god revine
,sau asta e ala de era catel?
god revine
,sau asta e ala de era catel?
Am pus o intrebare,iar ma stresati cu "g@d" si alti baieti...
Nu cred ca esti in masura sa ma judeci tu pe mine,poate imi raspunde si mie un baiat de treaba.
Sevlow24
Tu nu vei juca niciodata in campionatul de fifa al acestui site. Ce e asa de greu sa intelegi?
Probabil tu crezi ca esti singurul om destept de pe planeta si ca, daca bagi Wolves invers, nimeni nu se prinde. Nu e asa petrolistule.
Wolves = lupii (porecla petrolistilor)
24= 1924 anul infiintarii petrolului.
Eu nu cred ca esti utilizatorul god. Eu sunt sigur ca esti ala pentru ca ala era exact atat de prost incat sa isi faca cont imediat dupa ce a fost banat, sa bage prima postare fix in campiontul de fifa si sa isi alega un nume care sa arate ca e petrolist.
Uite cum facem. Eu nu te banez acum. Te las in continuare sa utilizezi acest site. Poti posta in toate sectiunile mai putin sectiunea de fifa.
Daca mai postezi o data aici, vei fi sanctionat.
p.s.
Ionut a fost baiat de treaba si v-a permis multora sa va inscrieti aici desi nu sunteti stelisti. Si eu sunt sigur ca o buna parte dintre cei care joaca fifa nu sunt stelisti. Va garantez ca in momentul cand voi vedea la voi orice urma de comportament anti Steaua, veti fi banati.
@sevlow: credeam ca am incheiat discutia cu tine; zi mersi ca inca mai poti posta pe acest forum; cat despre fifa, te asigur eu ca nu vei juca niciodata pe fcsteaua.ro
orice post pe sectiunea fifa va fi considerat offtopic si tratat - respectiv sanctionat - ca atare.
@Adrian: ms pt suport ![]()
Lupu'plii a primit ban pe termen nelimitat de la subsemnatul. Daca mai are careva vreo suspiciune in legatura cu "neprieteni", spuneti, ii dam afara, da-i in plua noastra!
Da. Merge.
Am si eu o intrebare: o placa video de 256 e buna pentru a juca fifa '10 in conditii optime?
Da mai multe detalii, ce fel de placa video, ce procesor, cat ram etc.. In mod normal, ai putea juca, dar cu detaliile la minim. Cel mai simplu ar fi sa incerci sa il instalezi ...
cel mai bine te uiti pe siteul firmei producatoare,c arata acolo cerinte minime
Celeron CPU 2,66 GHz
2,66 GHz, 768 MB of RAM
si am placa video de 128 ... si vreau s-o schimb cu una de 256 cel putin ... mi-as lua una de 512 ...
as lua-o pe asta ...Gainward BLISS 9400GT 512MB DDR2 128-bit
@i0nutz: nu mi-a mers nici macar '09. imi mergea framat ...
nu cred ca poti lua placa video ddr2 .. (LE: aa, ba nu)
daca ar fi sa alegi dintre o placa 512/128 si 256/256 care ar fi mai buna?
Daca vrei o placa video buna si ieftina : Placa video Galaxy nVidia GeForce 9500GT, 1024MB DDR2, 128bit, PCI-E. Doar 189 RON.
Dar nu intotdeauna trebuie sa te ghidezi dupa rami. O componenta foarte importanta pentru o placa video sunt bitii.
Si frecventa.
@bubutza: cred ca 256/256
si ca sa-mi mearga fifa 10 in conditii optime de joc, trebuie sa-mi cumpar o placa care are Pixel Shared 2 sau ceva de genul?
Ti-ar trebui si mai mult ram, macar 1 gb...
Va multumesc ...
i0nutz daca reusesc sa imi fac calculatorul la timp, ma primesti si pe mine in campionat ?
Depinde ce intelegi tu prin "la timp". Pana cel mai tarziu miercuri vreau sa dam drumul la campionat ...
Daca vrei sa ma testezi,sunt online ![]()
@blind: te-am adaugat in lista (ym), ne gasim acolo..
Am si eu o problema cand incerc sa adaug id-ul mihai_1411 . Mihai ,da-mi tu add poate nu este scris bine aici pe site.
fara "_" .
fara "_" .
Mersi
salut,
cand incepe un nou campionat si cum se fac inscrieri?
scuze daca infomratia asta exista deja undeva, dar nu am putut sa o gasesc
mersi
un nou sezon e pe cale de incepere probabil o luna,o luna jumate cam asa....va aparea un nou topic :Inscrieri
Testati omul ! E vechi pe forum, de ce sa astepte ?