FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Standard Liege - Steaua Bucuresti 2 - 2 (1 - 1)

«123420»
Cooper28.07.2006 17:40
Pentru cei interesati, meciul va fi transmis pe Canvas TV, post de televiziune belgian codat in Seca2.

Satelit: Astra 19.2E

Frecventa: 12670

Polarizare: Verticala

Symbol Rate: 22000

FEC: 5/6

M-ai terminat cu faza asta. Si eu as fi interesat sa-i vad la lucru pe belgieni, din pacate nu am antena de satelit. In alta ordine de idei, parerea mea e ca Standard e cea mai potrivita echipa cu care puteam sa cadem la tragerea la sorti. O echipa peste media celorlalte echipe din grupa a doua, baietii vor fi altfel mobilizati si nu cred ca se vor mai comporta pe teren la fel ca in meciul cu Gorica (a parut un meci amical in unele momente). Felicitari Octavian pentru amanuntele postate !!
c0nVicT28.07.2006 18:17

ca de obicei...se putea si mai bine (erau echipe mult mai slabe cuc are puteam sa jucam) dar se putea si mult mai rau (vezi Fenerbahce,Chievo,etc.)

una peste alta sunt de parere ca am cazut bine, in mod normal nu ar trebui sa avem probleme.

Atuuri Steaua

1.omogenitatea echipei...poate cel mai important lucru in ziua de azi daca nu ai un patron gen Abramovic care iti aduce mai mult sau mai putin cei mai buni jucatori din lumea pe orice post.

2.experienta internationala...cu toate ca si Standard are jucatori cu mult meciuri internationale ( Sa Pinto , Conceicao ) au si destul de multi jucatori tineri care nu au prins mai mult de un sezon in intreaga lor cariera.

3. valoarea jucatorilor...daca la ei jucatorii sexponentiali sunt la final de cariera, noi avem o echipa mult mai tanara si dornica de afirmare.

La minusuri as trece lipsa mai mult ca sigura a lui Radoi, sper ca lui Lovin sa nu ii tremure picioarele.

Faptul ca nu avem un fundas stanga care sa ne dea incredere...tare sunt curios cum o sa il anihileze Nesu pe Conceicao care joaca pe banda lui. Si acum ganditi-va ca poate transferul lui Coman nu a fost chiar prost gandit...Coman face mult mai bine si faza defensiva decat Bostina sau Cristocea, plus ca nu este un jucator care se pierde usor pe teren cum a fost Bostina cu Boro...

Una peste alta ar trebui sa trecem de Standard...mai ales la ce schimbari au avut loc anul acesta la ei.

Daca nici anul acesta nu ajungem in grupe...

Rossoblu28.07.2006 19:03

ceva ce n-am inteles la tragerea asta la sorti, daca se califica gorica(ipotetic) care nu e cap de serie cum putea sa joace cu Standard care nici ea nu e cap de serie?

***alex***28.07.2006 19:15

Era cap de serie datorita noua

Rossoblu28.07.2006 19:25

aha...din fericire n-o sa apuce micutzii sa-i facem noi mari..:)

weeezer_2028.07.2006 19:54
Era cap de serie datorita noua

pai fiecare echipa care NU e cap de serie in turul 2, va juca cu un cap de serie. Si daca se califica mai departe, automat va fi cap de serie in turul 3, doar pt ca a jucat in turul 2 cu un cap de serie?

Florin200428.07.2006 21:30

Multumim pentru prezentare octavian. Ne poti spune si cum e atmosfera pe stadionul lor la meciurile importante? Creaza presiune mare? Sunt fanatici sau linistiti ?

True Red28.07.2006 23:21

Hi,

Wlll the game be played in Ghencea or in Lia Manoliu?

Anyway I'll come (again), hope u r not as hostile as last time 8)

Rossoblu28.07.2006 23:34

We don't know yet, but there are 80% chances that will play in Ghencea, our homeground. We changed the turf and made some improvements, if the weather is good and the grass will grow completly, we'll play in Ghencea. We play alot better here then in Lia Manoliu, because Ghencea has the stands closer to the field and creates pressure on guests.

Anyway..2 years ago we beat you with 2-0, I hope we'll do it one more time :)

@True Red is there an english section on your forum ? if so please give me the link 8)

Rossoblu29.07.2006 00:46

http://www.UEFA.com/competitions/UEFACup/h...9695/index.html

Steaua see off Standard challenge

Thursday, 21 October 2004

e-mailPrint

By Paul-Daniel Zaharia at Ghencea stadium

FC Steaua Bucuresti got their UEFA Cup Group B campaign off to a fine start after second-half goals earned the side a 2-0 win at home against R. Standard de Liège.

Diving header

Despite earnest attacking play from both teams, the game remained scoreless until Ivica Dragutinovic headed into his own net on 68 minutes in trying to clear Dorinel Munteanu's left-wing cross. With nine minutes remaining, and Standard pressing for an equaliser, Steaua's stand-in captain Adrian Neaga converted Sorin Paraschiv's cross from the opposing flank to make the game safe.

Radoi absence

Neaga was wearing the armband because Mirel Radoi was out with a knee injury, while goalkeeper Vasili Khomutovski, Tiberiu Curt and Gabriel Bostina were also missing for Steaua. Standard had Wamberto and Sérgio Conceição sidelined and Jonathan Walasiak was only fit enough for the bench.

Attacking intent

Despite the absence of so much attacking flair, Standard looked dangerous from the kick off. Sambegou Bangoura and Mohamed Tchite were a constant threat as Karel Geraerts looked to expose the languid pace of Steaua centre-backs Catalin Eugen Baciu and Sorin Ghionea.

Oprita threat

But despite all the visitors' endeavour, it was Steaua who created the better chances, with Philippe Leonard almost forced to head into his own net following good work from Neaga and Daniel Oprita. The central defender quickly showed his poise though, producing a timely intervention to deny Oprita.

Deflandre danger

Standard regained their composure during the interval and began the second half in a much more threatening fashion, with Eric Deflandre's powerful cross causing problems for Romanian goalkeeper Martin Tudor.

Parma matches

However, with the game seemingly heading towards a draw, Dragutinovic scored the crucial own goal, before Neaga added a second as Steaua claimed the win. The Romanian side now travel to Italy on 4 November to face Parma FC, whom Standard then play host to three weeks later.

si atunci ca si acum Radoi va absenta din cauza unei accidentari la genunchi

Dan_BKL29.07.2006 00:59

interesant sper ca si scorul sa fie acelasi.

martanu29.07.2006 02:13

Din nou avem o sansa mare in fata noastra. As zice ca asta este un meci capital, care trebuie castigat cu orice pret.

Au vandut 10 jucatori si au luat 11 plus un antrenor nou. Cred ca asta va fi punctul cheie al acestei duble manse. Sunt doua variante:

varianta buna pentru noi: lipsa de omogenitate intre jucatori lor, mai ales comparand cu ai nostri.

varianta prosta pentru noi: Oli, "maestrul DVD", nu va mai putea sa studieze echipa asa cum o face de obicei, de unde ar putea aparea surprize neplacute. Practic jucam impotriva unei echipe careia nimeni nu i-i cunoaste jocul. Nu stiu cat de relevant vor fi cateva meciuri (amicalele nu le pun acolo se joaca alceva).

Sanse: 60% noi, 40% ei.

VICTORIE Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

True Red29.07.2006 07:02
We don't know yet, but there are 80% chances that will play in Ghencea, our homeground. We changed the turf and made some improvements, if the weather is good and the grass will grow completly, we'll play in Ghencea. We play alot better here then in Lia Manoliu, because Ghencea has the stands closer to the field and creates pressure on guests.  

Anyway..2 years ago we beat you with 2-0, I hope we'll do it one more time  :)

@True Red is there an english section on your forum ? if so please give me the link  8)

There isn't but u can post in English on the Dutch forum, section 'Europese Campagne 06-07', almost everyone understands, speaks and writes English.

I was there 2 years ago in Ghencea therefore I hope u ll play in Lia Manoliu, to c another ground :lol:

And I do hope we'll get a better result, but our man who scored for u (Drago) is gone now 8)

I think the chances are 55-45 in favour of Steaua.

Whatever the result in Liège will be, I'll come to Bucharest again on 23/08.

Dj29.07.2006 21:58

come.. and see ur team defeated :twisted: :twisted:

I.N.Money29.07.2006 23:15

O sa scoatem un scor favorabil la ei,Olaroiu poate sa ii inchida , dar este vital sa marcam in Belgia.

Echipa asta a acumlat experienta in ultimii 2 ani in Europa ca sa mai rateze sansa de a juca in grupele Ligii,nu ar fi corect ca acest lucru sa se intample.

FortuneTeller30.07.2006 05:35

Trebuie sa jucam cu confidenta, fara nervi si fara perioade de panica a la Boro. Avem o echipa matura si omogena care poate face o figura frumoasa. Toate pronosticurile gen 55-45% Steaua nu-si au rostul, jocul incepe de la 0-0 si 50-50% sanse. De acolo e treaba lui Oli sa REACTIONEZE si a jucatorilor sa fie profesionisti.

IONUTZ-CIPRIAN30.07.2006 07:27
M-am prins si eu in discutia voastra si vad ca deja ne vedem cu sacii in caruta, de Gorica am trecut cumva la "masa verde"? mai este un meci destul de greu acasa si surprize a mai facut Gorica, dupa 1-1 acasa cu Copenhaga a invins acolo cu 5-0!!! daca nu ma insel... Ma ajuta cineva?
:evil: >>>La chestia asta m-am gandit si eu,daca fac aia vreo surpriza la noi?Totusi mingea este destul de rotunda,imi place ca toata lumea se gandeste la urmatotul meci,a fi o tragi-comedie sa faca aia o surpriza si sa ne invinga,o sa rada si curcile de noi!Doamne fereste de ceva!!>>> :twisted:
True Red30.07.2006 07:39
come.. and see ur team defeated   :twisted:  :twisted:

No problem, 1-0 to Steaua after 2-0 to us in Liège. :wink:

marius_fotbalistu0630.07.2006 08:43

Forza Steaua!

[/url][/u][/i]

greco30.07.2006 08:57

Ce mi se pare amuzant e ca dinamovistii si rapidistii invoca din nou motivul norocului stelist. Am vazut la televizor ceea ce a declarat Marius Niculae, care era foarte convins si enervat de faptul ca Steaua are, ca de obicei noroc. Ceea ce ei nu inteleg este ca nu jucam inca cu cele mai tari echipa din Europa deoarece prin propriile noastre eforturi am ajuns cap de serie si am evitat adversarii mai bine cotati.

Standard nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte, insa optimismul debordant nu este cu totul justificat. Sa nu uitam ca, spre deosebire de Steaua, au cativa jucatori bine cunoscuti in Europa: Deflandre, Conseicao sau Rapajic, care chiar daca au imbatranit si nu mai sunt ce au fost au o experienta extraordinara si pot pune serioase probleme. Nu va fi in nici un caz un meci dominat autoritar de Steaua, si va trebui ca baietii sa transpire serios pentru a se califica in Liga.

Sa speram ca totul va fi bine si vom ajunge din nou unde ne e locul.

Virgil30.07.2006 09:12

Tin minte de acum doi ani,ca belgienii aveau o echipa foarte puternica,bine motivata,cu mentalitate de invingatori,impotriva careia Steaua a luptat din greu pentru a invinge.Si il aveam pe Neaga,care tragea pur si simplu echipa dupa el.

A fost mai buna echipa de acum doi ani,decat cea de azi,in conditiile in care nu-i mai avem pe Neaga si Ogararu,iar Radoi e indisponibil ?

Dawson30.07.2006 09:27

Exista plusuri si minusuri.

In privinta echipei, cred ca e mai omogena.

In schimb, nu mai avem antrenorul de atunci, iar jucatorii care trebuie sa-i inlocuiasca acum pe cei de care zici, Virgil, nu se ridica inca la nivelul lor.

In mod normal ar trebui sa ne avantajeze un meci in dubla mansa, cu primul joc in deplasare, mai ales daca returul va fi pe Ghencea.

Vom vedea...

forever_STEAUA30.07.2006 13:52

Sergio Conceicao nu joacă turul cu Steaua

Standard nu va beneficia în tur de cel mai bun om din sezonul precedent al campionatului Belgiei, Sergio Conceicao. Pe 21 martie 2006, la meciul cu Waregem, el a faultat tare un adversar. Cum arbitrul l-a eliminat imediat, lusitanul s-a enervat, şi-a scos tricoul şi l-a aruncat în faţa "centralului". Pe 11 aprilie el a fost suspendat, pe plan intern şi internaţional, vreme de 4 luni, astfel că nu va fi bun de joc pe 9 august deoarece sancţiunea îi va expira în ziua următoare.

sursa: gsp

I.N.Money30.07.2006 16:52

Standard joaca azi la Lokeren si o face mizerabil !!!

Este 1-1,dar Lokeren dupa prima repriza pot sa spun ca 40 de minute s-a jucat in terenul echipei din Liege.

Sa vedem ce ne rezerva repriza a 2 a,daca continua la fel nu cred ca mai pot face fata prea mult..

cannavaro30.07.2006 17:15

53' Lokeren 2 - 1 Standard Liege

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

golul 2 al lui Lokeren a fost marcat tot in 1 repriza

I.N.Money.

«123420»