FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«1234520»
I.N.Money30.07.2006 17:19

Nu am mai apucat sa scriu,vroiam sa dau un later edit dar m-am razgandit.

Oricum Standard joaca rau de tot,primul gol inscris de Lokeren a venit dintr-un euro-autogol. :)

***alex***30.07.2006 18:29

Unde ai vazut meciul :?:

I.N.Money30.07.2006 19:08

O antena parabolica face minuni :D

octavian8630.07.2006 19:16

Eu am vazut meciul acasa (in Belgia). Cum ati apreciat "scouting-ul" meu, va ofer acum o analiza a meciului. Din nou asi vrea sa imi cer scuze pentru scrisul meu cu greseli.

Antrenor:

Cum poate deja stiti, Standard are acest sezon un nou antrenor: Johan Boskamp, un antrenor foarte special dar si unul bun. Un Olandez gras, fost fotbalist si renumit pentru ca are o gura mare. A antrenat la Stoke City si in Emirate (si Anderlecht in '95) in aninte sa vina la Standard.

Jucatori vor trebui sa se adapte la un nou stil de joc, veste buna pentru noi!

Lokeren - Standard: 2-1

Lokeren este o echipa modesta. Nu va uitati la scor si nu va bucurati prea repede. :P

Standard nu a cistigat in Lokeren de 8 ani. Lokeren a ratat numeroase ocazi de 3-1 in repriza doi si Standard a avut numai o ocazie in a doua repriza :).

Din pacate acest meci nu prea a fost relevant. Mai sunt inca 10 zile pina la meci, si Standard se va concentra la maxim pentru mecurile cu Steaua! In plus nu au jucat multi titulari.

Olivier Renard (**)

Rodrigo Costa (*)

Eric Deflandre (**)

Rogério Matias (*)

Mohamed Sarr (*)

Steven Defour (**)

Siramana Dembele (*) out 83'

Karel Geraerts (**)

Milan Jovanovic (*) out 66'

Milan Rapaic (*)

Serhiy Kovalenko (-)

-------------------------------

Hakim Bouchouari in 66'

Frédéric Dupré in 83'

Sistem: 4-3-2-1, Un atacant central (Kovalenko), Jovanovic si Rapaic pe flancuri. Defour mijlocasi ofensif central cu Geraerts si Dembele in spate.

Au lipsit: Conceiçao (va lipsi si la primul meci cu Steaua, suspendat). Onyewu si De Camargo accidentati.

Apararea a fost varza. Iar atacul inexistent (Kovalenko, un jucator modest, a jucat nulisim). Standard a fost varza in aparare pe stinga.

Din pacate nu putem face multe concluzi, cu Onyewu in aparare si un atacant bun (Sa Pinto, De Camargo) se scimba tot.

In orce caz, daca joaca asa ne calificam. Dar nu cred ca va juca asa, deci nu va fi atat de usor.

Va tin la current cu ultimele stiri din Belgia.

I.N.Money30.07.2006 19:19

Karel Geraerts pare pericolul numarul unu,e un jucator foarte mobil care are o viziune foarte buna a jocului. :?

octavian8630.07.2006 19:26
Karel Geraerts pare pericolul numarul unu,e un jucator foarte mobil care are o viziune foarte buna a jocului. :?

Asa e, e si foarte rapid. Dar in meciul cu Anderlecht a facut un hent in careu si a ratat niste ocazi capitale. Pus sub presiune nu prea ramane mult din el :P.

True Red30.07.2006 22:34

@ octavian86

So boring on RSCA forum that u have to come in between?

Whopper.

flo220331.07.2006 14:47

multumim prietene, dar sa stii ca deocamdata nici pe noi nu ne da afara din casa creativitatea la mijloc si ideile in atac asa ca.... :?

octavian8631.07.2006 16:50
multumim prietene, dar sa stii ca deocamdata nici pe noi nu ne da afara din casa creativitatea la mijloc si ideile in atac asa ca.... :?

