si eu sper la fel, dar ma nelinisteste jardel,era om de baza !
si eu sper la fel, dar ma nelinisteste jardel,era om de baza !
si eu cred ca ii batem si in tur si in retur...adica exact cum scrie in primul post : nu au o echipa omogena
Ar fi super... nu e o idee rea... mai vorbimSa speram ca o sa fie nevoie sa ma agit dupa prima mansa. Sau poate nu o sa fiu asa disperat pentru ca vom fi deja calificati dupa meciul din Belgia... .. :lol: :lol: :lol:
daca il da pe tvr international s-ar putea sa poti sa-l vezi !!!
ce intrebare mai e si asta???? normal ca BATE Steaua!!! :twisted:
Banel e cam "aerian", sper sa-si revina (si-o fi gasit vreo prietena). Standard - Steaua 0-1. Steaua - Standard 3-0. No comment.si eu sper la fel, dar ma nelinisteste jardel,era om de baza !
Votati Steaua pentru Grupele Ch League pe UEFA.com :
Din cate vad eu sondajul arata cam 78 % sanse de calificare pentru noi ..
Sper ca nu te mira.Au votat foarte multi Stelisti.Cam 78% din total. :wink:
am votat la toate sondajele acelea.
unul singur ma mira:Milan-50%Steaua rosie belgrad-50%
e clar.. bate Steaua .. sunt sigur ca Oli va face 11 ideal. 0-2 ; 3-1 ! Forza Steaua !
Sper ca nu te mira.Au votat foarte multi Stelisti.Cam 78% din total. :wink:
Nu ma mira deloc,numai ca speram ca din cei ce au votat sa fie straini care nu sunt fani ai Stelei. ![]()
Foarte putin probabil sa fie straini si sa voteze cu Steaua... cel mult 1%.
normal ar trebui sa trecem de ei la 2 goluri pe terenu lor tinand cont ca le-a plekt o multime de jucatori si k n-au nici pe departe omogenitatea Stelei!
o victorie m-ar linisti f mult la fel cum a fost la gorica....mai ramane ca Dumnezeu saa fie stelist si nu vom avea nicio problema !
Steaua4Ever..!!! Abea ashtept sa jukm cu ekipe mari ca Chelsea si real ! ce vis frumos!!!!
Standard-Charleroi 1-1 min 20. Adversarii nostri au primit gol in minutul 1 si au revenit repede, egaland in minutul 9 jucatorul care a inscris si in prima etapa (parca) ca. Geraerts.
Antrenorul principal al Stelei, Cosmin Olaroiu, si managerul general al clubului, Mihai Stoica, au plecat vineri dimineata in Belgia pentru a urmari live viitoarea adversara a ros-albastrilor din turul III preliminar al Ligii Campionilor.
Standard Liege joaca in aceasta seara pe teren propriu impotriva lui Charleroi. Antrenorul lui Standard, Johann Boskamp si-a anuntat prezenta in tribuna la partida Steaua – U Craiova.
www.steauafc.ro
Standard - Charleroi 1-2 la minutul 80...
gol charleroi scor 2-1 pentru charleroi la Standard acasa se pare ca adversara Stelei nu este prea in forma
Am inteles ca dupa primul meci din campionat, suporterii au intrat in vestiarul jucatorilor si au aruncat cu torte si fumigene in ei (sau cam asa ceva). Dupa meciul asta, a doua infrangere din 2 etape, oare ce se va intampla?
Charleroi bate la Liege pe una din cele mai mari echipe din belgia Standard Liege scor 2-1.
o mare surpriza.Chiar nu ma asteptam ca o echipa de mijlocul clasamentului sa castige la Liege.
Standard nu mai este acea echipa din anul trecut care a tinut pasul pana in ultima etapa cu marile puteri Anderlecht si FC. Brugge.anul trecut a fost la un pas de a castiga campionatul iar acum se face de ras dupa
2 infrangeri cu acelasi scor 2-1 in fata unor echipe Lokeren si Charleroi pe care anul trecut le spulbera.
Se pare ca au probleme destul de mari. Trebuie sa speculam aceste momente si sa castigam miercuri in deplasare ca sa nu le dam posibilitatea sa-si revina.
Daca Lokeren si Charleroi i-au batut mie mi s-ar parea culmea sa nu-i batem noi. Sper ca fricosul de Oli sa realizeze ca e o sansa imensa faptul ca Liege e o echipa neinchegata inca si sa abordeze la victorie meciul. Stiu ca un meci nu seamana cu altul dar e clar ca belgienii au probleme mari si daca vrem sa dovedim ca avem mentalitate de invingatori trebuie sa ne multumeasca doar victoria, altfel eu cel putin in conditiile de fata nu o sa fiu multumit.
Forza Steaua ! Vrem victorie miercuri.
Chiar nush ce sa scriu :lol: ,sper sa ne vom califica ... dar fara Radoi jocul nostru numai este acelasi ... :cry: ,dak vom intra in grupe, se spunzura Borcea & Copos :lol:
Se pare ca au probleme destul de mari. Trebuie sa speculam aceste momente si sa castigam miercuri in deplasare ca sa nu le dam posibilitatea sa-si revina.
osenborg avea probleme si mai mari ... si totusi s-au calificat.
Am inteles ca s-a facut un sondaj pe site-ul lui Standard si ei ne cred favoriti.Si suporterii norvegieni credeau intr-o proportie mare ca Rosemborg nu se va califica.
Ceea ce ai scris mai sus mi-a adus aminte de meciul cu Dinamo din primavara, cand toata lumea i-a batut, numai noi nu.Si Dinamo nu a jucat mai bine decat de obicei dar frica noastra .....
suntem condmnati sa batem standard!!!
AR FII CEL MAI MARE ESEC DACA NICI ACUM NU NE VOM CALIFICA!!!
DAR NU SE PUNE PROBLEMA, II BATEM SI LA EI SI LA NOI
FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: