate sa faca mai grav e cine il noteaza pe acesta la UEFA : Mikkelsen !
Nu prea va spune multe nu ???
E prietenul nostru din 1996 cand i-a refuzat lui Dorinel Munteanu un gol valabil in meciul cu Bulgaria !
personal cred ca va fi un meci inchistat in care teama de a nu lua gol va fi mai mare decat dorinta de a inscrie.sunt insa increzatoare ca un moment de geniul,al unui stelist evident,ne va aduce victoria.mizez pe omogenitatea lotului nostru incomparabil mai mare decat cea a belgienilor.
steag2 Forza Steaua spre cl
Nu cred ca se vor repeta gafele de la mondiale. Depinde si de noi sa nu-i dam motive arbitrului, sa nu luam cartonase in mod stupid.
Au un stadion destul de frumos...trage putin cu Ghencea. Probabil acu si o acustica buna datorita tribunelor acoperite. Eu ma intreb cand are Gigi de cand sa mareasca si sa acopere stadionu...acu ca o sa intram in UCL o sa curga banii pentru Steaua...poate in vara viitoare se apuca si el de marire.
Deci...
Fara discutie ii vom bate...Steaua va fi pe ei si pe mama lor din primu minut...primu gol vine maxim pana in min 20 ori de la Goian ori de la Dica.
Maine o sa vb deja despre cu cine vrem in grupe.[/color]
io cred ca nu ar trebui sa ne facem griji in privinta calificarii in grupe pentru ca Standard Liege este totuji o echipa modesta de care Steaua poate trece fara probleme dar nici nu trebuie sa ne consideram deja calificati pentru a nu avea parte de surprize neplacute(doamne fereste)...trebuie sa fim alaturi de echipa si sa ii sustinem pana la capat.
FoRzZa Steaua... steagcruce2 steaua_ro ![]()
offtopic:
Copii, uitati-va pe tvsport 8)
Ce vremuri...
offtopic:
Copii, uitati-va pe tvsport 8)
M-as uita dar sunt la munca... Ce este? Pls.!!!
Dubla Steaua - Brugge de acum 10 ani!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
Se da dubla mansa Steaua - FC Brugge. Acum urmeaza returul.
Stati linistiti. Returul il dau la 7pm. Intre timp mai baga niste meciuri de-ale lui Standard.
Steaua
Cu atat mai bine. Vom avea 2 bucurii diseara :wink:
bai precizati va rog eu cand e sa fi dat meciul in direct pe TVRi sau nu ...ca de exemplu diseara nu va fi dat in direct ci doar inregistrarea :evil: :x
cne tzia zis tzie ca va fi data inregistrarea...pe teletext skrie transmisiune directa.... :?:
Romania Steaua ! Europa Steaua ! Oriunde Steaua ! Campioniii din Ghenceaaa ! A sosit momentul sa revenim unde ne e locul ...la masa celor puternici. Forza Steaua. Batem diseara fara sa primim gol , e de prisos sa mai zic de ce. Am incredere in baieti si stiu ca sunt suficient de caliti si constienti acum (de valorosi nu se mai pune problema) incat sa treaca de aceasta echipa belgiana care mie nu-mi inspira teama deloc.

impreuna 
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
Forza Steaua !
Se da dubla mansa Steaua - FC Brugge. Acum urmeaza returul.
Stati linistiti. Returul il dau la 7pm. Intre timp mai baga niste meciuri de-ale lui Standard.
SUPER, vad si eu returul...deci nu pierd chiar tot... desi turul a fost de-a dreptul FANTASTIC imi amintesc...
In 96 aveam echipa mai slaba ca acum, dar aveam un super jucator ca Adi Ilie!! ...in grupe amluat 4 puncte, victorie cu polonezii aia 1-0 si egal cu atletico madrid tot acas.A mai fost un meci superb, 3-5 in deplasare cu Borussia, care avea super echipa pe atunci!
Sper sa nu il bage pe Carlos daca nu e refacut 100 %, daca ne amintim de meciul cu Rapid in UEFA la ei tot asa Carlos a cam ezitat la golul lor datorita faptului ca nu era apt 100 %.
Am mari emotii...Daca de pe-acum am inceput, nici nu vreau sa ma gandesc ce emotii o sa am in timpul meciului.E meciul pe care cred ca il astepta milioane de romani.As vrea sa pot fi sigura de victorie,insa nu pot ascunde umbra de indoiala care se piteste undeva intr-un coltisor al sufletului meu.in sufletul meu se lupta speranat cu indoiala.Ar fi cea mai mare bucurie sa vad Steaua, echipa pe care o iubesc in grupele CL, luptand cot la cot cu echipe precum Barcelona, Real, Inter, Arsenal...Imi si imaginez...Dar de ce s-ami imaginez cand diseara avem sansa sa fie realitate, si va fi...Nu-i asa??