Asta e mai ales o problema care o avem cu micile echipe care se apara. In UEFA anul trecut am dat totusi multe goluri?

@ True Red, mind you own bussines, I don't give my opinion about you. Besides RSCA, Steaua is my other big love, so it's normal that I'm on these forums.

end-er31.07.2006 20:02

norocul lui nesu ca nu joaca conceicao in tur... par destul de bramburiti aia cu atatea schimbari si atatia absenti in echipa...

eu unul cred ca Steaua de acum e mai puternica decat cea de acum doi ani (principalele atuuri fiind omogenitatea si experienta internationala), in timp ce standard pare sa fie mai slaba

sper bineinteles sa ne calificam si cred ca o s-o facem

edit - cat optimism in poll :) am votat si eu victorie Steaua, cred ca se poate

lew31.07.2006 21:58

multumim, aceste informatii ne linistesc putin dar

asta nu e foarte bine....

problema la echipele romanesti in general, si Steaua in particular este ca ele nu joaca pina la fluierul

final ar arbitrului ci pana in minutul "85 -"89.

Toate calificarile , club,nationala se pierd in

ultimele 5-10 min de joc.

Sa speram ca ceva se va schimba.Din punctul nostru

de vedere Steaua se misca cam la fel ca anul trecut

poate putin mai slab sau sovaielnic dar nu este bine

sa dai mult de la inceput ci cat este necesar.

Cu Oli si actuala conducere sigur nu sper intr-un

galop de sanatate ci in calificari (mie teama ca pe

muchie de cutit) posibile.

O a doua problema este ca aici pe forum suntem noi

intre noi si poate ceva dintre juniorii si copii lui

Steaua.Plangem ,ridem,dansam, urlam .. cam tot aia e.

Singurul lucru cu adevarat pozitiv este ca exista

o libertate a cuvantului neintalnita prin alte parti.

Dar nu prea suntem bagati in seama.

Nu ne ramane decat sa speram ca S.LIEGE nu este cea

fost mai demult , poate nici standard din 2005.

Deasemenea ,Steaua vrea sa urce catre varfurile C.L.

Daca poti fi obiectiv si fantastic, daca ai vazut

meciuri de-ale Stelei care joaca cam ca anul trecut

da-ne si noua un pronostic Steaua -Anderlecht tur si

retur , eventual cu goluri (am senzatia ca si Anderlecht merge mai prost ca acum unu doi ani.

octavian8631.07.2006 23:41
da-ne si noua un pronostic Steaua -Anderlecht tur si  

retur , eventual cu goluri (am senzatia ca si Anderlecht merge mai prost ca acum unu doi ani.

Anderlecht merge mai bine decit acum un an sau doi. Poate fi paradoxal ca sau vindut Kompany si Wilhelmson dar au venit jucatori ca Bousouffa (cel mai bun jucator din Belgia la ora actuala), Biglia, Tchite, Hassan, etc.

Un pronostic e greu, dar ar fi 55% Steaua, 45% Anderlecht. Cu Standard un 65-35 asi zice.

meg-one01.08.2006 13:53

dupa cum stau lucrurile cu standard cred ca sansele noastre depind practic numai de jocul nostru.cu siguranta daca jucam spre exemplu ca si la sevilla cu Betis o sa avem o seara magica :wink:

FANATIK RED-BLUE02.08.2006 02:51

Cu mare atentie trebuie sa tratam cele doua jocuri cu belgienii. Remanierea lotului facuta de standard e o arma cu doua taisurii[ lipsa de omogenitate, plecarea unor jucatori importanti, e un avantaj pentru noi, dar si faptul ca nu stim la ce sa ne asteptam de la "noul" Standard, reprezinta un dezavantaj]. Multumesc lui D-zeu ca returul se va juca la noi, n-as fi suportat tensiunea ultimei manse in fata televizorului, cat si faptul ca e un mare avantaj pentru Steaua.

sorin_77702.08.2006 07:24

foarte mult optimism in poll... Eu insa am fost mai moderat, am votat egal, sper la un 2-2, si sa batem cu 1-0 la Bucuresti.... Este foarte posibil sa se intample asa...

La o analiza a valorii echipei cred ca am putea sa batem in ambele manse, nu cred ca Standard este peste un Betis... singura problema este ca e vorba de o calificare in grupele CL si pentru asta o echipa se mobilizeaza mai bine, apar ambitii necunoscute si tine si de sansa... :wink:

weeezer_2002.08.2006 07:26

1-0? sa ne tzatzaie c**u pana dam gol? fii mai optimist Sorin :D

si eu zic ca Standard trebuie sa fie sub Betis, cel putin ca individualitati, eu oricum sunt "indragostit" de Joaquin :oops:

iar ca forta colectiva, cred ca nu se pune problema...

octavian8602.08.2006 12:00
eu oricum sunt "indragostit" de Joaquin  :oops:

Si eu sunt "indragostit" dar numai de cotul lui :lol:

Standard e sub Betis dar cum zice si Sorin, o echipa in CL se mobilizeaza mai bine. Steaua a luat vreo 3 milioane de euro prin UEFA anul trecut. O calificare in grupele CL este direct 5 milioane...

magica-steaua02.08.2006 23:04

ce ati spune de o calificare la lovituri de departajare??? 8O suna palpitant nu>??? 8O

doamne fereste !!!!!!dar ma gandeam ce as face pe stadion dak s-ar ajunge aici ca la meciu cu valencia nu m-am uitat la penalty-uri...

scuzati-mi aberatiile de mai sus revenind la subiect sper ca ne vom califica valoare avem,omogenitate avem,am demonstrat cu echipe mai puternice ca putem dar......cred ca singura noastra problema e ca atunci cand suntem la un pas de o performanta cu adevarat importanta apare un blocaj....

ex.:pentru ultimele 2 campionate ne-am batut pana in ultima etapa desi cu 6-7 etape inainte puteam sa castigam niste meciuri relativ usoare si sa ne distantam,cu rosenborg la fel,cu boro la fel problema la noi cred ca e mentalitatea si presiunea care se pune pe noi...sper ca anul asta ne-am maturizat si vom lovi cum ne-a lovit si boro pe noi si rosenborg

_yang02.08.2006 23:12

N-avem voie sa nu ne calificam..

E timpul sa distrugem ghinionul ce ne bantuie de 10 ani...

Sa nu uitam ca ultima data tot belgienii ne-au fost adversari... 3-0 in Ghencea cu FC Bruges (un rezultat care ne face mandri si astazi) !

I.N.Money02.08.2006 23:37

Standard in momentul de fata este in constructie,iar starea ei nu este deloc stabila,avem sansa sa o lovim unde o doare mai tare.

In momentul de fata Steaua este capabila sa transeze calificarea chiar din meciul tur,trebuie sa profitam de jocul mai slab al acestora si sa trecem de ei.

sorin_77703.08.2006 06:47

Sunt extrem de afectat: returul nu ma prinde in tara... Si nu stiu cum sa vad meciul.... Imi spune si mie careva daca e o posibilitate sa vad meciul de pe TVR, daca sunt in Grecia? :cry: :cry: :cry:

flo220303.08.2006 06:54

ti-l povestesc eu pe net :lol:

sorin_77703.08.2006 07:05

cred ca am sa apeleze la comentariul online de la un internet cafe... :cry: :cry: :cry:

flo220303.08.2006 07:34

intram pe mess, eu pun camera web pe TV ,si te-ai scos!

sorin_77703.08.2006 07:42

Ar fi super... nu e o idee rea... mai vorbim

Sa speram ca o sa fie nevoie sa ma agit dupa prima mansa. Sau poate nu o sa fiu asa disperat pentru ca vom fi deja calificati dupa meciul din Belgia... .. :lol: :lol: :lol:

«1234520»