in principiu echipa noastra ar trebui sa fie cea standard
Echipa noastra ar trebui sa fie peste Standard !!!
in principiu echipa noastra ar trebui sa fie cea standard
Nu va asteptati decat la un meci urat decis de o gresala personala. Cat de ofensiv va juca cartu tot devensiv in mentalitate este si in pregatirea meciului cu Steaua e mai usor sa distrugi, sa te aperi si sa contaataci decat un joc combinativ de posesie si dominare. Iar Oli orice ati spune despre el tot pe principiul te aperi bine esti echipa mare 1 -0 e de valoare.
lol
but so right ![]()
nu va fi un meci greu pt ca Poli are foarte multzi jucatori de mijlocul clasamentului....
...iar noi suntem de UCL 8)
Ultima victorie a unei echipe din Timisoara chiar pe malurile Begai, în fata Stelei, s-a consemnat tocmai pe 10 noiembrie 1996, când vechea Poli a învins cu 1-0 printr-un gol al lui Mugur Gusatu, dupa o centrare a lui Rotariu. La capatul acelui sezon, Steaua a devenit campioana, în timp ce Poli a luat drumul esalonului secund.
prosport.ro
Cu totzii stim k Olaroiu e un antrenor care prefera un joc mult tacticizat !! si de aceea cred k meciul nu va fii unul spectaculos si Steaua va juca la o victorie la un gol maxim cred . NU va Forza deoarece trebuie sa se menajeze pt UCL !! oricum invingem diseara
Eu cred ca va fi 0-1 la pauza si 0-2 la final! :lol:
FORZA
De ce atatea discutii despre Poli ? Eu nu stiu nici o echipa Poli in prima Liga... Cred ca e una Rocar.
despre televiziunea care transmite meciul - sonorul mic mic cat sa nu aud nimic din ce zice comentatorul si sper sa fie primul si ultimul meci al Stelei transmis de ei sezonul asta (mai ales ca din cupele europene ei au luat UEFA nu cl![]()
Vor fi muuuuuulte meciuri ale Stelei din Liga I transmise de televiziunea visinie.
Oricum desearea vom invinge!
Steaua
@ end-er
Pai inafara de derbyurile luate de TVR am impresia ca r-rapid-channel a luat aproape toate meciurile Stelei din Liga I. Vor fi foarte multe pe care le vei urmari fara sonor. ![]()
Pt diseara 0-2 sau 1-2
spre cl!
Daca ne vom califica in Champions League vom fi nevoiti sa jucam sambata seara si astfel vom urmari meciurile pe antena 1...
Pai ne uitam la meci pe antena si il ascultam pe Safta pe steauafc... :lol:
nu ca e cu intarziere pe steauafc...
Eu nu inteleg de ce aveti nevoie de comentarii la meci? Eu imi fac singura comentariul. :twisted:
forever_STEAUA, si te uiti "pe mute"? ![]()
P.S. ai lipsit ceva vreme, sau mi se pare mie? :?:
Normal, ca aia de pe a1 au prostul obicei sa ma contrazica si nu prea imi place... :twisted:
OFF TOPIC Am lipsit, ti-a fost dor de mine? ![]()
ii rupem pa micutzi :twisted:
p.s. am si eu o intrebare la voi, la avatar la mine, se vede fundalu emblemei sau e transparent?
Sa speram .....Forza Steaua ! batem cu 2-0
FORZA Steaua!!!
Sa se-auda-n toata tara: **** Poli Timisoara!
ce nesimtiti astia de la a1.. l`au adus pe negru sa comenteze... ca doar e polist...
plus alalatul care e un rapidist ...
civilizatii din "vest" si-au dat in petec si s-a ajuns la bataie. Huuuooooooo papagalilor!!!!!
M*ie Timisoara!
Nu e offside, ar fi fost gol, si zdreanta de negru (prezentatoru de emisiuni cu si despre retardati), e lasat sa zica : "a fost offside de un metru". Bataie de joc.
Inca nu ti-ai dat seama in ce parte bate vantul acolo (antena 1)???. Vad ca , desi Negru e timisorean, e mai obiectiv decat Banel ala.
Nesu asta gafeaza de 10 ori pe meci ,nu e posibil asa ceva ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: