FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«14567820»
sorin_77707.08.2006 09:47

Prevad urmatorul 11:

Carlos (se va reface)

P.Marin - Ghionea - Goian - Nesu

Nicolita - Lovin - Paraschiv - Bostina

Dica - Badea

Alaturi de Radoi, va mai lipsi si Iacob. Sunt sanse mici sa il vedem pe Iacob in teren si oricum nu ar da un randament 100%. Prefer un Badea.

_yang07.08.2006 09:51
@ weeezer

In legatura cu remarca facuta de tine mai sus.

Da-mi voie sa cred ca pot si stiu sa discern cand un text este necesar sa fie publicat integral.

Verifica ultimele 14 zile - de exemplu - si o sa te convingi ca unii ca _yang,***alex***,etc,exagereaza cu acest gen de postare.

E bine sa fie toata stirea pentru ca o informatie care mie nu mi se pare importanta ti se poate parea tie... sau altuia

Oricum am inteles mesajul si o sa incerc sa ma "cenzurez"...

bodanelu07.08.2006 09:59
Prevad urmatorul 11:

Carlos (se va reface)

Dica - Badea

il prefer pe Klemi. e mai sigur in aparare. P. Marin nu da acelasi randament pe partea dreapta!

sorin_77707.08.2006 10:05

Si eu il prefer pe Klemi, sun sanse F. mari sa fie el pe dreapta insa cred ca Oli nu are incredere 100% in el...

ktalyn07.08.2006 10:09

Eu il prefer pe Klemi in locu lu' NEsu, care mi se pare nesigur, P.Marin e destul de bun plus k are multa experienta la varsta lui, cat despre Iacob sunt sigur ca va juca, o sa vedeti !!!...Pe ei pe mama lor!!!

bodanelu07.08.2006 10:19

Oli, dupa parerea mea, o sa joace cu Klemi pe dreapta, Nesu pe stanga, iar Marin si Balan ca rezerva pt unul din ei.

Valentin Ivanov o sa fie arbitru...

sorin_77707.08.2006 10:34

Exact bodanelu.

Preluat de pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

"Partida din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor va fi arbitratã, la centru, de rusul Valentin Ivanov. Rusul a arbitrat partida din sferturile Cupei Mondiale dintre Portugalia și Olanda, unde a acordat nu mai puțin de 16 cartonașe galbene și patru roșii, însã pãrerea tuturor este cã a scãpat meciul din mînã. Președintele FIFA, Sepp Blatter, a firmat dupã acel meci cã Ivanov ar trebui sã-și arate un cartonaș galben.

Valentin Ivanov a refuzat naționalei României un penalty clar în partida cu Norvegia, în octombrie 2002, nordicii cîștigînd cu 1-0."

Deci atentie mare la cartonase. Eu unul cred ca e bine ca ne arbitreaza acest Ivanov pentru ca presiunea nu trebie sa fie la noi, ci la ei. Belgienii sunt cei care nu au rezultate. Trebuie sa jucam calm si mai ales cu mintea. Este un joc al mintii cel de la Liege. Putem marca chiar si de 3 ori acolo...

Motanu D07.08.2006 10:35
Valentin Ivanov o sa fie arbitru...

Asta e muult mai grav decat absenta lui Radoi. Rusul e un arbitru f. slab.

bodanelu07.08.2006 10:38

parerea mea e ca putem sa facem un meci foarte mare la ei sau sa avem unul foarte prost. totul depinde de concentrarea jucatorilor vorba lui MM...

adr07.08.2006 10:42

Unde se intalnesc suporterii Stelei in Liege ?

Pentru bilete se poate face o rezervare la stadion ?

E vreun risc sa merg acolo fara rezervare si sa nu gasesc bilet ?

As dori informatii ev. de la cei care merg acolo !

Merci anticipat,

Adrian

gogutza07.08.2006 11:03

pana acum am preferat sa stau sa citesc porst'urile voastre pe forum fara sa intervin..fara sa'mi spun parerea dar acum e cam nahspa..imi e chiar frica...

trebuie sa fim realishti si sa recunoashtem ca standard nu e nici pe departe o echipa slaba dar e o echipa accesibila pentru Steaua dar avem cam multzi accidentatz si avem un arbitru' care mai bine nu ar fi...

Radoi , Carlos,Iacob,Cristocea, Coman accidentatzi...de ultimi 2 putem sa ne lipsim dar primilor trei le vom simtzi lipsa..Lovin( in locul lui Radoi ) e un jucator bun dar care nu prea are ecperientza..Cernea(in locul lui Carlos)..el e bun doar atunci cand adversari nu trag la poarta , in meciurile jucate de el la fiecare shut tras pe poarta greshea,ba prindea mingea in 2 timp..ba...yo shtiu ce mai facea, si acum Iacob..poate fi inlocuit de Oprita dar Oprita e un atacant greoi si nu da randament mereu...

***alex***07.08.2006 11:18

Imi este frica de Valentin Ivanov mai mult decat imi e de Standard! La CM a aratat ca este intr-o forma proasta, dar sper ca UEFA sa-si dea seama ca Steaua incepe sa fie din nou un nume in Europa si ar fi pacat sa faca magarii!

bodanelu07.08.2006 11:24

poate de aceea a fost delegat...

poate UEFA nu ne vrea, considerand ca suntem o tara mica si nu prea le aducem profituri...

dar vedem totul miercuri...

