Steaua Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL 3-0 Trebuie sa dea si Dica un gol dica10 fularsteau2 steag2 spre cl
Steaua Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL 3-0 Trebuie sa dea si Dica un gol dica10 fularsteau2 steag2 spre cl
nu se poate
:( ![]()
nu se poate:(
![]()
ce? nu e 1 la 0 pt Steaua ? asa am vazut
1-1
nu se poate cat ratam... eu fac stop cardiac aici in casa...
Si tu faci crize?Si eu tot acasa la Rm Valcea inebunesc de nervi.Cum pot sa rateze asa.... dar sa fim optimisti Trebuie sa se apere dar sa puna si presiune in atac.
FORZA Steaua!!!!!!!!!!! Castigam spre cl
pm eu is in America si nu vad meciurile
...da o sami pun cablu sper ca anul asta
..sa prind si eu cateva
..ca numa Tvr1,Pro TV,Pro TV international si cred ca,cam atat pot sa prind ![]()
Nesu ma dispera!!! Il vreau pe Saban in locul lui!
Oprita si Nesu maini moarte... sper sa vada si Oli asta!
@Ioana eu sunt in Bucuresti acum
Iar ne-am culcat pe-o ureche, ca avem prima sansa, ca avem omogenitate, etc! N-am jucat prost, dar Standard sunt mai greu de depasit decat credeam. Trebuie sa inscriem in repriza a 2-a!!! Saban ar trebui sa intre in locul lui Nesu, la pauza.
Nu mai spuneti de Oprita ca joaca slab daca nu va uitati la cum face faza de aparare
si Bostina in locul lui oprita...
hai baietii, hai ca se poate.. hai cu inca 1-2 goluri!
@Ariel eu pe Oprita pana in min 30 nu l`am vazut pe teren...
Parca e M`boro partea 2-a ... :cry: Sper sa jucam altfel dupa pauza,NESU mai bine pleaca de la Steaua ,am inceput sa il urasc !!!!! :evil: :x :evil: :x
Baieti, terminati cu Oprita si Nesu. Nu ei sunt devina!
Problema este de perceptie.
Spunea cineva pe forumul asta ca "ce mare diferenta intre CL si Cupa UEFA?".
Tocmai ati vazut o mostra de ritm marca Champions League! Asta nu stie Steaua in momentul asta. Sa joace in acest ritm dracesc 90min! Si jucam doar cu Standard, nu cu Barca, Chelsea sau Milan!
Aviz celor cu vise de preamarire in CL!
Sper, totusi la o victorie cu 2-1 a Stelei!
Olaroiu-i orb daca nu vede ce evolutii slabe o avut nesu in toate meciruile care le-o jucat ... si nici oprita nu merita locul in primul 11 , merita Bostina sa joace acolo si Saban in locul lui nesu si Petre Marin pe stanga(locul lui obisnuit) .
credeti-ma nici eu nu il vazusem pe Oprita...
Hai inca 2 goluri macar da sa nu mai primim nici unul..Carlos ai grija ce faci..
Nu-i tocmai rau, dar iarasi ratam exasperant!
Hai baietii, concentrare maxima! Nu luam gol repriza asta si mai dam 3, sa fim linistiti in retur.
FORZA Steaua!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
sper sa iasa cu bine, ne'au km dominat astia pe final, moama ce emotii am tre sa rezistam si sa mai marcam, sper k se poate!!
!!!!!
Sa te uiti cum strange Petre Marin pe centru si cum acopera Oprita zona
Boskamp foloseste la greu tactica Middlesbrough.
Intr-adoua probabil va incerca sa atace cu toate fortele.
Daca Olaroiu gaseste combinatia potrivita ii cocosam. Daca nu ...
Sa fie clar Oprita nu-i fundas dreapta ... Oprita este MIJLOCAS dreapta sau atacant in nici un caz fundas .
Becali vrea semifinale CL dar cu jucatori liberi, sa bage in plm mana in buzunar si sa cumpare un portar, un atacant si un fundas stanga ca lumea..
neboonesc ... nu are cine duce mingea in fata iar in fata apararii nu e nimeni ..seamana cu boro.. nesu varza .. Nicolita f f slab(a gresit la golul lor) ..nu stiu de ce nu joaca cu Saban ....... Cristocea ar fi bun la mijloc
..HAAAAAi Steaua -- mai dam un gol repriza asta ..
Spunea cineva pe forumul asta ca "ce mare diferenta intre CL si Cupa UEFA?".
Tocmai ati vazut o mostra de ritm marca Champions League! Asta nu stie Steaua in momentul asta. Sa joace in acest ritm dracesc 90min! Si jucam doar cu Standard, nu cu Barca, Chelsea sau Milan!
Ai foarte mare dreptate!!!
E o cu totul alta lume in competitia asta si nu stiu daca facem fata! In prima repriza am retrait momentele de la Middlesbrough, sper sa le depasim, ca altfel ramanem sa ne batem doar cu adversari gen Rapid sau Dinamo, de care, vai, tare m-am mai plictisit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Becali vrea semifinale CL dar cu jucatori liberi, sa bage in plm mana in buzunar si sa cumpare un portar, un atacant si un fundas stanga ca lumea..
Fundas dreapta avem ... Saban numa ca nu este la punct cu pregatirea fizica cand va fi vom avea dar ne trebuie fundas stanga . Petre Marin este batran si Nesu joaca din ce in ce mai slab
Conteaza cel mai mult ce le va zice Oli la pauza, ce schimbari va face, cu ce ii va surprinde. Mi-am amintit cu tristete de noaptea neagra de la boro. Sa dea Dumnezeu sa castigam, sa ii iasa jocul lui Badea si lui Nicolita!
Carlos parca ii in reluare, Nicolita greseste copilareste(el i-o dat pasa la ala de la standard cu capul inainta golului) si aia n-o fost lovitura libera, ca sa pinto ala(un fel de viorel Moldovan portughez) s-o agatat de firavu de nesu
sa nu uitam cum l-o dat sarr ala peste cap pe nesu
Saban nu ii pregatit fizic da o repriza face fata
FORZA Steaua!!!!!
UN 3-1 AR FI IDEAL!!!!!!!