***alex***07.08.2006 11:32

Daca tinem cont de performantele din ultimii 2 ani, noi am ajuns mai sus decat Standard si in mod normal ar trebui sa fim preferati de UEFA! Nu zic sa ne ajute pe noi, ci doar sa arbitreze corect!

ktalyn07.08.2006 11:40

totusi ar fi mai bn sa'l bage pe Marin pe stanga ,mi-e frik de arbitru mai ales k am auzit k au conducatoru ala puternic, sper sa nu fi influentzat arbitrii!

end-er07.08.2006 11:48
Prevad urmatorul 11:

Carlos (se va reface)

Dica - Badea

Alaturi de Radoi, va mai lipsi si Iacob. Sunt sanse mici sa il vedem pe Iacob in teren si oricum nu ar da un randament 100%. Prefer un Badea.

eu unul sper ca 11le sa fie:

Carlos (refacut, cum ai zis)

Saban (a jucat bine ultimele doua meciuri), Goian, Ghionea, Marin (mult mai sigur pe el decat nesu)

Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina

Dica, Iacob (sper sa fie refacut)

sper sa joace Iacob macar 60 de minute sau o repriza - in caz ca nu (si ar fi grav sa fie asa), cred ca Oli va juca cu oprita varf - nu cred sa riste din primul minut cu Badea, miza e prea mare si omul nu are experienta

ktalyn07.08.2006 11:49

Justiţia franceză, care a dat sentinţa în aprilie 2006, susţine că Dreyfus, împreună cu Luciano D'Onofrio (alt administrator al clubului Standard Liege), ar fi păgubit OM cu 28 de milioane de euro. Procesul statului francez cu Robert Louis-Dreyfus a durat şapte ani.

Robert Louis-Dreyfus are 60 de ani, om de afaceri francez, naturalizat elveţian, care face parte dintr-o familie a cărei avere este estimată la 15 miliarde de euro. A condus firmele Adidas şi Salomon şi, se spune că prefera să meargă la fabricile din Germania cu elicopterul, Dreyfus locuind în Elveţia. Este proprietarul celor mai mari plantaţii de portocali din Florida (SUA)!!!!!!!

Oare poate sa influenteze omu' asta in vreun fel dubla asta!???[/code]

PIRLO_A07.08.2006 12:50

Cred ca Iacob nu va juca si atunci atacul Stelei va fi format din Badea si Oprita (varfuri impinse) care cred ca vor fi sustinuti de Dica ( un fel de Toti la mondiale pt italieni,caci el coordoneaza ofensiva ) ... Dica e singurul atacant al Stelei care stie sa dea si pase bune ca un mijlocas

... sau poate Oly il baga pe teren pe Ochirosii ... :lol:

weeezer_2007.08.2006 12:55

La cat de... hai sa nu-i zicem fricos, hai sa zicem doar ca-si ia niste masuri de siguranta... ce-i drept, destul de normale, pt acest meci... nu cred ca il vom vedea pe Ochirosii in teren. Poate doar in cazul in care ostilitatile vor decurge ca anul trecut, in meciul de la Oslo...

Insa problema e ca mi-e ca o sa insiste iarasi cu Petre Marin pe dreapta... Iar Saban a dat dovada ca isi face treaba BINE in aparare cel putin, si pe masura ce va prinde tupeu, va fii mai insistent si in atac (cu oltenii am vazut ca a avut cateva urcari periculoase)...

Da oricum le dam 2-0 ;) (cel putin)

sorin_77707.08.2006 13:05

Va spun de pe acum, Oli va folosi formula STANDARD cu inlocuirile fortate de accidentari. Va juca in formula 4-4-1-1 cu Dica sustinand la Iacob (daca va fi refacut) sau Badea (incercand sa puna in valoare viteza acestuia si abilitatea de a se descurca pe spatii largi). Oli nu cred ca va juca cu Oprita varf. Eu unul nu vad de ce ar juca. Oprita chiar daca a marcat 2 goluri pana acum nu cred ca e solutia noastra la Liege.

weeezer_2007.08.2006 13:10

pai tocmai, sa modifice nitel formula Standard si sa-i faca loc macar lui Saban.

PIRLO_A07.08.2006 13:19

Si eu cred ca Saban merita sa joace caci a facut-o bine si pana acum, dar cel mai mult imi place ca are acelasi stil de joc ca si Ogararu ... avanseaza mult cu mingea, arunca atunci cand mingea iese in out ... cred ca s-a scos Gigi cu schimbul Saban-Ogararu caci a mai ramas si cu ceva bani dupa asta ... :)

end-er07.08.2006 13:44

de acord cu 4-4-1-1 clasic si nu alta formula

care vor fi fundasii laterali si care va fi varful impins? cred ca astea-s intrebarile pentru primul 11 de miercuri, restul posturilor fiind in principiu clare (mai putin in poarta, dar si acolo e destul de clar - daca se reface joaca Carlos, daca nu Cernea)

fundasi laterali vor fi 2 dintre Saban, Petre Marin si nesu - eu unul cred ca Saban si Petre Marin - nesu mi se pare prea nesigur

in fata va juca Iacob daca va putea, daca nu Badea sau oprita - eu unul cred ca in situatia asta ar juca oprita care are forta mai mare ca Badea, are experienta in europa si de bine de rau a dat doua goluri in doua saptamani... Badea e mai rapid, imi place mult mai mult ca jucator (nu mai spun ca si atacant) decat oprita, dar nu cred ca va risca Oli cu el din primul minut - banuiesc ca va intra in repriza a doua - la fel si Cristocea

metzzz07.08.2006 13:55

daca la liege se va termina 0-0 ,la Bucuresti...Oli v`a miza pe prezenta publicului la meciu de pe 23August...unde ii vom impinge spre o victorie cu 2,3-0 :D

ktalyn07.08.2006 15:53

Sa nu uitam ca Saban nu poate duce 90 de min, s-a vazut asta si cu Craiova, eu sunt sigur ca Oli va juca cu Marin pe dreapta si Nesu pe stanga, la fel cum a jucat si la Timisoara sau in tur la gorica!

«14567820»